@Anjowide
Nette camperplaats dichtbij de snelweg, maar toch rustig. Via het automaat (ook mogelijk om voor de Nederlandse taal te kiezen) kun je betalen en de borg van de pas (€5) krijg je bij het uitchecken weer teruggestort. Mogelijk om grijs water te legen en daarnaast zit een klep om het chemisch toilet te legen. Let op voor de waterslang, die spuit erg hard. Naast een mooi zwembad. Heerlijk gezwommen.
Prima ligging voor het bezoeken van het centrum van Gent. Ruime plaatsen en aardige mensen bij de receptie. Sanitair gedateerd en camperplaatsen erg modderig. €50 per nacht voor een camper met 2 volwassenen en 2 kinderen is dan prijzig.
Leuke kleine camping. Op loopafstand zit het stadje Espot waar je gemakkelijk met de taxi het natuurgebied in kan om te wandelen. In het stadje zit ook een bakker en 2 kleine supermarkten. Sanitaire voorzieningen zijn in orde. Vanuit het zwembad heb je een mooi uitzicht op de bergen. Deze camping is een aanrader.
Nette plaatsen en keurig sanitair. Vriendelijke eigenaren. Vlakbij West-Terschelling. Wel prijzig.
Gezellige camping met prachtige ligging. Vriendelijke eigenaren. Goede locatie om Oost-Terschelling te verkennen. Dichtbij het strand.
Camperplaats op uitstekende locatie voor het bezoeken van Berlijn. Station (trein, metro, tram) op circa 200 meter afstand. Geen douches, want die worden gerenoveerd. Dit was aangekondigd op de website.
Vriendelijke ontvangst, ondanks dat we zonder reservering na sluitingstijd van de receptie aankwamen. Zeer verzorgde camping.
Sitecode: 51973
Familiecamping voor Schotten en Britten. Wel leuk voor kinderen. Grote speelplaats. Zwembad klein en voor een uurtje tegen betaling en reservering vooraf. Sanitair echt niet schoon. Mooie lokatie, strandje echt heel dichtbij.
Prima camping. Bij de foodtruck oa hamburgers, taco’s en lekkere koffie. Route ernaartoe is prachtig, zowel via de kust als de bergpas.
Prima camping. Alles in orde. Ruime heerlijke douches. £43 voor camper met 2 volwassenen en 2 kinderen. In de haven (2 km verderop) kun je een boottocht boeken. In het dorp is een goede slager/groenteboer.
Geweldig uitzicht. Je kunt zelf een plekje uitzoeken op het grasveld. Heerlijke douche. Het sanitair is schoon.
Mooie grote verharde plekken met gras en picknickbank. Elektriciteit en drinkwater bij de plekken. Er is veel ruimte om te spelen voor de kinderen. 20 minuten lopen naar kasteel Urquhart. Bij de receptie krijg je het nummer van Xander voor een boottochtje over het meer. £42 per nacht voor 2 volwassen, 2 kinderen en elektriciteit.
Prachtig uitzicht en mooi om eb en vloed te zien. Je kunt niet goed recht staan en geen voorzieningen, maar een heerlijke plek om te staan. De beheerder komt aan het begin van de avond £15 innen. Je kunt vanaf de camperplek een wandeling naar het water maken. Vlakbij Bamburgh Castle en ook Holy Island is een bezoekje waard.
Nette vlakke plekken. Heel goed sanitair. York is goed bereikbaar met de fiets of evt het OV. De vriendelijke eigenaar geeft je hiervoor de info. Het legen van het grijze water is lastig met een camper. Even vragen aan de eigenaar en die helpt je graag.
Parkeerplaats bij Disneyland waar je ook kunt overnachten. Volgens de mevrouw bij de entree mochten we tot de volgende dag 10 uur blijven. Geen voorzieningen, maar je kunt wel je afval kwijt. De aanwezige douches en toiletten hebben wij niet gebruikt. Het is ongeveer een kwartiertje lopen naar de ingang van het Disneypark.
Sitecode: 20208
Vriendelijke en behulpzame receptie. We kregen een heldere uitleg in goed Engels over hoe we het centrum van Parijs konden bereiken met het OV. Het treinstation is te voet goed bereikbaar (15 minuten). Sanitair is gedateerd, maar wel netjes. Op de camping zelf is niet veel te doen, maar het is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs.
Sitecode: 101912
Nette plaatsen en keurig sanitair. Mooie omgeving.
Ruime plekken met prachtig uitzicht. Bij het reserveren meldde de eigenaar dat we zelfvoorzienend moesten zijn, omdat het sanitair eind oktober gesloten is. Daar hielden we dus ook rekening mee, maar we konden toch stroom en water gebruiken. Prima gegeten bij het Koekoeksnest, een hele ervaring.
Ruime plaatsen. Leuk zwembad voor kinderen. Broodjesservice. Eenvoudig sanitair.
Sitecode: 20334
Nette camping met prima sanitair. Top ligging. Met de fiets ben je in minder dan 10 minuten in het centrum van Brugge.