@Angie997

Sitecode: 20813
Als je een hondenliefhebber bent, kom dan niet hier! Gisteravond laat was de eigenaar op pad met een 3 meter lange bar en jaagde hij met een paar andere mannen achter twee heel vriendelijke en goedaardige honden aan die overdag rond het kamp lagen. Ze hadden de poorten gesloten zodat ze ze niet probeerden weg te jagen. Een van de honden keerde vandaag terug naar het kamp met de meest afschuwelijke wond van 25 cm aan zijn kop, aangekoekt in opgedroogd bloed. Beide honden zijn kreupel. Onmenselijke behandeling.
Goede locatie voor het strand. Zeer veilig fietsen op pad met muur die u scheidt van het verkeer. Gemakkelijke toegang voor grote campers. De faciliteiten van de camping zijn uitzonderlijk schoon en lijken nieuw. Camperservicepunt is dubbel breed en zeer gemakkelijk toegankelijk. Kiosk open waar u 's ochtends brood en croissants kunt bestellen. Verkoopt ijsjes, koud bier, wijn en weinig basics. Mensen die de site runnen zijn erg vriendelijk en gastvrij.

Wat jammer dat we er niet in konden komen omdat het een mooie plek leek. Machine ging door alle opties om te boeken maar registreerde vervolgens elk van mijn kaarten. Plaats was leeg.
Je moet deze site de volgende ochtend om 10 uur verlaten of je betaalt nog eens 15 euro, wat betekent dat we 30 euro hebben betaald voor minder dan 24 uur. Het was vrij druk en natuurlijk probeert iedereen het servicepunt vóór 10 te gebruiken. Om eerlijk te zijn vertelden ze ons over het laadbeleid toen we aankwamen. Anders dan de kosten, een behoorlijke tussenstop. Moeite waard om naar het dorp te wandelen.
Geweldige goed onderhouden camperplek direct aan de rivier die goed is om te zwemmen. Dit jaar hebben toegevoegd gebouw met ruime douche en toilet, afwasbak, gewassen en droger voor gratis gebruik. Verder twee toiletten, allemaal heel schoon gehouden. Goede elektrische aansluiting en wifi. Legen van chemisch toilet, drinkwater en gemakkelijk toegankelijke rit over grijswaterafvoer. Mooie bar met goed eenvoudig eten. Mini-supermarkt op 10 minuten loopafstand. Voor de kinderen een speeltuin met trampoline, voetbalveld en volleybalveld. Veel ruimte, een grote weide ideaal voor hondenuitlaten. Mogelijkheid om undercover te parkeren. Uitzonderlijk vriendelijke eigenaren en barpersoneel, die alles deden om ons welkom te doen voelen. We zouden twee dagen blijven, maar uiteindelijk voor 10 blijven, omdat het zo ontspannend was. Zou zeker terugkomen.
Absoluut prachtige locatie vlak naast het prachtige meer Peruka. De krant The Guardian vermeldde Lake Peruka in een artikel van 29/06/2019 als een van de 20 beste meren die Europa kon bezoeken en bevatte een link naar deze nieuw geopende camping. Prive-strand aan het meer dat afloopt in het water, zodat u gemakkelijk kunt zwemmen in kristalhelder water. De camping is gemakkelijk te bereiken vanaf de D1. Eenvoudig zelf inchecken, zodat u op elk moment kunt aankomen, alleen contant, Kunas of Euro's. Elektriciteit en water op het verharde gebied. Eenvoudig, schoon, toiletten, douches en afwasfaciliteiten. Hondvriendelijk. Sterk aanbevolen. We zouden aanvankelijk twee nachten blijven, zagen de plaats en verhoogden die onmiddellijk tot vier en gaan nu uitbreiden naar zes! Niet veel plaatsen in de buurt zoals deze!
Mooie camping direct aan de kust. De camping is nu op terrassen aangelegd en biedt uitzicht vanaf de meeste plaatsen. Elektriciteit en water door de hele site. Schone toiletten en douches, ontlaadpunt voor chemisch toilet en rioolafvoer voor grijs water. Vriendelijk onthaal bij de receptie. Werd een keuze van plaatsen getoond. Engels gesproken. Contante betaling Kuna of Euro, geen kaarten. Uitstekende plek voor honden met een klein strand aan elk uiteinde van de camping. Zou zeker weer hier blijven!
Geweldige tussenstop. Vriendelijke mensen, snelle wifi, overal heel netjes en goed verzorgd. Douches waren extra 2,5 euro maar de moeite waard elk beetje. Uw eigen smetteloze badkamer, compleet met haardroger. Was de was voor 3 euro een lading. Leuke kleine bar op het terrein. Een plek om met de hond te wandelen. Geweldige plek om te stoppen.
Ik vraag me af of dit gewoon een seizoensgebonden iets is, want toen we daar vandaag gingen waren er geen tekenen en we kregen de wijkindruk door de manier waarop mensen naar het busje keken dat het niet normaal was dat kampeerauto's er waren. We volgden ons instinct als het niet goed aanvoelt.
Oké, dus het kan gewoon een parkeerplaats zijn, maar als je hebt geparkeerd, loop je in 5 minuten naar het meer. Een echt mooie omgeving aan het meer, diverse restaurants. Honden toegestaan op leads en we kunnen de onze laten zwemmen. We zouden hier weer komen. Heerlijk voor een dag of twee. Dus de 7 is om zo dicht bij een mooie plek te kunnen parkeren.
Mooie site met grote grasvelden, waarvan sommige afgesloten zijn met hagen die uw eigen tuin bieden! De site is echt schoon gehouden en het terrein is goed onderhouden. Faciliteiten zijn basic maar veel warm water en alles wat we nodig hadden. Het strand en een leuk restaurant ongeveer 50 meter afstand en lokale winkel en bakker 5 minuten lopen. De eigenaar Alfonso is erg vriendelijk en behulpzaam en verbeterde ons verblijf. Grote waarde!