• Camperlocaties

7m
Integraal
Bezit

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

Een leuke cp, met heel verschillende plekken, op gras en verhard en een gezellige lounge in de schuur. Maar helaas niet voor ons, want honden en kinderen zijn niet toegestaan!

Een locatie beoordeeld—8 maanden geleden

in tegenstelling tot andere berichten is er een (klein, eenvoudig) toiletgebouw, met douches, wastafels en toiletten, links van het winkeltje/infopunt. En nee, er is niemand om je te ontvangen, je mag zelf een plekje uitzoeken, de eigenaar komt aan het eind van de middag vanzelf langs met een QR code. Prachtige plekken met vrij uitzicht, heel rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek, maar in onze ogen iets te duur voor wat je ervoor krijgt. Wij betaalden 16,80 euro bij de automaat en dit was inclusief elektriciteit. Je krijgt een sticker die je aan de camper moet hangen (even op wachten, komt wat traag uit het apparaat) Sanitair is idd niet te bereiken, weet niet of je daar extra voor moet betalen. Het is er rustig en je loopt zo Doesburg in.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Prima plek, maar ga zoveel mogelijk rechts staan, want wij stonden achteruit in geparkeerd op de meest linkse plek en daar rijden de auto,s van de drukke weg bijna door je bed. Niet fijn..... Verder geen klachten: toilet was schoon, elektriciteit voor 2,50 (bijna 24 uur), leuk terras om de hoek en centrum op loopafstand. In totaal 8,50 euro betaald.

Een locatie beoordeeld—meer dan 1 jaar geleden

Perfecte plek voor wie van rust houdt en geen sanitair nodig heeft. Wij kwamen laat aan en vonden s ochtends een kaartje achter de ruitenwisser, met vraag ons even te melden bij de kassa van het Wildpark om 7 euro te betalen. Daarnaast 1,50 euro in automaat gedaan en hele nacht stroom gehad. Op zondagochtend kan je (luxe) ontbijten in het restaurant.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Ja, het wordt gebruikt als gewone parkeerplaats, maar wij hadden mazzel: precies plek voor onze camper. Twee nachten gestaan. En je staat hier prima! Heerlijk rustig. Naast een restaurant en de glasblazerij en je loopt zo het (gezellige) stadje in. s Avonds een wandeling langs verlichte glasornamenten. Niets te klagen dus. Wij betalen ook gewoon Aan uit, hopen dat veel meer gemeenten dergelijke camperplaatsen op deze manier faciliteren.

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Gratis plekken zijn zeldzaam in NL dus dit initiatief van de gemeente Hulst is top! Maar let op: de plekken zijn niet op de parkeerplaats van het informatiecentrum, maar vlak daarvoor aan de linkerkant. Het bord valt onvoldoende op, omdat er fietsenrekken voor staan. Wel een prachtig plekje en het cafe op de hoek is geweldig, een bezoek waard!

Een locatie beoordeeld—bijna 2 jaar geleden

Er zijn veel te weinig gratis plekken in NL, dus dit initiatief van de gemeente Hulst is top. Maar de locatie kan beter: zo direct aan de doorgaande weg is niet echt fijn. Hoewel je zo de dijk over bent en het daar dan prachtig is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

de prijs-kwaliteit is hier niet op orde: te hoge prijs voor deze eenvoudige camperplaats zonder extra voorzieningen en met sanitair dat weliswaar schoon, maar wel achterhaald is.

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

Prachtige camperplaatsen, grote plekken en vrij uitzicht, rustig gelegen. Sanitair was schoon, douches wel op grote afstand. In onze ogen niet achterhaald, zagen er prima uit. Klein winkeltje op 409 m, gezellig cafe op terrein zelf. Veel speelmogelijkheden voor kinderen (ver van camperplaatsen).

Een locatie beoordeeld—meer dan 2 jaar geleden

wij werden op het reguliere campingterrein geplaatst en niet op een camperplek (deze waren in gebruik als parkeerplaats) en moesten dus ook het volle pond van €33.50 betalen. Duurste camperplek van onze hele vakantie! Sanitair was superschoon, er is ook een (klein) zwembad. Maar omdat wij geen gebruik maken van alle voorzieningen, was dit voor ons 'eens maar nooit meer'

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

Zeker een topplek voor als je vrij wil staan! Zwemstrandje, vuurplaaten, picknicktafels, 2 (hang)toiletten, vollleybalnet.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

CP was op 6 mei gesloten en het lijkt er op dat dit definitief is: er staan roadblocks op de toegangsweg.

Een locatie beoordeeld—bijna 3 jaar geleden

De camping was op 6 mei gesloten en het lijkt er op dat dit definitief is: er staat een groot hek voor de ingang.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Kleine CP (5 ruime plekken), met huiskamer, heel net sanitair en vriendelijke eigenaresse. Betaling per pin.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Een prachtige, spiksplinternieuwe cp: ruime plekken (verhard met ruim grasveld er naast), mooi gelegen aan de bosrand en je loopt zo het dorp in. Sanitair is goed, maar 2 toiletten en douches iets te weinig voor de hoeveelheid campers.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Prima camperplaats: je staat op een groen grasveld, sanitair is netjes. Eigenaren hebben we niet gezien. Je moet contant afrekenen en dat is dan wat onhandig. Heel veel muggen op de (enige) schaduwplek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

camperplaats voor ongeveer 25 campers. Wij vonden de plaatsen niet zo ruim. Stonden er op zaterdagavond en dan wordt er gekookt voor de camperaars. Aanrader! Hou er rekening mee dat er contant moet worden betaald en dat het (zeer mooie) sanitair na 22 uur niet meer kan worden gebruikt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 3 jaar geleden

Camperplaatsen midden in boomgaard, ruime plekken, vooral achterin heel vrij gelegen. Zeer mooi sanitair, maar wel op flinke loopafstand. Landwinkel en lunchrestaurant zijn top! Slechts kleine minpuntjes (geen Wifi, afstand sanitair), anders waren het 5 sterren geweest.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Na langs verschillende volgepakte CP,s te zijn gereden waar wij niet blij van werden, op deze plek aanbeland en dat was precies waar wij behoefte aan hadden: rust! We stonden er als enige, met prachtig vrij uitzicht over de weilanden. Aan de overkant van de weg loopt een fietspad naar het Slotermeer. Leuke wandeling. Er zijn gratis eitjes en er ligt veel informatie over de streek. CP ligt dicht langs de weg, maar daar hadden wij geen last van.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Niet de mooiste camperplaats, maar dichtbij de Waterpoort en toch rustig gelegen. Sanitair is erg goed, maar neem wel 50 cent muntjes mee voor de douche. Op de hoofdlocatie zijn 5 plekken, maar als deze vol zijn, zijn er verderop aan de weg nog meer plaatsen. Tip: neem de laatste plek, tussen twee schuurtjes, deze is ruim en het rustigst.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Net geopende CP met 6 plaatsen. Op schelpen staan, met ruime, dikke grasmat naast je camper. De CP is nog niet helemaal af, elektriciteit wordt nog vanuit huis afgetapt, maar hier wordt aan gewerkt. Op dit moment ook geen sanitair. Je loopt zo het dorp in.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Camping met heel veel camperplaatsen. Ideaal gelegen om zo Dokkum in te lopen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

zeer grote camping, geen aparte camperplaatsen. Veel water, wij stonden direct aan de waterkant. Ideaal voor vissers en kinderen.. Mooi wandel- en fietsgebied, direct naast de camping. Ook direct naast het mooie park Vijversburg.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Dit wil je iedere dag als camperplaats: zeer ruim opgezet, prachtig uitzicht over de weilanden of bootjes kijken op de vaart. Zon en schaduwplekken. Je kan in het hotel ontbijten of dineren. Sinds 1 juli geopend, dus alles ziet er gelikt uit.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Zo wil je een CP hebben: zeer ruime plekken in een mooie tuin. Je staat er niet in een rijtje, de eigenaar zoekt samen met jou het mooist beschikbare plekje uit. Een CP met alles wat je maar wil: broodjes service, theeschenkerij en van do-za een avondmaaltijd. Supermarkt via kleine fietspaadjes te bereiken op nog geen 10 min. Als ik dan toch een nadeel moet noemen: de straaljagers die regelmatig overvliegen.....

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Onze duurste camperplaats ooit..... Plaatsen op gras, waarvan een aantal flink kapot zijn gereden. Raar dat je voor deze prijs ook nog moet betalen voor de douche. Net sanitair, er is een restaurant en broodjes service. Aanrader: de boottocht naar/door Harlingen die door de camping wordt georganiseerd. Veel leuke verhalen van de schipper.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Geen inspirerende omgeving, maar de hartelijke ontvangst en het gloednieuwe sanitair maken veel goed. En als je met je zicht naar de bootjes staat, heb je geen last van dat wat achter je staat.... Rustig plekje en je bent zo in Workum.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Voor de derde keer hier en het wordt steeds beter: nu is alle horeca open en kan je kiezen uit drie uitspanningen op loopafstand, alle drie met heerlijke terrassen. Je staat heerlijk aan het water, hele ruime plaatsen, heel groot grasveld en naast de CP een strand met daarachter een wandelgebied je voor de hond. Voor ons de perfecte CP Let op: bij aankomst komen er 2 kaartjes uit de automaat en op de 2e staat de benodigde barcode voor slagboom.

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Camping met vnl stacaravans., voor campers een veldje aan het begin. Nu vol met campers, omdat CP in de stad is gesloten, maar er wordt altijd een plekje voor je gezocht: wij stonden tussen de stacaravans. Geen waterinname en lozen van grijs water, wel legen chemisch toilet. 10 min lopen van hartje Kampen

Een locatie beoordeeld—meer dan 4 jaar geleden

Prima camperplaats. Niet echt grote plekken, maar je kan ook voor je camper zitten. Zeer schoon sanitair. Geen mogelijkheid voor legen chemisch toilet en lozen vuil water. Havenmeester komt ,s ochtends bij je langs voor betaling. Nette prijs van 15 euro. Je loopt zo Sloten in, mooi wandelpad start naast de CP.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Heel rustige minicamping midden in het land, mooi uitzicht. Veld rond de vijver is top! Mooi schoon sanitair, alles heel goed verzorgd. Om hond uit te laten moet je met de fiets naar het Kuinderbos.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Een prima camperplaats aan de rand van het dorp, naast de brug, dus veel te zien van de bootjes. Ligt aan de weg, dat hoor je wel. Verharde plaatsen, uitstekend sanitair. Leuk losloopgebied voor de hond direct aangrenzend.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Prachtig gelegen camperplekken, met ruime plaatsen direct aan het water. Restaurant met mooi terras als buur. Ook iets verderop een restaurant (op het Bungalowpark). Het stoomgemaal iets verderop is een bezoek waard. Jammer dat er geen WiFi is. En als het vol is, is het aantal douches ws wat weinig.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Voor de derde keer hier, want onze hond is dol op water. En wij vinden de camperplekken hier erg prettig: ruim, groen, goed afgescheiden, uitstekende voorzieningen, broodjesservice, wat wil je nog meer? Wij stonden er weer in ons eentje, zalig! Niet de goedkoopste plek, wel een van de fijnste.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Heerlijk rustige camping, midden in het bos. Wil je stroom hebben, dan kom je op de camping te staan, de zes camperplaatsen bij de ingang hebben geen stroomvoorziening. Er is een broodjesservice en je kan er (eenvoudige) maaltijden bestellen, die worden bij je camper afgeleverd.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

camping die wordt omgevormd van caravanpark naar sportieve camping. Sommige delen zijn al aangepakt, andere stukken zijn erg gedateerd. Veel activiteiten (vooral leuk voor pubers). Zwemplas is heerlijk!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

wat een onverwacht leuke plek! Ruim, groen, creatief, rustig.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

uitstekende camperplaats: zeer ruime plekken, keus tussen gras en steen. Alle voorzieningen aanwezig (alleen geen wifi). Nu nog weinig schaduw, maar dit gaat vanzelf veranderen. Eemshotel op loopafstand, winkels op 500m. Delfzijl is een plaatsje met verrassingen: leuke routes te lopen, folders bij Eemshotel.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Hebben op de camping gestaan. Duur, maar camping ligt prachtig. Rustig, ondanks de grootte. Fijne wandelmogelijkheden met de hond. Camperplaatsen bij de ingang zijn ook prima. En stuk goedkoper!

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Zeer eenvoudige camperplaats. Aardige eigenaren, grasplaatsen, wijds uitzicbt. Veld ligt aan weg met hardrijdend verkeer. Vraag om krachtstroom, want voor ons wat normale stroom uit het huis niet voldoende. Vrij duur voor wat je krijgt.

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

Eenvoudige camperplaats, met zeer gastvrije eigenaren, mooi uitzicht, aan rustig weggetje. Alblasserbos op loopafstand. Extra leuk (en lekker): het zelfgemaakte ijs. Goede prijs-kwaliteit.

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Mooie camperplaats op boerderij. Aantal plekken hebben prachtig weids uitzicht. Verharde plaatsen of op gras. Zeer mooi sanitair, bijzonder aardige eigenaren. Wandelpad loopt direct achter de camping, strandje aan de Lek op 500 m. Aanrader!

Een locatie beoordeeld—bijna 6 jaar geleden

Verrassende camperplaats: je staat langs het water ( als je geluk hebt zie je een bever langs zwemmen!), op asfalt, met achter je allerlei boten op stijgers. Afscheiding van de plaatsen d.m.v. houten hekken. Toilet en douche zijn ver lopen. Goed restaurant met mooi uitzicht over Hollands Diep op het terrein. Prachtig natuurgebied op loopafstand, pontje naar Moerdijk.

Sitecode: 19187

Zelden zo'n complete en nette camping gezien. Het is een grote camping, maar daar merkten wij weinig van. Zeer schoon sanitair, winkeltje, restaurant. Net achter de dijk van het Haringvliet, mooi wandelgebied. De vesting Hellevloetsluis is op nog geen 5 min fietsen. Erg leuk stadje.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zeer dure camperplaatsen langs de weg. Als je kan, kies dan de achterste, daar heb je nog wat gras. Ver van toiletgebpuw en je hoort de jongeren van camping Duin en Strand. Voordeel: de ligging t.o.v. het Grevelingenmeer en het strand. Scharendijke is nog geen 5 min fietsen, supermarkt op 10 min..

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Een pas geopende campercamping voor zo'n 12 campers. Staan gezellig in een kring, rond de picknicktafels en de kampvuurplaats. Vriendelijke eigenaar die veel informatie geeft over de omgeving. Net sanitair, veel spelletjes beschikbaar. Hulst ligt op 15 min fietsen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

Zelden zo'n fleurige camping bezocht: overal staan bloeiende planten, gezellige zitjes en lampjes. Zeer grote plaatsen, die aan de rand met prachtige uitzichten. 's Ochtends broodjes van de bakker, op zondag pizza en op maandag de frietkar op het terrein. Sluis ligt op 15 min fietsen Nette prijs voor wat je krijgt.