@AngeliqueKa
Wat een fijne stek. Superschoon sanitair, fijne afwasplek, hottub, vriendelijke en gastvrije eigenaren, broodjesservice. Wat wil je nog meer?
Ontvangst ging wat stroef omdat we niet hadden gereserveerd en we tijdens het wachten op de eigenaar alvast het toilet leegden. Later bleek de eigenaar heel behulpzaam en vriendelijk. goede wifi, fijne douches en treintje naar Innsbruck naast de camping.
Fijne camping, gewoon prima. Aardige eigenaresse. dichtbij de veerboot en villa Balbianello. goed restaurant op de camping. camping sloot op 1 okt i.p.v. 15 okt.
Fijne camping, grind op je kampeerplaats, dus geen blubber bij regen. aardig personeel, Schoon sanitair en een heerlijke douche. We kregen een gastenkaart voor de bus. Bushalte vlakbij, in ca 20 minuten ben je bij Luzern Bahnhoff
Fijne plek, ondanks dat er geen voorzieningen zijn. Gratis overnachten (tot 2 nachten) en gratis wijnproeverij, waarbij je wel geacht wordt wijntjes te kopen, maar dat is niet meer dan normaal. Hele aardige wijnboer, die zelfs in het drukke oogstseizoen ruimschoots de tijd nam om ons alles te vertellen over de druiven en de wijnen.