@AnjeLeenders
Nog steeds een heerlijke camping! prijs is nu inmiddels NOK 445/nacht maar inclusief douches, open Wifi, wasmachine en droger elk NOK 4. er is nog wel een bar en verpakte ijsjes. winkel en restaurant hebben het helaas niet gered. Het sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt! Paar punten om op te letten: Het sanitair is onder de receptie. Achter de deur is er direct een trap naar beneden! Het water is ondiep. Niet duiken/springen!
prima plek. alles wat positief vermeld is hiervoor klopt. sanitair 1 douche en 1 wc voor 5 plekken is echt voldoende. Wordt ook keurig schoongehouden. wastafel is sinds we hier 2 jaar geleden waren vernieuwd. De verf laat wat los van het hout, maar past bij hoe hier de winters zijn. e-mail wordt niet beantwoord (onjuist adres?). Vol=vol. Je kunt niet reserveren. Wel bellen of er nog plek is op dat moment.
prima overnachtingsplek op doorreis. rustig en ruim de bakker is al vroeg open, ook op zondag. dat je er niet mag overnachten staat maar bij 1 van de 3 ingangen (centrumzijde bij de bushalte) lijkt me dus niet meer actueel.

geweldige plek om te verzorgen. cassettestation kost 3,50. water in en uit is gratis. water in kost wel veel drukken op de knop. steeds 10 seconden en opnieuw op de knop drukken.
Prima plek om even uit te rusten en te overnachten. Nu de zomervakantie in Noorwegen begint is het gebruik van de toiletten te hoog om ze voldoende schoon te houden. Ook de prullenbakken zijn vol door de dagjesmensen. Later op de dag wordt het rustiger. Prima zwemwater!

wij kwamen hier eerst om grijs water te lozen. bij navraag gratis. ook zonder er te verblijven. na een dagje in de omgeving te hebben doorgebracht zijn we teruggegaan. 2 nachten 2 personen zonder stroom of douche is Nok 650. prima tarief. de stroom komt hier 24/7 wel via ons zonnepaneel. de plek is rustig en met prachtig uitzicht.
Prima plek rustig en toch heel veel camperplek. Diverse keren hier gestaan vaak 40+ campers en toch de rust of het er maar een paar zijn. Geen voorzieningen, maar met een camper hoeft dat geen probleem te zijn.
Mooie plek! Vriendelijke beheerder die alle ruimte gaf om te komen en te gaan. Afhankelijk van waar je staat een andere Wifi, maar wel met hetzelfde wachtwoord. Zeer mooi en schoon sanitair. Zeer mooi zwembad met relax- en speelmogelijkheid. De speelse hofhond was een gezellig speelmaatje voor onze dove oude hond. Het begrip 'Acienda' beslist waardig. Een aanrader voor €15!
Prima goed verzorgd en vriendelijke beheerder. Alles in vertrouwen. Bij afwezigheid en een regenbui zijn onze stoelen netjes droog weggezet. Helaas alles met ons gebrekkige (niet) italiaans. Omdat het tegen het hoogseizoen loopt en er een conferentie met 900 bezoekers was, waren de prijzen "aangepast". € 23 per nacht. Toch ook met deze prijs genoeg kwaliteit voor je geld!
Deze camperplaats blijkt al 3 jaar niet meer te bestaan. Het heet nu Il Mandorleta. Een ageiturismo. Goed aangegeven langs de P68. De camperingang ligt vanaf Enna iets verder: zwart hek: entrada mobile. Mooie plek voor vier campers. Links vlakker dan rechts. Elektra, water, douche en wc zeer goed verzorgd en onderhouden. Zwembad(je) De vriendelijke eigenaar spreekt ook engels. Een paradijs! Top
De slagboom sluit 19.45 ipv 20.00 uur. Wij waren hoe dan ook te laat, want het was vol. Naast de inrit, achter het busstation gratis overnacht. Direct langs de moezel. Mooier dan op de camperplaats...
Goede camperplek. Je betaalt in het naseizoen € 3 pp en € 5 per nacht staanplaats, € 2,50 voor stroom per nacht en € 2,50 internet per verblijf. verder komt er nog tax bij € 1 pp/pn. Voor twee nachten waren wij met twee volwassenen € 32,50 kwijt. Vriendelijke gastheer, zeer actief en gericht op attractief ogende omgeving. Het sanitair is boven verwachting en verder geheel gratis. De prijs al met al meer dan waard!