@Anja69
Heel mooie ruimen plekken. Heel mooi om te fietsen naar het kasteel van chenonceaux
mooie plekje, kunt hier goed fietsen. kasteel van blois op de fiets en kasteel van chaumont.
Wat een mooi rustige camperplaats. Alles is er. Je kunt van hier naar 2 mooie kastelen wandelen wij hebben zo'n 9km gewandeld.

Heel mooie plaats, rustig. Juist de plaatsen mochten iets ruimer zijn.
Sitecode: 197709
Heel mooie nieuwe camperplaats. Heel rustig. Kort bij het centrum. Aldi vlak bij. 👍

Wat een mooi plekje. Ruime plaatsen. Alles wat een camper nodig heeft is er. Heel rustig en mooi om te fietsen en te wandelen. Al voor de 3x hier en we komen zeker terug.
Dit is een mooi plekje. langs drukke weg,maar s'nachts is het rustig. Je wandelt zo het dorp in,waar op woensdag voormiddag een markt is. Kort bij een super markt. Recht tegenover de camperplaats kun je zo de fietsroute op. Je kunt rond het haventje wandelen, wat wil een mens nog meer.
was zo'n een mooie plekje, we kwamen er regelmatig. vandaag daar aangekomen en dadelijk terug weg gereden. je kunt er niet lopen zonder in de ganze stront te trappen. heel spijtig
wat een mooie plekje in de natuur. heel rustig,mooi grote plaatsen aan het meer.