@Anita-en-Theo
Lid van Campercontact sinds 2019
Rustige zeer nette camping. Vriendelijke mensen, sfeervol en prima restaurant. Ruime tot zeer ruime plekken. Prijs is erop aangepast. Als aanvulling op onderstaande reviews: om de camping liggen heel veel mountainbike routes o.a. Naar de meren. Met een e-bike goed te doen. Pittig met een gewone fiets. Diverse fietsen te huur op de camping. Bij de touristinfo in het dorp diverse wandelroutes.
Sinds april 2019 geopend. Alles is nog nieuw en schoon. Zeer vriendelijke ontvangst. Restaurant prima en erg gezellig. Klein winkeltje met vers brood. sanitair prachtig, fijne douches. Service plaats camper prima. plekken zijn nog niet beschut door bomen. Zwembadje met ligstoelen en parasols: heerlijk. Echte fiets-wandelomgeving. Fietsen te huur.
Vriendelijk is anders. Wij vroegen of we konden eten. Het enige wat er gezegd werd was: te laat. U kunt hier staan, het kost €10 en uw kenteken hier noteren. Vanwege het slechte weer geen zin om door te rijden anders zeker gedaan. Je staat op het erf van een boerderij tegenover, naast de open mestvaalt. Het uitzicht is wel mooi en het was er rustig.
Vriendelijke ontvangst. Prima sanitair. Verse broodjes. Als tussenstop of als uitvalsbasis om met de fiets naar Stuttgart te gaan: top! Mooie fietsroute door het park direct vanaf de camping. Het ligt aan een groot evenemententerrein en bij de Mercedes-arena. Het Mercedesmuseum, zeer de moeite waard ligt op loopafstand.
Verouderd sanitair? Wat een onzin, het tegenovergestelde! Zelden zo’n luxe sanitair gezien. Zie foto. De plekken zijn verschillend. Van vrij klein tot heel groot. Panoramaplekken zijn zeer royaal. Mooie uitvalsbasis voor fietsen of wandelen. Er rijdt evt. een bus naar diverse plekken. Zeer vriendelijke receptie. Wél duur! Wij betaalden €43 voor basisplek, camper, stroom en 2 volwassenen. Zwembad
Prima camping en goede uitvalsbasis om met de fiets naar Bologna centrum te gaan. Vriendelijke receptie heeft info. Plekken zijn groot genoeg. Je mag zelf kiezen. Sanitair is gewoon goed. Ruime douches en toilet. Zwembad heerlijk met voldoende ligstoelen. Bologna heeft ons hart gestolen. Supergezellige stad vooral ‘s avonds. Ga zeker naar SAN Luca
Wat een fijne plek. Heel rustig, ruime plek in de schaduw. Zeer gastvrij en behulpzaam. Zwembad heerlijk met fijne ligstoelen. Sanitair eenvoudig maar oké. In het weekend is het restaurant open. Eigen wijngaard met zelfgemaakte lekkere wijn. Fietspaden en leuke plaatsjes in de buurt. Wij gaan zeker nog eens terug.
Geweldig! Wij betaalden €22 voor 2 personen. We hebben daarvoor gebruik gemaakt van het hallenbad, superluxe toiletgebouw, een royale staanplaats. De staanplaats is verhard. Stroom uit een automaat. Goed restaurant, wellness en zelfs een bad voor je hond. Ook is er een arts. Veel voorzieningen voor de wat oudere kampeerder. Mooie fietsroutes, veel golfbanen, groot langlaufgebied. Lekkere broodjes
Sitecode: 19783
We betaalden €6 voor 24 uur bij een betaalautomaat. Heerlijke, zeer rustige plek met uitzicht op graanvelden. Let op: geen voorzieningen afgezien van afvalcontainer. Op loopafstand van de camping met restaurant en het strand/ grasveld aan het water. Toplocatie!
Mooie royale plaats. Rustige camping. Eenvoudig maar prima en schoon sanitair. Douche was heerlijk. Als uitvalsbasis voor bezoek aan het prachtige Augsburg prima met de fiets te doen in 20 minuten. Vraag naar de fietsroute bij vriendelijke receptie. Broodjes vooraf bestellen. Restaurant niet geprobeerd zag er wel heel gezellig uit. Leuk zitten of liggen aan het natuurbad. €34 camper en 2 personen