@Ank_N
De camping is sinds maart 2025 overgenomen door een jong Nederlands stel. Ze zijn heel erg enthousiast. Tot voor kort was dit een biologische melkveehouderij. Nu is het volledig camping. Er zijn meerdere speeltuintjes, skelters, erg leuk voor kinderen. Er zijn knuffelkonijnen, cavia's en alpaca's. Wij betaalden € 43 euro voor één nacht.
Ik sluit me aan bij twee voorgaande reviews. Midden in bosrijke omgeving, 6 camperplekken, enkel schoon water en elektriciteit. Ligt aan natuurgebied Raet en aan zee.
Prachtig gelegen aan het water. Rustig. Staplaatsen zijn verhard. Sanitair is netjes. Je kunt gewoon oprijden, 's avonds komt iemand langs voor de betaling van 300 kr
Sitecode: 20532
Mooi gelegen aan het fjord. Sanitair is zeer beperkt en niet fris. Op het moment dat wij er waren zat er een grote familie in de huisjes, erg luidruchtig tot in de late uurtjes. Stroomvoorziening wordt omgebouwd, op dit moment maar beperkt aantal plekken met stroom. Nogal ongeïnteresseerde medewerker bij ontvangst. Geen aanrader.
Goed geregelde camping. Alles wijst zichzelf. Goede wifi. Keurig sanitair. Geen last gehad van drukke weg. Prima voor één nacht.
Heerlijke plek, rustig gelegen, omringd door bomen. Er zijn geen voorzieningen, behalve stroom. zoals voorgaande review al aangaf heb je een lange kabel nodig. Betaalde 10 euro voor overnachting inclusief stroom.
Je staat hier in het buitengebied op een weiland bij zeer vriendelijke mensen. Er is geen sanitair, wel water, stroom, put voor vuil water en toilet dump. wij vonden het een heerlijke plek op 20 minuten afstand van de ferry.