@AnkieRoelvink
- 2009
Gisteren
Een locatie beoordeeld · 1 dag geleden
Een hele fijne camping met alles wat je nodig hebt! Broodjesservice, zwembad, fijne plekken, restaurant, prachtig fietsgebied, aardig personeel/eigenaar (had een dokter nodig, afspraak werd geregeld, top). Tip voor de kok: verdiep je in de heerlijke vegetarische recepten die er zijn 😉
2021
2 nachten op deze fantastische plek gestaan. Gewandeld, gefietst, gezwommen. 's Nachts is het hier nog echt donker! Erg aardige eigenaren. Kortom: een aanrader!
Fantastische plek! Na een hobbelige toegangsweg wordt je ruim beloond. Intrigerend fort waar je in en op mag (zaklamp mee). Mooi fietspad naar Stade, 10 km, leuk Hanzestadje. Oever van de Elbe 5 minuten lopen. CP biedt stroom, water, douche, wc en broodjesservice. Vlakbij de pont naar de overkant waardoor je. Hamburg vermijdt
Prachtige plek! Hier gestaan in juli 2021. €6 en €2 voor stroom. Douchen in het weiland onder de koude kraan of warm aan de overkant op de camping tegen betaling. Zwemmen in het meer, prachtig fietsen in de omgeving, je hoort kraanvogels, ziet o.a. wauwen. Aardige eigenaren met restaurantje. Kortom: voor mij een 10!
2019
Een locatie beoordeeld · bijna 7 jaar geleden
Prima plek om Syracuse te bezoeken. Camper onder schaduwdak, heerlijk. Hartelijke ontvangst met koffie en brioche. Voor €1 heen en €1 terug word je naar het centrum gehaald en gebracht.
Hele fijne camperplek. Schoon, bewaakt. Prachtig dorp op loopafstand, wel 109 treden beklimmen. WiFi gratis, douchen 50 cent.
Sitecode: 19827
Heerlijke plek. In de schaduw van olijfbomen. Dorp en zee op loopafstand. Alles aanwezig. Is wel open! Tot half oktober. Ik betaalde €14 en 50 cent om te douchen.
Prima plek. Alle faciliteiten. Ik betaalde €10,50 (afhankelijk van seizoen, zie website) inclusief stroom en net boven de camper tegen de zon. Zee 200 meter, winkeltje, barretje.