@Andycn
Kleine, gezellige camping met de mogelijkheid om direct aan het water te overnachten. Het kost wel extra, maar ik vind het normaal. In het laagseizoen € 27,50 zonder elektriciteit, maar inclusief wifi, douches en uitzicht op het water. Vrij nieuw toilet, schoon en goed onderhouden. Bij de receptie is een klein winkeltje waar u kleine artikelen kunt kopen. Er is een hondenren en een speeltuin.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

2019
Wie geen elektriciteit en geen toilet / douche nodig heeft, is hier zeker perfect. Het is niet beschikbaar voor campers. Op de andere speelplaatsen wordt expliciet melding gemaakt van een verbod op kampeerders. Voor een bezoek aan het stadscentrum gevolgd door een overnachting zeker voldoende.
Leuke parkeerplaats. In verband met de boeking kan een combinatiepakket worden gekocht en gebaad. Elektriciteit op de site. Het is relatief stil. De weg is niet druk. Korte wandeling naar Rewe. Anders valt er niet veel te zeggen. Ik zou de plaats opnieuw gebruiken als ik in de buurt was.
OK voor een nacht. Lekker rustig. Sinds ik in het weekend kwam, was er geen contactpersoon ter plaatse. Het was dus niet mogelijk om het geadverteerde toilet en de douche te gebruiken. Hiervoor moet een sleutel worden ontvangen. (met aanbetaling) Dit is alleen ma-vr 10-16 klok, of zoiets. Dat is lastig opgelost. Afvalverwijdering ging niet om dezelfde reden. Zou er weer komen.
Mooie, zeer rustige parkeerplaats. Ondanks het hoogseizoen was de plaats erg leeg. Sanitaire voorzieningen zeer goed onderhouden en relatief nieuw. Er is een kleine speeltuin, die niet veel biedt. Een schommel, een zandbak. een springkussen met te weinig lucht. Een zwembad dat uit actie leek omdat het erg vies was. Nog steeds absoluut aan te bevelen voor de doorvoer. Goedkope prijs.
Sitecode: 19304
De plek zelf is eigenlijk leuk. Schone toiletten en douches. Je kunt gratis zwemmen in het kleine zwembad of midgetgolfen of tennissen tegen betaling De weg naar het strand was niet 150 meter voor ons. De reden voor de enige 5 sterren is de prijs. We betaalden 395, - Dkr voor één nacht, dat is rond en 50, - €. Dat is buiten proportie. Nooit meer!