@Angelie---Kees

2007

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Fantastische cp aan het water, geweldige ligging, wonderschoon uitzicht. Veel ruimte. Lozen grijswater en water tanken als ook vissen inbegrepen in prijs van 150Kr. Betalen via website of QR met creditcard. In de avond komen hele vriendelijke eigenaren langs om kennis te maken. Toilet legen in grijswaterput twijfelachtig. Geen toilet of douche. 4 sterren vanwege de ligging.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Heel vriendelijke ontvangst op een camping met geweldige ligging aan het water. Nauwelijks de weg gehoord. Wasmachine gebruikt en fijne hulp gehad bij het ophangen aan de lijnen van de camping. Geen droger maar toch droog aan frisse buitenlucht. Eén nacht gestaan. sanitair simple maar schoon, douche 10kr.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Wat een heerlijke plek om te staan, vanwege rust en ruimte. Je hoort enkel het zingen van de vogels. Alle voorzieningen aanwezig. Ga je op de vlonders naar boven, dan kan je een ondiep bad nemen in erg warm water, maar met alg op de bodem. Ga je bij de autoparkeerplaats over de vlonders naar beneden, dan kan je een bad nemen in zuiver water van zo’n 30 graden. Het is heerlijk om het stadje te verkennen met een enkel winkeltje voor levensbehoefte

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fantastische camping met ruime plaatsen. Niets op aan te merken, schoon, gastvrij, paradijs voor wandelaars. Je bent er één met de natuur. Op maandag, woensdag en vrijdag organiseert de camping een 4-gangen verrassing- groepsdiner voor een redelijke prijs, werkelijk een aanrader. Voor camperaars belangrijk om voor wat dagen proviand in te slaan want winkels +/- 10km ver weg. Eén verbeterpunt: Grijs water lozen is voor grote campers niet te doen.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Vannacht hier als enigen gestaan. Lekker rustig. Voor gebruik van voorzieningen moet je het dorp in, maar dat hebben we niet gedaan. We zijn zelfvoorzienend. In de ochtend kwam hier de beheerder langs. Netjes betaald. Met de vraag waar we grijs water kunnen lozen, werd ons verteld het gewoon maar langs de kant van het terrein te laten lopen. ??? Toch vreemd!

Prima rustige plek, dichtbij centrum (10 min) lopen. Aan het eind van de dag snel drukker maar niet vol. Kleine plekken, kort en smal. Ook een tiental plekken voor lange campers, + 8m. Gaat allemaal goed als het niet te druk is. Op tijd arriveren, <15.00u. Op dit moment gratis, automaat en slagboom stuk. Wel kosten voor toilet legen, elektra en water, lozen grijs water gratis.

Rust is wat je op deze Camping la ferm vindt. sanitair simpel waar schoon. Warm water echt warm en geweldige uitzichten. Goed te fietsen naar Apt (10km) over vrij fietspad. Heelijk wandelen in meerdere richtingen. Top kleinschalige rust locatie met makkelijke toegang. Vrije plaatsen, wel wat schuin hier en daar maar geen probleem.

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

Dit najaar bezocht. Gezellige gastvrije Nederlandse beheerders van een rustige camping dicht bij een leuk dorp met restaurants en supermarkt op loopafstand. Prachtige omgeving om te wandelen. Komen zeker terug!

Wij vonden dit een rumoerige plek. Al iets voor zevenen werden we gewekt door luide bonzen op de achterkant van de camper.

Op zich prima plek. Wel een toilet aanwezig. Winkeltje erbij met vriendelijke gastvrouw. Enige echte nadeel is de vele vliegen.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima rustige plek met mooi uitzicht op het meer. Geen voorzieningen behalve vuilnisbakken. Plaats voor makkelijk 20 campers. Mooie tussenstop voor een nacht

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Totaal niet eens met vorig review. Heel rustige camping, mooie plaatsen, broodjes service, vriendelijke ontvangst. warme schone douches en warm afwaswater. ook nog een mooi zwembad en dat alles voor 13 euro p/n ( 2 pers. met camper)

Sitecode: 19408

Mooie kleinschalige camping met prachtige uitzichten vanaf de standplaatsen. Modern, schoon en ruim sanitair. Nederlandse beheerders leuk gastvrij en behulpzaam. Geweldig wandelgebied, zelf een 16 km wandeling gemaakt mbv camping route op Komoot. Aanrader voor rustzoekers. De autoweg ligt vlak bij, nauwelijks geluid door heuvel in het landschap.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Waardeloos, gesloten tot 1 mei.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima camping, 10 min. wandelen naar Bergerac. Rustig gelegen. In tegenstelling tot andere reviews, mooi fris en schoon sanitair. Vriendelijke receptie! Voor 1 nacht, camper en 2 pers., 18,40 betaald.

Mooie camping met goed bereikbare terrassen, ook voor campers 8-10 met. Ruime plaatsen met grandioos uitzicht op het meer en wat aan schaduw door bomen. Schone en redelijk moderne toiletruimtes. Lozen en water tanken eenvoudig. Brood bestellen bij receptie. Twee goeie restaurants, een op de camping en eentje bij het meer, erg dichtbij.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Heerlijk rustige plek om te overnachten. 5 min lopen van heel leuk pittoresk dorpje met bakkertje. Toilet open en best netjes en schoon. Geen loos mogelijkheid voor toilet en water. Bij toilet tapping maar wel even naar tweede niveau rijden wat prima gaat. Wel wat lage takken op sommige plaatsen. Prima tot 8m. Open dus en aanrader

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Hier gestaan op 19 mei 2022. Hele vriendelijke en gastvrije ontvangst. Alle basis benodigdheden zijn aanwezig voor een prettig verblijf in een rustige omgeving. Vol op vogels die we in Nederland niet echt kennen, zoals de griel. goede locatie voor de liefhebber. Douche bij mensen in huis geen bezwaar, prima. Supermarkt in dorp op 10 min. rijden

Gastvrije ontvangst, vriendelijke boeren echtpaar die graag trots over het geautomatiseerde melkvee bedrijf vertellen. Grote, rustige plaatsen met mooi uitzicht. Mooi en schoon sanitair, helaas konden we alleen warm water tappen vanwege corona. Fietsen is een must, zoveel geweldige fietspaden in de schilderachtige omgeving. Een aanrader!!!!

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

9-16 mei, 2020. Vriendelijke ontvangst. Fantastische plek om te verblijven, ook met Corona beperkingen. Geweldig uitzicht, veel ruimte en mooie wandel- en fietsomgeving. Nu ook een loosplek, erg handig in deze tijd.

Prachtige cp bij schietvereniging, geen voorzieningen. Weg er naar toe uit het dorp, stijl en smal (1 Auto). Wij kwamen op de heenweg naar boven een vrachtwagen tegen en moesten een stukje terug. Goed te doen, onze camper 7m.50. Top nachtrust onder sterrenhemel

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima open plekken, rustig met geweldig uitzicht. Mooie wijnen en bakker op 600m. Heerlijke fietsroutes, waaronder Voie Verte langs de Rhône. Wij wilden 1 nacht blijven, maar het werden er drie

Sitecode: 2025

Nu helemaal vernieuwd en oude plek gesloten. Kosten 12,60 plus 4 euro voor e-card mocht je die niet hebben. Gratis stroom op iedere plaats en ook gratis water en lozen bij sani plaats. Ruime, open plekken. Leuk dorpje, 5 min lopen met mooie kerk en inderdaad een fabuleus orgel met houtsnijwerk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek voor overnachting. Maar dat niet alleen. Het vogelpark is grandioos met een vogelshow, die nu eens niet met roofvogels is. Entree €20,00, maar zo ongelooflijk de moeite waard. Deze kaarten geven het recht te overnachten.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prachtige grote plaatsen. Zeer vriendelijke en betrokken eigenaren. De pizza’s zijn overheerlijk. Broodbezorging. Wel krappe, maar schone toiletten.

Sitecode: 19531

Heerlijke rustige CP op loopafstand van een werkelijk geweldig stadje. Fantastisch uitzicht over de mooie heuvels. Prima loosplek en waterkraan. 5 euro meer dan waard.

Stonden hier op 9 september 2017, met 10 campers en nog twee op de parkeerplaats er naast. Als je kerkklok geluid kan waarderen, kom je hier aan het trekken. De kerkklokken op 100 m afstand slaan elke 15 minuten. Voor ons geen probleem want het is een fijne plek voor een overnachting. Toiletten niet erg schoon.