@AnkeBisschops
Ik ben het eens met alle eerdere lovende recensies. Maar er is één groot minpunt: het gebied ligt zo afgelegen, dat er geen bereik is met de telefoon. Daarom maar voor 5 euro (!) een dag wifi erbij gekocht, maar het bereik daarvan was erg slecht!
Hele aardige uitbaters. Prima sanitair , voorzieningen en zwembad. veel schaduw plekken. Maar als je van rust houdt dan moet je zeker in het weekend wegblijven bij de visvijver. daar verzamelen zich hele Franse families om te vissen en te recreëren.
Hele fijne camping. Ruime plaatsen met overal grote bomen, maar ook genoeg open plekken. fijne douches, heerlijk zwembad en hele aardige Nederlandse eigenaren. Ik kreeg zelfs een badpak van Jetske, toen bleek dat ik het mijne op een vorige camping had achtergelaten! Wij betaalden voor 4 dagen 64 euro
Rustige plek. Geen voorzieningen, ook niet voor legen toiletcassette! Wel zijn er goede openbare toiletten op het iets hoger nabij gelegen pleintje (place Napoleon?). Links naast het bushokje begint een steile afdaling (hele lange trap) naar een prachtig dal. helemaal doorlopen en dan via de (rustige) weg weer terugwandelen.
Heerlijk rustig toen wij er waren. Ruime plekken, goed sanitair en prachtig zwembad. We betaalden 26 euro met z’n tweeën. De camping heet nu trouwens: Les Nids du Lac!
kleine camping met een fijne sfeer. Vooral te danken aan Omar, de beheerder. Heel attent, vrolijk, contactvol; spreekt zijn talen. Verder alles prima in orde; ruime en schone toiletten en douches.
konden de parking in het donker niet vinden. doorgereden langs de boulevard tot aan openbare parking waar meerdere campers stonden. Volgens de bewaker moesten we 8 euro betalen. We hadden niet genoeg kleingeld om bv 4 euro te geven en betaalden na lang soebatten 6 euro. Vervelend!
deze camping is nog helemaal onder constructie. hij bestaat in feite nog niet; er is eigenlijk alleen nog maar de naam…
heerlijk rustig deze tijd van het jaar. wij betaalden 27,20 voor twee nachten met korting NKC.
2023
Heerlijk rustige camping. echte aanrader. Zwembad zag er prima uit, maar is helaas dicht vanaf 1 september. Merkwaardig dat er zo weinig gasten op de camping waren. Alleen lastig dat Google maps je naar de achterkant van de camping leidt. Bij de splitsing staat weliswaar een bord dat de camping rechtsaf is, maar dat valt niet erg op.