@AndriesT
- 2022
Ik lees allemaal positieve berichten over het restaurant op de camping. We hebben er net gegeten. Ons rapportcijfer is zwaar onvoldoende, een 4! Slabladeren met tomaat als groente, een paar piezel stukjes vlees, wat hier beef heet en ook nog taai was. Partner had zeebaars besteld. Dat was een groot formaat goudvis met veel graten. De plekken zijn ruim Onze Carthago is bijna 8.50 lang en paste prima op de plek. Ruimte genoeg voor de luifel.
Behoorlijk volle camping. Wij vonden het niet erg gezellig. Genoemde prijs van € 18,- klopt niet. Dat is ondertussen € 20,- voor 2 personen. Genoemde prijs voor stroom klopt ook niet, dat is geen 2 maar € 4,- Totaal betaal je dus € 24,- en dat is de camping met sobere douches en toiletten niet waard.
Keurige camping aan zee. Gratis ligbedden en parasols. Wasmachine € 4,-. We hadden dikke korting met de ASCI kaart en betaalden € 19,- voor 2 personen, camper en stroom.
Wat een geweldige CP. Veel ruimte, een prachtig uitzicht en een zeer vriendelijke eigenaar. Gratis water en stroom tegen betaling. De enige tegenprestatie is heerlijk eten in het restaurant. En dat eten was voortreffelijk. Morgen kunnen we dan ook nog gratis brood halen, gebakken door die Mama. Echt een aanrader Arsenis CP.
We zijn hier speciaal heen gereden, maar helaas. Het restaurant is er nog, maar geen camperplaats. Met de kok/eigenaar gesproken, maar die wilde niet dat we daar overnachten.
We hebben hier 3 nachten met volle tevredenheid gestaan. Ruime plekken. De camper op de verharding en wij op 't gras. Perfect! 6A stroom. Het is niet veel, maar kan net bij onze Carthago camper. Prima, betaalde, douche en toilet. Alles keurig schoon. Tarief € 15,- inclusief stroom. Dat is niet duur voor wat er wordt geboden. Mooi gebied om te fietsen. Wij komen graag nog een keer terug Gerard.
Wij vonden het verkeerslawaai van de A35 onaangenaam. Dat kwam ook doordat de wind van de snelweg kwam. Toen er 's avonds ook nog een bandje ging oefenen, tot na 23 uur, in een van de bijgebouwen van de CP waren we er helemaal klaar mee en zijn de volgende dag vertrokken. Sanitair was keurig en schoon. De camperplaatsen ruim. Maar voor ons 1x en nooit weer.
We hebben op vele camperplaatsen gestaan, maar deze staat met stip bovenaan. Alles is tiptop. Ruime plaatsen. Camper op verharding, wij op 't gras. Iedere plaats heeft zijn eigen watertappunt en stroomaansluiting 10A. Geweldig sanitair. Prima internet. Alleen voor een douche moet je 50 c betalen. Aardige beheerders.
We hebben hier 3 nachten gestaan. Rustige camperplaats, maar erg duur voor wat er wordt geboden. Internet is goed. In beide wc's geen papier. De ene staat vol water, beiden zijn erg smerig. Worden niet schoongemaakt. Bij de 2 wasbakken voor de afwas is het niet veel beter. Erg vies en veel afval. Het lijkt nergens op om voor deze vieze onverzorgde camperplaats €25,- per nacht te vragen. Bovendien moet je € 1-, voor een lauwe douche betalen, 7 was
Leuke camperplaats, maar wat wordt het duur als je alles optelt. Plaats € 13,- stroom € 5,- douche € 2.50 Opgeteld € 20.50 en dat is het echt niet waard. In de buurt is niks te beleven. Verderopzijn2 camperplaatsen. Dat is beter
Snel doorrijden. Uitsluitend vaste gasten. Caravans staan dicht op elkaar. Vreselijk oud sanitair. Wel schoon. Is geen camperplaats maar een kamp. Slecht internet. Stroom valt vaak uit. Veel hinder van verkeerslawaai. Bij het strand kan je niet komen, er is een gesloten hek.
jongeman vraagt geld voor toilet/ douche. Rood haar! Wanneer je betaald hebt strijkt hij fe deur op slot en is onbereikbaar.....
Prima CP. Om binnen te komen is even een puzzel. Ze willen idioot veel dingen van je weten. Echt onzinnig. De CP heeft ruime plaatsen voor €8,- per nacht. Stroom kost €4,- per 24 uur en ook water moet extra worden betaald. Als je niet voor water betaald, heb je toiletten en douche zonder water... Het is hier schoon en geen hinder van verkeer of trein. Vlakbij de oude binnenstad. Merida is een mooie stad om te bekijken.
Ik kom toch nog even terug op mijn laatste review. Bij het inchecken gevraagd naar de tarieven. 15 euro all in werd er gezegd. Toen we gingen afrekenen bleek het anders te zijn. 15 euro was alleen voor de camper. We moesten daaroverheen nog voor 2 personen, stroom en belastingen betalen. Totaal 32 euro. Toen vonden we een plekje buiten de slagboom opeens heel duur....
Vriendelijke ontvangst door mevrouw. Wij zijn na een paar uren weer vertrokken. Op de site staat dat er een douche en toilet zou zijn. Dat is niet waar. De plaatsen zijn erg smal. Er was nog amper 2 meter naast de camper. Te smal om te zitten en de luifel kon niet uit. Men noemt zich camping maar dat is zeer misleidend. Er is geen sanitair gebouw, geen warm water niets. Een stukje weiland waar je de camper kunt parkeren. Ze zijn dit jaar begonne
Wij hebben hier op de heen- en terugreis naar Denemarken gestaan. Keurige CP voor slechts 7 euro per nacht. Het koste ons 3 euro aan stroom. Totaal dus een tientje. Vlakbij de winkels als Aldi en Lidl. We hebben 1x bij de Griek (Sparta) en 1x bij Da Ponte een Pizza restaurant gegeten. Een geweldig restaurant waar je ook Griekse gerechten kunt eten, en dat alles voor een koopje. Er hangt in de buurt soms een beetje een putlucht.
Wat een fantastische camperplaats. Zeer ruime plaatsen. Plek voor ongeveer 10 Campers. Ieder heeft een eigen kraan. 16 A stroom. De CP is op een veldje voor de camping. Er mag gebruik worden gemaakt van de sanitaire faciliteiten van de camping en dat is ook nogeens vlakbij. Kosten slechts 15 Euro per nacht inclusief stroom en toeristenbelasting. Camping ligt aan zee. Een echte aanrader!
Wij stonden hier eind april. De locatie is goed, maar er zijn geen voorzieningen. De toiletten gaan om 17.00 uur dicht. Je kan je cassette wel legen, maar niet spoelen, want er is geen water. Wel een kraan, maar daar kan je niks mee omdat er geen knop aanzit. De stroom met munten is zeer duur. We waren in 2 uur 2 euro kwijt voor alleen de koelkast. Kortom: voor ons geen 2e keer CP Blauwestad.
Prima plek voor een overnachting. Je kan gratis water tanken en afvalwater lozen. Bovendien sta je hier gratis.