@Andycj100
- Alleengaand
September 2026
Een locatie beoordeeld · 12 dagen geleden
Fijne camping, goed onderhouden en schoon. Goed gesorteerde zelfbedieningswinkel. Geweldige wandelroutes voor honden direct vanaf de camping. Geen toiletten of douches, dus gebruik je camper. Alle gebruikelijke voorzieningen zijn aanwezig.
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een fantastische locatie vlak voor de grens met Hongarije. Ik verbleef er drie nachten, het was er heerlijk ontspannen, met een prachtig zwembad en een fijne bar. De eigenaren bieden een gratis pendeldienst naar de stad aan. De locatie ligt pal naast een geweldige wijngaard. Een echte aanrader.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Dit is een mooie plek om te stoppen, maar er lopen gevaarlijke mensen rond in de buurt. Gisteravond werd ik belaagd door drie mannen met capuchons die probeerden in mijn busje in te breken en het te stelen. Mijn hond heeft ze tegengehouden, maar deze parkeerplaats ligt afgelegen en er zijn georganiseerde bendes actief in de omgeving. Wees 's nachts extra voorzichtig als je besluit hier te overnachten. Mijn advies: geniet van het meer, maar blijf er niet overnachten.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Een fantastische camping op een prachtige locatie, een mooie wandeling vanaf de camping het bos in als je honden hebt. Ik verbleef er drie nachten en het was er heerlijk schaduwrijk en de faciliteiten waren erg schoon en netjes. De gastheer heeft voor mij en Oz medicijnen gehaald bij de apotheek en we hebben genoten van ons verblijf. Dit is dé plek om te ontspannen.
Juli 2026
4 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Ik kwam aan met de bedoeling om één nacht te blijven, maar uiteindelijk ben ik er drie gebleven. De camping heeft een geweldige gastheer, een zeer getalenteerde muzikant die altijd behulpzaam is en 's avonds voor gastvrijheid zorgt met een barbecue. Ik had ook het geluk uitgenodigd te worden voor een repetitie van de band. Een fantastische kleine camping direct aan de Donau. Laat je niet afschrikken door de smalle ingang, er is meer ruimte dan je denkt en heerlijke schaduw.
Fantastische camping met zwembad, bar en restaurant. Toiletten en douches zijn allemaal nieuw. Mooi grasveld en een vlakke camping. Het enige minpuntje is het gebrek aan schaduw.
Juni 2026
Een heerlijke plek, heel rustig op de ezel na (maar die is wel een apart figuur). Een gratis welkomstbiertje en goede faciliteiten, en het zwembad is ook heerlijk op deze warme dagen. De wifi is supergoed, omdat het vlak bij de zendmast is. Het is een beetje lastig te vinden... blijf het pad volgen, loop voorbij de huizen de velden in en zoek naar het campingbord op de telegraafpaal, en dan 300 meter verderop aan de linkerkant van het pad.