@AngeliqueHollander
- 1999
Alle voorzieningen, bijv sanitair, wifi, keurig in orde.Groot terrein waarvan nu een deel afgesloten, logisch. Het terrein kan rommelig ogen doordat er geen afbakeningen zijn (anders 5 sterren) Ligging is erg goed, vlakbij stadje en aan de Loire. 👍🏽
Bij aankomst om 11.00 u op 6 oktober, werd ons op onvriendelijke wijze te verstaan gegeven dat de camping gesloten was en om 13.00 open. Daaag!
Niks mis mee. Restaurant was dicht, tja. Zwembad werd wel opengedaan, misschien op verzoek. Verwarmd water. Grote staanplaatsen. Alles in orde.Sanitair prima, met papier. Enige is het geluid van de doorgaande weg. Niet s nachts. Helemaal OK verder!
Camping is groot, desondanks best druk bezet rondom het ene geopende sanitairgebouw. Wel voldoende maar in oude staat. Niet direct aan een te betreden! oever van de Loire, tevens een groot cement bedrijf tussen de camping en de Loire. Een (fiets)pad dat direct leidt naar de stad is een prė. 9 km. Plaatsen zijn mooi groot en er is veel groen. Vriendelijke receptie. Het geheel echter niet de 28 € waard.
Een prachtig gelegen camping, in het groen, heel rustig gelegen. Wij waren er van woe tot Vr, bijna alleen enkele vaste jaarplaatsen aanwezig. Er zijn veel tourplekken. Sanitair ruim voldoende, netjes. Receptie heeft wel openingstijden maar bellen is vaak handiger, we mochten een plek uitkiezen Later inschrijven. Stroom apart, 0,95 per kWh. Zo kom je aan 30 €per nacht. Ebstorf is een ruim voorzien plaatsje w.b. winkels,supers en eetgelegenheden.

Wat een schone, rustige en prima gelegen camping. Mooie ruime Als je vlakbij de paardenmanege staat, hoor je wel wat, maar niet storend. Heerlijk fietsen of wandelen. Service is uitstekend voor en zeer vriendelijk is het personeel. Sanitair is top!
Enorm terrein met huisjes, vaste plaatsen en genoeg camping plekken. Begrijp niet waarom er een campersymbooltje staat, het is toch echt een camping met ruimte voor welk kampeermiddel dan ook. Deels beschaduwd. In het weekend liep het vol! Restaurant is meer een snackbar met terras, maar het eten is lekker. Zwemmen kan in het meertje tegenover de camping. Receptie tussen 12 en 14 gesloten en na 18.00u!!! Mooi gelegen en lekker fietsen.
Camping is groot, rustig gelegen en vol bezet op 10 september! Reserveren dus. Voor meerdere nachten mag je verderop op de camping staan. Ook als je met caravan aangekoppeld wil blijven, kan dat. Plek waar wij stonden plm 60 m2. De snelweg hoor je iets. Alles strak geregeld, vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair netjes, 4 douches en dito toiletten per kant. Ook wastafels zat. Afwassen is krap met 3 aanrechtjes. 3 nachten, geen klachten😉
Hier is alleen maar 1 grote puinhoop. Men gaat huisjes bouwen. Dus niet heen gaan. 0 sterren, geen camping meer!
Prachtige camping beetje parkachtig, goeddeels beschut door verschillende en vele bomen. Zie website. Sanitair deels in renovatie maar verder wel netjes. Rustige camping; we kregen een grote plaats met veel zon, zoals gevraagd. Je hoort kleine vliegtuigen en soms een straaljager door vliegveld vlakbij. 3 nachten verbleven en naar Montpellier gefietst.
Wat een mooie camping, tropische en gevarieerde bomen en planten. Een mooie lagune met palmen. Ruime plaatsen. Vriendelijke ontvangst in meerdere talen. Leuk terras bij de receptie. Helaas, toch een puntje, het sanitair. Er was nauwelijks warm water voor douche en afwas. Dit gecombineerd met de Mistral, en de tochtige opzet van het sanitair, maakte het onaantrekkelijk. Er werd wel hard aan gewerkt. Ik hoop toch nog eens terug te komen.
De locatie is mooi. De plekken zijn niet ruim, en niet afgebakend. Bij de automaat koop je een pasje voor 1 nacht 14 €, met 5 € borg. En dan bijv. 2€ voor elektra en sanitair. Het sanitair kost 50 cent per keer dat je binnen gaat, of je nu handen wilt wassen of douchen. Het is best een eind lopen. Wij hadden per ongeluk 2 x ingecheckt, geld teruggeven doet de automaat niet en de receptie wou er niet aan beginnen. Restaurant is goed. Zwembad ook.
Mooi en verzorgd terreintje, rustig gelegen, zo dicht bij de stad. Vriendelijke ontvangst. Sanitair is onvoldoende qua aantal, maar ook verouderd. Kapotte douche wordt niet gerepareerd. Verder niet duur. 3 nachten gebleven.