@Andy112BF
De camping is niet langer toegankelijk voor campers. Camperbezitters worden verzocht te vertrekken.
We betaalden 10 € alleen om de parkeerplaats te gebruiken. de prijs is inclusief entree en benodigdheden. Voor al het andere zoals: sanitair, elektra, wasmachine en droger betaal je extra. Dat is prima. Zeer aardige campinguitbater. We zullen terugkomen.
Kan alleen lid worden van mijn voorevaluatoren. Alles geweldig.
Op dit moment moeilijk te bereiken vanwege een bouwplaats. Ok als een overnachtingplaats.
Kan alleen lid worden van mijn vorige recensenten. Alles geweldig.
Er is een primitieve berging waar alles gesleept moet worden. Zoetwaterplaats beschikbaar voor 100 liter op de site. Anders was de plaats geweldig.
Ruimte is prima. De spoorlijn stopt direct bij het plein en biedt mogelijkheden voor verkenning.
Pas op dat u niet naar de camping rechts rijdt. Verder was alles geweldig op het veld.
Alles was weer in orde.
Sitecode: 11954
Alles geweldig.
Was erg blij met de ruimte. Doe mee met de beoordelingen van mijn vorige recensenten.
Ik kan het alleen maar eens zijn met alles wat is gezegd.
Ruimte voor één nacht is oké. Als je rustig en met meerdere campers wilt staan, moet je aan de overkant parkeren, bij de oude haven, achter de Schwedenkontor.
Alles wat over deze plek is gezegd, is correct. Goed uitgangspunt voor een dagtocht naar Hiddensee.
Alles wat een plek nodig heeft, aardige gastheren.
Alles wat je nodig hebt en ook een prima startpunt voor de krijtrotsen.
De ruimte was vol en belandde vervolgens op de parkeerplaats van Kaiserstuhl.
Super geschikt voor fietstochten en stranddagen, afvoer van toilet en grijs water is ook ok
Buiten gemengde parkeerplaats met ongeordende parkeerplaats, zelfs niet geschikt om stil te staan.
Alles wat tot nu toe is gezegd, is correct. Kan deelnemen aan alle beoordelingen.
Herstelwaarde wordt 100%.
We stonden op de alternatieve parkeerplaats direct bij de ingang van de Rügen-brug. Maar om Stralsund te verkennen, is de plek oké.
We stonden hier heel goed. Kan deze plek alleen maar aanbevelen.
Sitecode: 19984
N54.431934, O13.027593 Dit zijn de juiste coördinaten om direct op het plein te komen. De plaats heeft alles wat je nodig hebt, behalve toegang tot internet, bracht er drie geweldige dagen door.
Sitecode: 19789
Nix grotere parkeerplaats, dicht bij de stad. Dagkaart voor € 7 is geldig van middernacht tot middernacht. Als keuze prima parkeerplaats
Momenteel is er een verbod op overnachtingen van 22.00 uur tot 07.00 uur.
alles wat een camping nodig heeft en een prachtige oude stad.
Ideaal om Sanssouci te bezoeken, anders gewoon een parkeerplaats op een gemengde parkeerplaats, zonder en en aanbod.
Alles geweldig. Ik ben het alleen eens met beoordelingen.
De ruimte is prima, een beetje smal. De bezoekers service voor einde en aanbod is goed.
Sitecode: 19716
Deze plek is prima voor sightseeing of overnachting
Het grote nadeel is dat je voldoende contant geld bij je moet hebben. Dus gebruikte ik de camping in plaats daarvan voor hetzelfde geld.
Een heel rustige plek. Heeft alles wat je nodig hebt.
Rustige plek, ideaal als uitgangspunt voor het strand.
Slechts acht punten, want als het regent wordt het hele modderige landschap. Anders heeft de plaats alles wat je nodig hebt.
Deze plaats heeft alles wat je nodig hebt. Alles is met de fiets in 5 minuten te bereiken en bij slecht weer kunt u een wellness-dag in het nabijgelegen bad nemen.
Deze plaats heeft alles wat het hart van een camper verlangt. De oude stad is absoluut het bekijken waard.
Rustige plek, alles wat je nodig hebt. Rustige plek om te ontspannen.
Voor het water moet je 2 € in de machine gooien. Een kleine fijne plek met een buitenzwembad dat u uitnodigt om te blijven hangen.
Geweldige rustige plek om te verblijven.
De nacht was stil. Zelfs na 21.00 uur vindt u een parkeerplaats. 15 minuten lopen naar het stadscentrum en het museum.
schone plaats bij het buitenzwembad. Verschillende elektriciteitskolommen met muntsleuf beschikbaar. Het einde en de toevoer liggen op 250 m van de parkeerplaats in de richting van de stad. Water alleen met Euro-relaismunten.
Een plek die alles heeft. Water en elektriciteit op elke staanplaats, dus moet alleen worden verwijderd op de dag van vertrek. het uitzicht, vooral 's avonds, is overweldigend.
Voor de tweede keer daar geweest. Ik heb genoten van de plaats en de plaats en mijn ziel laten bengelen.
Sitecode: 12047
Voor de tweede keer. Dichtbij en knuffelig maar uitstekend als uitgangspunt voor de stad.
Ik ben een recidivist. Voor de vijfde keer gebruikt als tussenstop voor twee tot drie dagen. Alles zoals beschreven.
Alles was geweldig, de plaats is gratis en de aanvoer en afvoer ook. Wie absolute nachtrust nodig heeft, is in slechte handen.
Sitecode: 42017
Wie van Kuschelcamping houdt, is hier in goede handen.
Behalve elektriciteit, alles wat je hartje begeert. Een absoluut rustige nacht doorgebracht.
Behalve elektriciteit biedt de plaats alles wat je hart nodig heeft. Het monument is een aanrader !!!
Goed uitgangspunt voor Tallinn.
Kan alleen verbinding maken met alle andere beoordelingen.
Kan ik alleen akkoord gaan met alle andere beoordelingen.
Zeer ijzerhoudend water, geen milieuvriendelijke afvoer van toilet en grijs water. Het is te vrezen dat het bronwater wordt vervuild als de aangeboden afvalcontainers worden gebruikt als afvoer.
Zeer eenzame parking zonder comfort.
Een bord geeft het parkeerterrein aan als privé. Ideaal voor mensen die graag alleen zijn. Bij slecht weer kan de metro problematisch zijn.
Geweldige mix parking waar we bekend om hebben.Voor de orthodoxe kerk en de oude stad zou je wat tijd moeten nemen.
Absoluut stil, puur natuur, maar geen uitlaat voor grijs water in campers. Dat zijn slechts negen punten.
Heeft alles wat je nodig hebt en voor 1 € per richting in het centrum en weer terug, per bus, per persoon, top.
Als parkeerplaats voor een rondleiding door de stad of een veerboot naar de Koerse Spit 2a. Om te verblijven aan de hoofdstraat erg onrustig.
Rustige plaats aan een meer, zonder ent en voorraad. We stonden goed voor een nacht.
De standplaats bevindt zich in het midden van een woonwijk. Voor hondenliefhebbers een must, want de honden uit de buurt blaffen tot laat in de nacht en beginnen vroeg in de ochtend. Sportief zijn de 5 € voor de elektrische aansluiting. Het afvalwater kan alleen over een langere slang worden weggegooid. Als uitgangspunt voor marienburg super.
Rustige plek met alles wat je nodig hebt behalve elektriciteit. de prijs van water is 1 € voor minder dan 40 l. De plek is het bekijken waard.
Mooie rustige plek voor 3 campers. Vanaf hier zijn de bezienswaardigheden gemakkelijk bereikbaar. Gotha is de reis waard.
Eenvoudige plek met alles.
Gratis plek om te verblijven, de grond is een graszandmengeling die bij slecht weer behoorlijk modderig is. De oude stad ligt op 500 meter afstand.
E + V tegen betaling beschikbaar. Iedereen die afvalwater in de servicebox wil introduceren, heeft een slang nodig. Anders een grote parkeerplaats.
Vrije ruimte om comfortabel te slapen. Met een paar stappen bent u in het oude centrum. Om te enteren en te bevoorraden hoeft u alleen de andere ruimte te gebruiken, maar heeft u een slang nodig voor het rioolwater.
Leuke plek om te ontspannen, met broodjesservice. Krabhaven in de buurt, visrestaurant met visverkoop ook. Geweldige plek om te ontspannen.
De cp wordt door twee vaste kampeerders op twee plaatsen verminderd en is dus al volgeboekt in de vroege ochtend van de plaats. Om de oude stad te bezoeken, maakt u gebruik van de op 800 meter afstand gelegen bushalte.
Passende parkeerplaats, wat wil je gratis. Het gazon met sanitaire voorzieningen en picknicktafels nodigt uit tot verpozen. De meer dan een trap naar het strand is ruim. Om te wandelen volgt u de bewegwijzering.
Het veld biedt alles wat je nodig hebt. Het ligt midden in het centrum, zodat u deze prachtige plek te voet kunt verkennen.
Ik ben het volledig eens met mijn voorganger. Als fooi kom je laat in de avond en bezoek je 's ochtends rustig het dorpje. Veel plezier.
Goede standplaats, 20 m van het strand, geen bergingsmogelijkheden, je moet naar het veld met de code 29835. 'S Avonds luid, door het verkeer.
Een handige plek met gratis, vrij toegankelijke Ent. - en toevoer. Als een startpunt naar de stranden of om te wandelen op de boulevard naar Royal en hun oude huizen.
Het was geweldig hier. Goed uitgangspunt voor het nabijgelegen stadje. Alles was geweldig.
Geweldige plek in de buurt van de stad. Stroomaansluitingen zijn alleen afzonderlijk beschikbaar en zijn dan overbevolkt. Pendelbussen naar de stranden alleen in het hoogseizoen.
De ruimte en service is oké voor één nacht. Wordt bewoond door permanente camperaar met camper en tent. Heb een stille nacht doorgebracht.
Grote ongemakkelijke plaats, de plaatsen zijn smal en slechts enkele hebben stroomaansluitingen. Voordat je bij de automaat de plaats betaalt om toegang te krijgen, moet je eens een keer over de plaats lopen, omdat de toegangscontrole niet naar behoren werkt en sommige kampeerders zonder betalen binnen te komen, dat wil zeggen, de plaats is dan bezet. Verder als een startpunt voor wandelen en strand verblijf uitstekend.
Eenvoudige maar prachtige plek aan de kust voor 100 campers. 3 camperservice plekken voor en op het veld beschikbaar. Goed uitgangspunt voor wandelingen langs de kust.
Gemeentelijke camping met veel ruimte, sanitaire voorzieningen zijn op orde, water op elke plaats, lozen bij de uitgang. De oude stad is het bekijken waard, kom graag nog eens terug.
Parking met camperservice. Hier heb je een beetje geduld voor nodig, omdat de waterafname nogal traag is.
Overnachting op een grote parkeerplaats met weinig ruimte. Voor camperservice moet je de plaats met de sitecode 43655 hebben. Hier heb je een beetje geduld voor nodig, omdat de waterafname nogal traag is.
Geweldige plek, maar er is ook een parkeerplaats in het dorp tot 22 uur, daarna wordt je bekeurd
Betalen op de camping, ongeveer 100m verderop.
Wat wil je nog meer. Een plek met alles wat je nodig hebt. Goed uitgangspunt voor Mont St. Michel.
De plaats heeft alles wat je nodig hebt. De plek zelf is een dorpsparel, met een prachtig oud stadscentrum. snel vol met zes plaatsen, maar je kunt ook tot 8 uur 's ochtends op de parkeerplaatsen van het stadhuis staan.
Plaats aan een doorgaande weg die niet zwaar wordt gebruikt. Als tussenstop in Bretagne of Normandië keer op keer.
Heb hier rustige nachten doorgebracht.
Deze plaats heeft de volledige beoordeling gekregen omdat deze alles biedt wat het hart van een camper verlangt. Je hurkt niet op elkaar.
Deze recentie bevat geen tekst.
Wij waren hier weer! Volle score voor een plek die alles biedt. De plaats is het bekijken waard, vooral de abdij met de kerk
Mooie pittoreske locatie aan het water. Stil. Lopend naar de stad, geen probleem. De kuststad is uitgestorven in de winter.
Zeer mooie plek. Smalle plaatsen, maar haalbaar. Sanitaire voorzieningen zijn oké. Supermarkt en bakkerij op ongeveer 10 minuten lopen.
Deze recentie bevat geen tekst.
Behalve elektriciteit is er hier alles, 50 l water kost 2 €. Voor de 50 liter water heb je 10 minuten tanktijd nodig. Het station bevindt zich bij het tankstation en wasstraat.
Het fort absoluut de moeite waard. De camperplaats is zeer eenzaam, niets voor watjes, daarom rijden we door naar camperplaats 6451 om te blijven.
De plaats is rustig, de stad ligt op slechts een paar minuten. Direct aan de haven. Camperservice, twee douches en twee toiletten beschikbaar. Stroom niet helaas
Ik sluit me aan bij de vorige beoordelingen. De bus naar Sète vertrekt net buiten de voordeur.
Goede plaats om de oude stad te bezoeken. De service ligt buiten de parkeerplaats.
Tijdens onze reis naar Spanje, vaste stop. Voor camperservice rijden we de 600 meter verder naar locatie #2053. Een bezoek aan de historische stad, vanaf dit punt, is een must.
Met dank aan de gemeente. De plaats is zeer geschikt als Overnachtingsplaats.
Kan alleen maar instemmen met de vorige sprekers. Een uitgebreid bezoek aan de oude stad is ook een aanrader.
Volledig puntenaantal voor een plaats die alles biedt. Het dorp is de moeite waard, vooral de abdij met de kerk. Tip, degene die tv wil kijken 's avonds, moet op de eerste drie plaatsen gaan staan, anders heb je problemen met de de satelliet.
Kleine fijne plaats aan de hoofdweg naast de zee. Winkelcentrum tegenover. Afvalverwijdering en aanbod op elk gewenst moment, zelfs voor de bezoekers.
Een plek om te slapen voor een keer. Alleen afvoer van grijs water en toilet mogelijk, anders is kalm en rustig, als een tussenstop altijd aanbevolen.
Deze plaats krijgt alle lof van mij omdat de receptie was super vriendelijk en behulpzaam, mooi en rustig was ook. Toilet en douche wastafel en wasmachine waren tip top, we graag terugkomen.
eens met de voorgaande beoordelingen, de prijs wordt bepaald afhankelijk van de lengte van deelname camper
Locatie is in de buurt van het centrum. Service is niet mogelijk op dit moment vergrendeld.
Super plek om te eindigen en het verstrekken. moet kraanwater te beschikken over een zip binden.
Ik ben het eens met de vorige sprekers, de plaats is brandschoon.
Mooie gezellige plek. Optimaal voor een nacht.
Ik sluit me aan bij vorige beoordelingen. Enig nadeel is slechte satelliet ontvangst voor mensen die tv willen kijken. De receptie is bescheiden, door de hoge bomen.
Het trieste nieuws eerst, de betaalautomaat is geïnstalleerd en het dagtarief is € 8 nu. Het parkeertijden zijn nu van 00 uur tot 24 uur. Wie geen boete van € 50 wil betalen, moet om 00 uur een nieuw dagkaartje kopen.
Omdat ik enkel wilde lozen en water innemen en de beoordeling van deze plaats niet gelezen had, sluit ik me aan bij de beoordeling mijn twee voorgangers. De onvriendelijke receptioniste zei dat ze mij geen bezoekerservice kon aanbieden.
Men moet voor het gebruik van de cp de huisregels en parkingregels zorgvuldig lezen.
Mooie plek voor een sightseeing tour. Gemengde parkeerplaats voor bussen en campers, voor grotere campers: volg de borden en hou je aan de 3,5 ton verboden.
Prachtige plek direct aan de Main. Om via één van de vier aansluitingen elektriciteit te krijgen ga je als volgt te werk: Druk op de knop van het stopcontact, 1€ of meer inwerpen en nogmaals op de desbetreffende knop drukken. Aansluitend, veel plezier op de camperplek.
Betere parking met smalle plekken voor campers niet langer dan 6 meter. Vraagt controle over het voertuig.
Het is een afgelegen plek. Er is genoeg plaats beschikbaar voor 10 campers. TV ontvangst beperkt.
Ideaal als uitgangspunt voor een bezoek aan de stad. Misschien teveel lawaai om te overnachten, want er is tot laat in de nacht verkeerslawaai door af- een aanrijdende auto's van bezoekers van de Beach Club.
Ideaal als uitgangspunt voor een bezoek aan de oude stad. Om te overnachten kan je het beste op de tweede camperplaats staan, hier is ook camperservice.
Relatief rustige centrale plaats voor de poorten van de oude stad.
Relatief rustige centrale plaats voor de poorten van de oude stad. Camperservice direct bij de ingang van de plaatsen op de mix-parking.
Deze grauwe plaats is gelegen tussen een spoorlijn en een katholieke kerk. In de ochtend luiden de klokken elk kwartier vanaf 6 uur. Met 10 campers zou deze plek hopeloos overvol zijn. Lozen kost 1 euro per keer. Slechts 50 liter drinkwater voor deze prijs. TV-ontvangst is niet mogelijk op elke plaats.
Eenvoudige gravelterrein. Onmiddellijk op een doorgaande weg. maar niet ver van winkelcentra. End en het aanbod voor de rechtbank. Goed uitgangspunt voor het verkennen van de stad.
Het is een rustplaats met een toeristisch informatiecentrum. De lozen en waterinname is gratis. Het verblijf voor een nacht is denkbaar, maar luidruchtig.
Stille plaats. 850 meter naar de oude stad. Lozen afvalwater aanwezig. Maximaal acht aansluitingen beschikbaar. Wetzlar is een verblijf waard.