@Aniko
- 2018
- Burstner Privilege T727
- 2009
Deze camperplaats is in 2025 opnieuw aanlegd door de gemeente Smallingerland, ziet er netjes uit. De beplanting moet nog verder groeien maar dat moet de natuur doen ;-) De plaats is niet geheel waterpas helaas. Dus handrem en blokken is een must. Jammer dat de eigenaar zijn camper terug vond met natte voeten en hopelijk viel de schade mee.
Zeer nette camping, een paar vaste gasten. Totaal geen last van, plekje uitzoeken en dan even melden waar je staat. Voor 2 personen, stroom en plaats zijn de totaal kosten 265 dk. Wel een redelijke prijs, verder alles gratis. Wasmachine en droger 15 dk per stuk.
Jahoor, we zijn weer terug. Jonge, jonge wat hebben de eigenaren hard gewerkt. Een deel is het complete sanitair vernieuwd en mooi ruim gemaakt, douche, wc en wastafel in 1 kamer. ook al een paar nieuwe wcs gemaakt. Volgend jaar gaan Stine en Thomas weer verder met de verbouwingen. Kortom we hebben hier weer gestaan met heel veel plezier. Fijne vakantie😊
Klopt wat er gezegd wordt, men gebruikt deze en andere plaatsen als stallingplaats. Beetje jammer, maar je mag er nu eenmaal 72 uur staan en dan op naar de volgende plaats en zo vice versa. Maar omdat alles nog zo nieuw is, moeten de struikjes en bomen de tijd hebben om te groeien. Al met al de nieuwe cp is 100% beter als de vorige plaats. Waarschijnlijk komt er nog wel een plaats waar je je afval in kwijt kan.
Klopt idd, de nieuwe camperplaats is al een paar weken klaar. Helaas is de gemeente Smallingerland een beetje erg laat met het openstellen van de mooie nieuwe camperplaats. Het had zo mooi gezijn om voor het vakantie seizoen deze camperplaats te openen. Dik minpunt voor de gemeente.
Inderdaad een super mooie cp, wij troffen het met 3 campers en 1 caravan. Er is plaats voor 7/8 campers. Wel is het qua sanitair een beetje behelpen, 1 douche en 1 toilet. Maar omgeving........ echt een super plek, heerlijk fietsen en wandelen.
Aangekomen op Tolne camping, wat een hartelijke ontvangst. Even in "us heitelân" en wat blijkt mevrouw heeft zelfs vlak bij ons gewoont voordat ze de caming kochten. zoek maar een plaats uit en neem je tijd. voorlopig 2-3 nachten dat we hier willen staan. Sanitair is netjes en lekker schoon, broodjes service en je kan zelfs pizza eten of ophalen. ook een klein winkeltje aanwezig.
Als je niet van luxe houd, dan zit je hier goed. Sanitair is goed op leeftijd maar is schoon. Aardige beheerders, mooie afgebakende plaatsen en vrij rustig. Wel een paar vaste plaatsen, maar verder niemand aanwezig. Voor stroom moet je een lange kabel meenemen. Prijzen nog niet bekend, die geef ik nog door.
Aangezien ik hier vlakbij woon, blijf ik jullie op de hoogte houden als deze CP klaar is voor gebruik.
Weer terug op camping Egtved, inderdaad nieuwe eigenaars. deze hebben in november 2022 de camping overgenomen. zeer aardige mensen, nu een winkeltje erbij met camping benodigjeden. Ook zijn er een paar vaste gasten, deze staan op verschillende veldjes, maar hier heb je geen last van. De werkers die er vorig jaar nog waren zijn vertrokken. na een gesprek met de eigenaar zouden ze weer een x aantal gasten willen ontvangen. Dus ga eens reserveren
voorlopig is het erg kaal, ze zijn aan het herinrichten
3 sterren is genoeg, het is een camping verdeeld in tweeen. Volgens mij is dit geen terrassencamping. Het is meer een erg hellend vlak camping. De plaatsen zijn klein en dicht op elkaar. Daarbij komt dat hij erg duur is. 47 Euro per nacht, dat is wel voor 2 personen, camper, stroom en douche. Het aantal douche is erg weinig voor het aantal plaatsen. qua ligging erg mooi, aan het strand en 7 km vanaf de stad Århus door het bos op het fietspad.
Ze zijn hier druk bezig met herinrichting plannen, mijn advies (en ik woon er vlak bij) is om hier voorlopig niet heen te gaan. Maar als je naar google gaat en zoekt op de Luwte Drachtstervaart Drachten dan kan je zien dat het er geweldig uit komt te zien. Fijne camper groet, Koert
Waarom geen 5 sterren? Weet ik eigenlijk niet. Er is denk ik geen enkele cp/ camping perfect. Maar waarom negatief over deze plaats gereageerd is weet ik niet. 2 keer per dag schoonmaak voldoende harde ondergrond, als er dus regen valt is het op de meeste cp/campings nat en kan het modderig zijn. maar de plaats hier is super mooi in de Biesbosch en Dort is makkelijk binnen fietsafstand. Zo ook Kinderdijk met zojn molens. echt een aanrader.
Echt een heerlijke camping, veel verschillende plaatsen waar je kan staan. Nu staan we met een geweldig uitzicht op de grote vijverpartijen waar het prima vissen is. Het sanitair is oud, maar goed schoon. komen hier zeker weer terug.
Het zand is weer weg, kunnen weer 4 campers staan.
Wat een aardige eigenaars, Adrie die een praatje maakt en Piet die nu het gras aan het maaien is. Maar wat een ruimte om je heen, nu het pinksterweekend er is kunnen er nog zeker 10 plaatsen worden bezet. Dus kom rustig langs op deze RVS camping, het is zeker de moeite waard.
Er ligt al geruime tijd een grote bult zand op de cp. ben benieuwd wanneer dit weer opgeruimd wordt.
Super plaats, direct aan het viswater. Het is een zijtak van het Geirangerfjord. de prijs van 240 kronen klopt niet helemaal, dit is 285 kronen incl. stroom. daarkomt nog 10 kronen bij pp voor de douche.
Sitecode: 2093
ook deze camping gaat pas 1 april open.
helaas pas open op 29 maart.