@AnjaRooda
De mevrouw bij de receptie is uiterst vriendelijk, flexibel en denkt mee. Maar het sanitair scoort een dikke onvoldoende. Schimmel, kalkaanslag, vies. (en die schimmel en kalkaanslag is echt niet van één dag of één week!)

Mooie locatie: pal aan de boulevard en loopafstand van het strand. Prima uitvalsbasis voor fietstochten, La Palmyre is ook goed te doen op de fiets. Ruime keuze qua plekken, niet van die strakke plekken met de standaard heg als afscheiding. Wel iets duurder, maar dan heb je ook wat!
Gastvrije ontvangst, ruime plek. En ja, de wifi is niet fantastisch. Maar ach, je bent op vakantie! De abdij is inderdaad op fietsafstand. Sanitair is prima in orde. Kortom, mooie camping als tussenstop of om een paar dagen te staan.
Vriendelijke ontvangst, de plekken zijn lekker losjes: je aangewezen plek is “ongeveer”, dus geen vast afgekaderde plekken. Goed sanitair! Pannenkoeken restaurant op loopafstand. (aanrader, ook als er geen kinderen mee zijn!) MTB routes vlakbij, Oosterhout om de hoek. Kortom: prima plekkie!
Prima sanitair. Grote plekken, op loopafstand van het dorp. En op fietsafstand van Omaha Beach en de Amerikaanse militaire begraafplaats. Geen prachtige camping, maar voor de prijs dikke prima!
Mooie ruime plek voor onze camper. Goed sanitair, fijne eigenaren! We komen zeker een keertje terug!
Prima CP: mooie grote plaatsen, mooi schoon en groot sanitair gebouw. Water en stroom op je plek. Camping ligt pal aan de bosrand. Vriendelijke eigenaar! Gaan we vast zeker nog een keertje terugkomen!👍
Een heerlijk relaxte en groene camping met uiterst vriendelijke eigenaren. Met behulp van twee tractoren, houten platen, een schep en spierkracht hebben ze onze camper, zonder morren, van een zeer drassig veld gehaald.