@Anita-och-Benka
- Camperlengte:
- Onderstel:
- Campertype:
- -
- Bezit of huur je een camper?
Mijn bijdragen
Activiteiten tijdlijn
Sitecode: 73026
Perfecte plek om een nachtje te verblijven en Monsanto te bezoeken. We waren gisteravond met 5 auto's.
Sitecode: 18387
Goede plek om te verblijven als je de omgeving en het Krukenhof wilt bezoeken. Er zijn veel plaatsen beschikbaar als u geen stroom nodig heeft. ongeveer 7,5 km fietspad naar Krukenhof. Goede fietspaden. Aardige eigenaren. betaalde 12 € voor plaats zonder elektriciteit.
Sitecode: 9666
Mooie en overzichtelijke parkeerplaats aan de gracht. Alles dichtbij en fietsafstand naar Steenwijk. Het kan moeilijk zijn om een plaats te bemachtigen als je laat aankomt.
Sitecode: 25402
Leuke plek aan het meer en perfect voor een overnachting. Helaas was het vol toen we daar om 17.00 uur aankwamen.
Sitecode: 10426
Toppenställe när man ska besöka Bilbao. Bussar in tot Bilbao går precis utanför minst varje halvtimme. Vacker vy över staden från ställplatsen. Kan rekommendera.
Sitecode: 62537
Bra, lugnt och ordnad ställplats i liten by. Vi använde inte el men det finns om man behöver mot en avgift. Blev ganska fullt mot kvällen. Trevlig door med mysigt torg där folk träffas på kvällen på barerna. Kan rekommendera. Otroligt att det är gratis.
Sitecode: 29998
Märkta platser på asfalt. Tömning och färskvatten finns. Gratis när vi var där i september. Det blev nästan fullt på kvällen. Lite trång om man har en större husbil, mer än 7,5 m. Bh plats och nära tot badet. Kan vara stora vågor på förmiddagen på grund av tidvattnet.
Sitecode: 47985
Gratis parkeren nära stranden. Inge faciliteter men perfekt läge om man vill vara på stranden och promenera eller cykla in till staden. Störande trafik från vägen som går precis utanför men det lugnar mer sug en stund på natten. Vi tyckte att det var helt ok och stannade 3 maanden. Antar att det kan vara väldigt fullt när det är säsong.
Sitecode: 21627
Om man ska besöka Gibraltar är denna ställplats perfekt. Ett stenkast från gränsen tot Gibraltar där man måste gå över flygplatsens start- / landningsbanan för att komma över tot Gibraltar. När man åker till ställplatsen ska man hålla höger vid den sista rondellen och inte åka in till parkeringen på vänster sida. Ställplatsen ör vid marinan. Det mesta finns förutom ström.
Sitecode: 73934
Ställplats i toppklass. Fint läge på höjden med utsikt över havet. Cykelavstånd tot Nerja. Ett par minuter till stranden där man får hyra solstolar gratis om man visar att man campar på ställplatsen. Tryggt, rent, fräscht och välorganiserat med alla faciliteter. Väldigt trevliga ägare. Kan verkligen rekommendera denna ställplats.
Sitecode: 56624
En bra ställplats, allt man behöver finns. Vi använde aldrig dusch och tvätt. Bra möjlighet att cykla efter stranden till olika badställen och restauranger. Vi tog taxi tot Malaga stad voor 20 Euro. Trevlig persoonlijk.