@AnitaV!
fantastisch camping, voor €35,70 stonden we op een prachtige plaats op de camping met stroom en lantaarn aan het pad, ook prettig. de Sanitaire ruimte is pas nieuw en de ruimte was verwarmd en erg luxe. heerlijke douche en zelfs een make up deel met een vergroot spiegel. leuk restaurant erbij met heerlijke Turkse keuken. wij werden hier blij van.
prima plaats, gemakkelijk naar de stad te fietsen en lopen ook, veel fietsroutes en ondanks dat het in de stad ligt is het heel rustig. super schoon
leuk plekje bij de boer, gratis water en afvoer vies water en toilet legen. Geen afval container en heel veel vliegen😞
echt absurt dure camping. groot en lawaaierig door nabij gelegen trein station. heel onvriendelijk/niet behulpzaam personeel. voor ons een afknapper en dat voor 42,60€
heel fijn plekje met heerlijk zwembad, heel schoon ook. Gratis water lozen, €1 voor drinkwater aanvullen en het is er heerlijk rustig. je loopt zo binnen 10 minuten naar het dorp voor verse broodjes een heerlijke pizza.