@Andromarine
Lid van Campercontact sinds 2020
Het zou niet in deze gids moeten staan, het is gewoon een bewaakte parkeerplaats. Het kost € 18 voor parkeren.Er is geen schaduw of bomen of iets, de douche (koud water) is buiten naast een parkeerplaats. Als u WC wilt gebruiken en een eigen douche zijn € 12 extra. Een echte overval, ik blijf in de buurt van een bosrijk park en ik ben beter.
Vriendelijk personeel, de site ligt zeer dicht bij het treinstation 20 'van de poort van Brademburg. Zeer levendig gebied, met een Aldi volgende stationstrein. Diensten kunnen worden verbeterd douches etc. Het is een oude gasfabriek, heeft een terras met live muziekweekendsweek. Om Berlijn zeer goed te bezoeken, acceptabele prijs.
slechte plek, geplakt weg. Geen douche, service en tafels. Iets meer, om te stoppen en te gaan. Grijs water kan worden geleegd.
Deze perfecte, volgens de parkeerplaats naar rechts boven te komen, is het plat, en uitzicht op het meer, omgeven door bomen. Er is soort latrine en een kledingkast cabine om een duik nemen, zijn er ook schommels kinderen. Zeer mooie vrienden. gratis
Ligt aan de andere kant tuin is gratis. De site is een louche parkeerplaats naast het motel. Als u wilt douches, die zijn tegen betaling (als vrienden rekenen Noren voor alles! Ha ha!) Nou vergelden 20Nok en langer, zoals in de parkeerplaats van het motel. Achter het restaurant zijn voorzieningen
Sitecode: 22097
perfect met douche en wasmachine inbegrepen, voor 17 € De jachthaven is prachtig site met museum en restaurant. Amiguitos licht inbegrepen. Beter dan camping, marine sfeer, in familiar.Lo plannen aanraden! De beste !!
Het is een zeer Stones camping. Diensten en keuken zijn uit de tijd van de Hippies! Ha ha! De douches zijn prima, zijn karren net als concerten of iets dergelijks. Ponte concert bij jou in de campagne douche is grande. Pilla dagkaart transporte.En hoofdstad district 1 / 2h .Encargado is Zweeds busdiensten oom enrollado.Con gaat hallucineren! laag!
De camping ligt dicht bij Oslo, van de "Campa" kijk je uit over de stad, Ekeberg ligt naast een park in een hoge omgeving. La Campa camping is enorm, dicht ik duchas. Er is echter slechts één douche/keuken module, begrijp niet waarom ze niet een andere erbij zetten, dit is overvol. Ze zijn ellende, je moet betalen voor de douches, terwijl je betaalt om te gaan kamperen all-inclusive. Paradia bus kaart te kopen
Een parkeerplaats voor een goede, is er niets.