@Animar
Lid van Campercontact sinds 2019
Een prima plek om te overnachten ! Daar al tweemaal gestaan. Inderdaad, de bakker in het dorp heeft fantastisch brood en croissants.
Dominique krijgt van ons een dikke 10 ! Zijn er al tweemaal geweest en dat zal er zeker niet bij blijven ! De markt op Zaterdag is ook de moeite !
Een goede plaats om Brioude te bezoeken, meer niet ! Voor de rust moet je hier niet zijn! Propere openbare toiletten! 's Anderendaags kwamen we terecht in La Vieille Brioude, enkele kilometers daarvandaan en daar is er een hele mooie, veel rustiger camperplaats. Dus staan in Brioude om de stad te bezoeken en wat verder overnachten.
Een mooie plaats om Saint-Valery te bezoeken ! Het oude stadsgedeelte met verwijzingen naar het verblijf van Jeanne d'Arc in deze stad is zeker een bezoek waard. Op zondag een leuke drukke markt ! Weliswaar een eindje stappen, maar het loont de moeite !
Wilden Saintes bezoeken vanaf deze CP, maar we zijn weer weg gegaan ! Voelde absoluut niet veilig aan ! Lawaaierig !
Hier gestaan in augustus 2016 ! Mooie CP ! Wel wat druk in juli/augustus ! Hebben voor 1€ per persoon, onze labrador Basiel mocht gratis mee, de bus genomen naar het dorp Talmond Ste Hilaire ! Leuke uitstap ! Voor mensen met honden, het strand is verboden voor honden, maar via een heel mooi wandelpad kom je op een strand waar honden wel toegestaan zijn.
Hele mooie rustige plaats ! Mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van de camping naast de CP !
Waren hier op 01/11/2016 ! Mooie plaats, gratis elektriciteit ! Binnen loopafstand van het rustige dorpje ! Het zou nog beter zijn geweest indien de toiletten op het sportterrein beschikbaar waren voor camperaars !
Een prachtige plaats ! Odile is zo gastvrij ! Hier kom je toe voor één nacht en 's anderen daags beslis je om nog een paar dagen te blijven ! Is ons echt overkomen ! Boodschappen doe je in het dorp, te voet, via een mooie rustige weg en een brug over de Dordogne ! Maar... als Odile naar het dorp moet, vraagt ze vriendelijk of je iets nodig hebt. Staat op nr. 1 met stip op onze top 10 !
Heel mooie plek ! Hele vriendelijke dame aan de receptie. De bakker komt langs op de camperplaats en blijft een tijdje staan. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Zeer mooie locatie. Op wandelafstand van de bakker, het mooie stadscentrum en een van de vertrekpunten van de wandeling op de remparts. Het toilet is proper, maar een beetje vrouw-onvriendelijk : het wordt vergrendeld rond 22.00u. Het herentoilet blijft open. Vanaf de nieuwe plaatsen een mooi uitzicht over de streek.