@AndyClijnk
Augustus 2026
6 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 3 maanden geleden

Let op: er moet parkeergeld worden betaald! € 8 voor 12 uur. Ze komen langs om te controleren. Heerlijke plek aan het water, keuze uit zon of schaduw (in de middag). Jammer van de weg, maar deze is vanaf 00 uur wel rustig.
Een leuke cp, met heel verschillende plekken, op gras en verhard en een gezellige lounge in de schuur. Maar helaas niet voor ons, want honden en kinderen zijn niet toegestaan!
in tegenstelling tot andere berichten is er een (klein, eenvoudig) toiletgebouw, met douches, wastafels en toiletten, links van het winkeltje/infopunt. En nee, er is niemand om je te ontvangen, je mag zelf een plekje uitzoeken, de eigenaar komt aan het eind van de middag vanzelf langs met een QR code. Prachtige plekken met vrij uitzicht, heel rustig.
Prima plek, maar in onze ogen iets te duur voor wat je ervoor krijgt. Wij betaalden 16,80 euro bij de automaat en dit was inclusief elektriciteit. Je krijgt een sticker die je aan de camper moet hangen (even op wachten, komt wat traag uit het apparaat) Sanitair is idd niet te bereiken, weet niet of je daar extra voor moet betalen. Het is er rustig en je loopt zo Doesburg in.
Prima plek, maar ga zoveel mogelijk rechts staan, want wij stonden achteruit in geparkeerd op de meest linkse plek en daar rijden de auto,s van de drukke weg bijna door je bed. Niet fijn..... Verder geen klachten: toilet was schoon, elektriciteit voor 2,50 (bijna 24 uur), leuk terras om de hoek en centrum op loopafstand. In totaal 8,50 euro betaald.