@AnjaE
- 1990
September 2026
Een locatie beoordeeld · 17 dagen geleden
Als de schoolvakanties voorbij zijn, is het hier super fijn voor rustzoekers! Prima sanitair. Grote velden, vééél ruimte, perfect. In september geen broodjesservice of restaurantje. Wel bij de buren. Houd er rekening mee: aurovrije camping, dus je mag niet met de camper op pad. (Tenzij in overleg) Camping doet mee aan caravan/camperactie. Dan korting op boot en staanplaats. Ik ging voor 10 dagen en bleef een week langer.
Augustus 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Sitecode: 101985
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 1 maand geleden

Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Juli 2026
Mooie verzorgde camperplaats aan de rand van natuurgebiedje . Heerlijk rustig. Een pre: een alleengaande betaald eenpersoons tarief en stroom naar verbruik betalen is hééél fijn. Een goed elektronisch systeem om in- en uit te checken.
Een foto toegevoegd aan een locatie · 2 maanden geleden

Juni 2026
Héle grote P bij de sluizen. De camperplaatsen zijn helemaal achteraan op het gras. Er is geen stroom. Na inchecken bij kantoor krijg je pasje voor sanitairgebouw. Dat is 300 meter verderop. Wel goed verzorgd. Daar ook wc legen. Sommigen kochten gewoon met de parkeerApp een parkeerkaart voor 24 uur, dat is veel goedkoper. Weet niet of dat de bedoeling is. Dan overdag toiletten bij horeca beschikbaar. Mooi fietsen langs Götakanaal
Een foto toegevoegd aan een locatie · 4 maanden geleden

Gratis P. Grote parkeerplaats aan rand van park/zwemmeertje en naast sportvelden. . Zal zomers wel druk zijn. Vuilnisbakken, stookplekken. Toiletten verderop, volg de bordjes. Met de fiets of te voet ben je zo bij het prachtige openluchtmuseum, het kasteel en het centrum. Ik vond het kasteel binnen erg tegenvallen. Örebro, erg leuke stad, de moeite waard.