@Anita-en-Maarten
- 1984
- Hymer B-Klasse SL Anders
- 2009
- Integraal
Geweldige camperplaats tussen de fruitbomen. Beheerders zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Via een leuke wandeling is Merano te bereiken. Zwembad is prima. Restaurant is ook erg leuk (vrijdags was er een gezellige grill-avond). Voorzieningen zijn in orde en de plaatsen zijn op grind en netjes vlak. Werkelijk niets op aan te merken en wij komen hier zeker vaker terug.
Prima camperplaats in prachtige omgeving. Beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam. Het stadje zelf is niet bijzonder. Volgende keer proberen wij de parkeerplaats in Alta Badia (aan de andere zijde van Passo Campolongo), geen voorzieningen wel een gezelliger dorpje.
Mooie en schone plaats op loopafstand van het strand. Dorpje (horeca en winkels) liggen wat verder weg (lopend nog prima te doen). Sanitair is prima in orde (schoon en genoeg in aantal). Sommige plaatsen zijn een beetje krap, waardoor manoeuvreren soms lastig kan zijn.
Dit is gewoon een parkeerplaats. Geen voorzieningen en geen kosten. Parkeerplaats is bedoeld voor het waterpark. Waterpark is dusdanig matig, dat de parkeerplaats niet gauw vol zal raken. 1x Per week is er op het terrein achter de parkeerplaats een grote markt. Dan raakt de parkeerplaats wel snel vol. Afstand tot het strand is lopend erg groot. Centrum van plaatsje is prima (druk en gezellig).
Geen camper te zien en de voorzieningen zijn afgesloten(/defect?). Wij zijn op de parkeerplaats van het waterpark gestaan. Hier stonden namelijk meerdere campers.
Niet meer dan een parkeerplaats. Voorzieningen zijn gewoon aanwezig en de doorgaande weg is voldoende ver verwijderd om rustig te kunnen overnachten. Gewoon een overnachtingsplaats in een schitterende omgeving en bij een leuk stadje.'s Avonds arriveren en 's ochtends vertrekken, niet meer niet minder.
Prima camperplaats. Naast bushalte, die je naar het centrum rijdt. Kaartjes te koop bij beheerder. Plaats is gratis bij dineren in restaurant van eigenaar. Sanitair erg schoon, hoewel niet talrijk. Voor het bezoek aan de stad is dit een ideale plaats.
Nette camping dichtbij de meren. Sanitair erg matig. Prijs voor gezin met kinderen best hoog. Vriendelijke beheerders en die veel informatie over bezoek aan de meren kunnen geven. Op loopafstand is een goed restaurant (Restoran Degenija).
Sitecode: 19313
Prima camperplaats. Plaatsen direct aan het water, zo vanuit de camper de zee in blijft leuk. Wandelpad tussen zee en camperplaats is gezellig druk zonder overlast. Tijdens ons bezoek was er een leuk carnaval in het stadje, verder is Senj niet erg spectaculair. Prima restaurant bij de camperplaats (Konoba gajeta) en in stad (Kod Veska). Gemiddeld sanitair dat goed schoon gehouden wordt.
Perfecte camperplaats. Erg vriendelijke beheerder die alles wil doen om het naar je zin te maken. De haard op het terras mochten we gebruiken, waterkoker was beschikbaar, enz, enz. Meertje dichtbij en veel mooie fietsroutes (info bij receptie). Bijna teveel van het goede ;-)
Prima overnachtingsplaats op weg naar Kroatië. 's Ochtends ontdekten we wel dat op de eerste parkeerplaats in Kroatië ook gewoon overnacht werd. Dus voor alleen overnachten kun je doorrijden. Wil je voorzieningen dan is deze CP prima
Prima camperplek. Rustige plaats tussen meer en stadion. Leuk uitje: boottochtje naar Cannobio aan de overkant voor het broodnodige toerisme...
Prima en ruime camperplaats. Als overnachtingsplek op weg naar het zuiden (A5 in D) is de weg vanaf de snelweg naar de camperplaats nogal een gedoe. De 'Autohof' bij dezelfde afrit wordt ook als overnachtingsplek gebruikt, waardoor de rit naar deze camperplaats niet meer nodig is.