@AndyGB
Gebied zonder loospunt voor grijs en zwart water of drinkwatervoorziening, alleen elektriciteit en overnachtingen.
Gebied zonder enige vorm van dienstverlening, de kranen zijn uitgeschakeld. Alleen overnachting.
VERMIJD DEZE CP!! Ik rijd al 8 jaar met mijn camper door heel Europa en ben alle soorten CP tegengekomen, sommige beter en sommige slechter, maar dit is een van de ergste die ik ben tegengekomen. Het gebied ligt tussen een weg met veel verkeer in de ochtend en een restaurant dat 's avonds een MUZIKALE PUB wordt - de eigenaar is dezelfde - met schetterende muziek. De eigenaar zal moeten beslissen wat hij wil onderhouden, een PUB of een CP.
Ik schrijf u om u te vertellen dat de prijzen die in de Campercontat-app verschijnen niets met de werkelijkheid te maken hebben. In de Campercontat-applicatie bedraagt de prijs voor 2 volwassenen/1 dag 6.600 HUF= 6600X0.00255= € 16,83. We bleven twee nachten en de prijs die ze mij in rekening brachten was 34.000 HUF = € 86,7, dat wil zeggen 17.000 HUF/dag, wat overeenkomt met € 43,35/dag. Dat gezegd hebbende moet ik zeggen dat de camping goed gelegen is en dat het personeel erg vriendelijk is.
We zijn vandaag 4/21 om 14.30 uur geweest. Het is een gratis parkeerplaats voor campers en campers, maar voor water moet je € 1 betalen. Er moet voor worden gezorgd dat de andere aangrenzende zijde van de parkeerplaats voor campers niet bezet wordt. Het schijnt dat op vrijdag dit parkeren niet is toegestaan van 17:00 tot 20:00 op zondag. Vandaag kwam de politie ons vertellen dat we hier weg moeten. Ze schopten ons eruit en we moesten vertrekken, maar een Frans stel heeft een boete gekregen.
Goedkoop gebied om uw camper te parkeren € 6 zonder elektriciteit. Bushalte naar het centrum vlakbij. Het servicepunt aan het einde van het gebied. Je moet een slang hebben als je het riool wilt legen, anders is het onmogelijk. Het ergste is het grote aantal muggen in deze tijd van het jaar. Slecht onderhoud in het algemeen.
Gemengd gebied om auto's en campers te parkeren. Aan het einde van de parkeerplaats kunt u uw camper parkeren. Zeer dicht bij het centrum, 2,4 Km. Goede plek om Florence te bezoeken. Bushalte voor de parkeerplaats. Het ergste van alles is het servicepunt voor campers, het is absoluut walgelijk en stinkt. Gebrek aan onderhoud.
Allereerst moet u weten dat u, om dit gebied te betreden, een formulier moet invullen om lid te worden van deze PASS'ÉTAPES-groep als u dat nog niet bent. Vlak voordat u voor de slagboom naar binnen gaat, moet u bij de ingang een formulier invullen met behulp van de automaat daar. Ze brengen je € 5 in rekening voor het lidmaatschap, als je wilt of niet, ze brengen je ook € 12,25 in rekening voor het gebruik van het gebied en zijn diensten. De volledige rekening kost je € 17,25.
We zijn vandaag 13-09-2022 geweest en we hebben €12 betaald voor de camper en €4 voor elektriciteit, totaal €16. Het lijkt mij dat de informatie over het tarief verkeerd is, omdat er €20 staat en we €16 hebben betaald. Afgezien hiervan, om te zeggen dat het gebied zeer goed onderhouden is en het personeel dat het beheert zeer attent en vriendelijk is. Ik geef het vier sterren en geen vijf omdat het gebied de N-340 ernaast heeft en het geluid van auto's hoorbaar is.
Mooi gebied, gemengd voor campers en auto's. Er is voldoende ruimte voor ongeveer 8 campers. De pleinen zijn vlak en goed bereikbaar. Er is een fontein die je kunt gebruiken en die staat direct bij de ingang, maar grijs of zwart water kan niet worden geleegd. Het nadeel dat ik opnoem, is de onbeleefdheid van sommige AC-eigenaren die hun hele arsenaal aan stoelen, tafels en luifels buiten laten zien en tot laat in de nacht praten.
Ik moet zeggen dat we zeer aangenaam verrast waren. Het is een recent in gebruik genomen gebied. Volledig geautomatiseerd. Bij de ingang ziet u de automaat om te betalen. Heel modern, het maakt onderscheid tussen overnachten voor € 6,05, als je water wilt, € 2,42 en als je ook licht wilt, nog eens € 2,42. Dus in totaal krijg je met alle diensten alles voor € 10,89 / dag. De plaatsen zijn zeer goed gescheiden, vlak terrein en alles is zeer schoon. De behuizing is