@Angelie---Kees
September 2026
3 foto's toegevoegd · 19 dagen geleden

Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
Sitecode: 196685
Een bijzonder, heel rustige, ruime plek, idd in een boomgaard, maar die bomen moeten nog wel groeien. De wijnboer en zijn vrouw zijn gastvrije mensen. De bedoeling van deze gratis plek is wel dat je wat wijnen koopt. Deze zijn o.a. te proberen tijdens een etentje van quiches en plateaus lokale hammen en kazen onder de parasols, met vele lichtjes en een kampvuur met goed gekozen muziek.
Een locatie beoordeeld · 24 dagen geleden
Wat een geweldige camping! Vriendelijk, schoon modern en mooi toilet gebouw. Uitstekende gratis Wifi. We dachten er drie nachten te blijven maar het werden er vijf. Meerdere restaurantjes op loopafstand en twee supermarkten op 10 min fietsen. In een middag rond de twee meren gefietst met de e-bike en ook naar Borgo. Hele mooie fietspaden. Top rustige locatie.
Mei 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 5 maanden geleden

5 sterren, omdat het een leuke, gezellige kleinschalige camping is, met fijne warme douches, schone toiletten en mooie grote plekken. Hier en daar een beetje corrigeren met een blok onder een wiel. Mooi vernieuwd zwembad met veel parasols en ligbedden. De hartelijke Ronald en Ellen hebben er wat moois van gemaakt in een paar jaar tijd. Wij hebben gesmuld van de frites, de snacks en het drankje in het gezellige restaurantje.
April 2026
Heerlijke mooie nieuwe cp zonder schaduw. nu, midden april, heel rustig. super schoon sanitair wat ook twee keer per dag wordt schoongemaakt. Warm water na 20:00 wisselend, dus op tijd afwassen en douchen. Fietsen naar Alicante en naar Elche goed te doen, uurtje en nagenoeg vlak. Niet alles over fietspaden, ook over de weg.Vooral de botanische tuin in Elche met de vele soorten palmbomen, is een aanrader.
Camping met schaduw plaatsen in vogelrijke omgeving. Uitstekend restaurant en schoon sanitair. Goeie fiets omgeving. Hele hulpzame receptie, immers wij hadden een foutieve afboeking bij een niet Engels sprekende broodjeszaak in Figueras. Receptie hielp fantastisch met communicatie van bankgegevens en het geld kwam netjes terug.
Fantastische cp aan het water, geweldige ligging, wonderschoon uitzicht. Veel ruimte. Lozen grijswater en water tanken als ook vissen inbegrepen in prijs van 150Kr. Betalen via website of QR met creditcard. In de avond komen hele vriendelijke eigenaren langs om kennis te maken. Toilet legen in grijswaterput twijfelachtig. Geen toilet of douche. 4 sterren vanwege de ligging.
Heel vriendelijke ontvangst op een camping met geweldige ligging aan het water. Nauwelijks de weg gehoord. Wasmachine gebruikt en fijne hulp gehad bij het ophangen aan de lijnen van de camping. Geen droger maar toch droog aan frisse buitenlucht. Eén nacht gestaan. sanitair simple maar schoon, douche 10kr.
Wat een heerlijke plek om te staan, vanwege rust en ruimte. Je hoort enkel het zingen van de vogels. Alle voorzieningen aanwezig. Ga je op de vlonders naar boven, dan kan je een ondiep bad nemen in erg warm water, maar met alg op de bodem. Ga je bij de autoparkeerplaats over de vlonders naar beneden, dan kan je een bad nemen in zuiver water van zo’n 30 graden. Het is heerlijk om het stadje te verkennen met een enkel winkeltje voor levensbehoefte