@Anja-en-Willem
2020
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 6 jaar geleden

2019
prima camping met loosput en goede voorzieningen. fijn en schoon sanitair. maar dat fietsen....met de ebike naar Domme is een hele stiele klim van 150m (!). Ook andere richtingen niet te doen zonder ondersteuning 😊
Paradijsje aan de Vecht op nieuw terrein voor ca 7 campers. Daar eigen toilet en sani. Elke plaats eigen water en stroom. Met NKC card 13 euro all in. Top!
inclusief stroom betaalden wij €18. Mooie douches (max 5 min). Maar 2 toiletten voor 50 plaatsen vind ik weinig. Rust en ruimte. Mooie fietsomgeving. De 7 is voor de mooie plek maar prijs/kwaliteit is eigenlijk een 6: moeilijk bereikbare loosput, krappe toegang, dure stroom (3.50 per dg).
Plaatsen zijn klein, water en afvalwater eind lopen. aan de Weser altijd vol dus tussen veel caravans gepropt op de camping zelf. Douche €0.50 met muntje. Sanitair verouderd en niet fris. Wij betaalden met camper, 2 pers en stroom €22 per dg. Niet terugkomen dus helaas!
geen simpel sanitair maar superdeluxe. Ook overige voorzieningen en splinternieuw restaurant: top!
2016
Alles klopt nog, maar een minpunt: ligt bovenop een steile helling. Is zonder ondersteuning heel lastige opgave. Zeker als je er al 30 kilometer op hebt zitten. Omgeving prachtig met pontveren bij Neu Darchau, Bleckede en Witzacker (let op tot 18:00 uur). Keuze genoeg dus langs de Weser! Camping heet nu Knaus.
Meeste plaatsen onder bomen, dus geen satellietontvangst. Plaats is stil en afgelegen: zal niet iedereen 's avonds prettig vinden.
Sitecode: 11994
Mooie plek met schitterende omgeving. gratis drinkwater op de plaats (achterzijde stroompaal). Let op: grijs water kun je hier niet kwijt, alleen met emmertjes.