@AnkieTostramsKoenders
Wat een mooie en rustige plek. Alle voorzieningen voor de camper aanwezig. Zwembad is ip alleen voor de gasten van de Chambres d'hôtes. Goed wandelgebied, lief dorp met een supermarkt en restaurant/theehuispizza en veel kasteelmuten/torens. Topplek.

Ongelooflijk wat een mooie plek. Bij de boer (dus met geluiden) maar heerlijk rustig met een uitzicht!!! Wij betaalden met camper en electra en 2 personen €18. Honden zijn welkom. Geen winkels of bakker in de buurt. Geen chemisch toilet en vuilwaterlozing. Vriendelijke eigenaren. Stevig wandel/fietsgebied. Voor ons 1 van de mooiste plekken in Frankrijk 😍 GOUD!

Ideale rustige plek, idd ruime plaatsen en alles aanwezig. Superaardige eigenaren. Mooie wandeling naar Orbey met winkels en café. Camper met electra en 2 personen =€ 20 per nacht.
Sitecode: 102002
heerlijk rustig basic camping. Nu voor 2 personen met camper inclusief electra betaal je €17 per nacht. Voor zo'n rustig stekkie is de prijs t nog steeds waard. Madame Didier komt het geld 's avonds contant ophalen.
Frankrijk op z'n best!
Zeer rustig en mooie plek onder de bomen met uitzicht. Zeer vriendelijke kleinzoon ontving ons. Wat een unieke plek 😍
Heerlijk rustige plek, mooie omgeving. in het winkeltje zijn goede (wel redelijke dure) producten te koop. PS. Pas wel op met (langharige) honden voor de vele klitten!

Super rustig, mooie beetje scheve plekken voor niet al te grote campers. Geen grijs water of legen toilet. Honden toegestaan a 2€ per hond per nacht, electra 3,50€ per nacht maar wel zorgen voor een lange kabel! Naar t leuke dorp is goed te wandelen, mooie omgeving, hele aardige eigenaar.

camperplaats is NIET gesloten!
Bijzonder mooie omgeving, wel n spookdorp in de zomer. loslopende koeien en paarden, prachtige wandelomgeving. De weg ernaartoe is een uitdaging, slechte wegdek. Geen voorzieningen. Voor de echt rustzoeker.
Mooie plek, vrij uitzicht. Zeer vriendelijke eigenaren! Behalve de Deense Alpen niet echt n wandelgebied. Wel een fijne plek 🐾
fantastische plek tussen de zee en t bos. let wel! ook hier mag je max 24 u staan. laat t netjes achter!
vriendelijke eigenaar, rustige mooie plek! geweldig, alle voorzieningen en n mooi fiets/wandelgebied. landelijk gelegen. top!
Nu in februari heerlijk stil, ruime plekken. Dorp dichtbij met wat winkels en restaurants. Redelijk wandelgebied. Er staat op het terrein ook een groot afdak met picknicktafels. alleem de wc-kraan en gewone kraan dicht bijelkaar lijkt me niet erg hygienisch.... dus ff rekening mee houden
Leuk dorp, prima camping, beetje opgesloten tussen rivier en de weg. langs de weg naar het dorp lopen, met honden niet prettig. Voor 2 nachten ruim €50 betaald (najaar). sluit medio oktober!
Mooie plek, back to nature, als je zelfvoorzienend bent. Geen electra of (wc-) loosplekken. Wel n 'droge' wc en buitendouche. Nu in najaar heerlijk rustig. Als je niet teveel luxe wil maar wel rust en natuur, zit je hier goed. Met honden ook goed te wandelen. PS. Servicestation is 15min verderop.
Prachtige plek, nu jammer genieg met een max van 2 nachten. Te vaak staan mensen hier 'gratis' met gebruik van water enzo, zonder ook iets te kopen. Eigenaar baalt ervan en stelt dus n maximum aantal nachten in. Heerlijk rustig, mooi wandelgebied.

Sitecode: 102002
wijzigingen worden niet doorgevoerd?! de naam is Autry. open van 1 april tm 31 oktober! verder alles (nog) hetzelfde, stille en eenvoudige camping. Heerlijk.
Supermooie plek aan het meer, honden kunnen er ook zwemmen, helaas nu blauwalg :p Lekker rustig hier, bistro nu (september) alleen in t weekend open. Overigens wel slecht bereik (kpn/vodafone).
WAUW!

Sitecode: 102002
Superplek als je van rust houdt! Vriendelijke eigenaresse komt savonds langs om het geld op te halen. Dorp is stil. Prachtige wandelingen. Camping is verder erg eenvoudig. Stil.

idioot druk,gauw door gereden.
super!! mooie omgeving, goed wandelen en fietsen, rustig (in t weekend meer bezoekers voor de feestzaal of dagjesmensen). water eventueel te halen bij dr kerk. idyllisch!
Prachtige plek aan een meer, verder niet veel te doen. in t dorp n klein bakkertje, niks meer.
Rustige plek voor een nacht, verder geen voorzieningen of winkels. Wel n openbare wc, speeltuin, redelijk te wandelen.
Prima plek voor rust. Alles aanwezig, Vriendelijke mensen. Wij waren hier 1 nacht. Met honden wat te weinig direct wandelgebied.
Basic camperplaats met alle voorzieningen! Niets aan veranderen, zou ik zeggen. de camperaar heeft hier genoeg aan en zo wordt t hopelijk niet te druk... Vriendelijke mensen, mooie omgeving, wandelen met honden, dorp vlakbij, ideaal! 🌼

Zoals gezegd, prachtig uitzicht en mooi dorp. Stonden heerlijk alleen. Sani-zuil is smoezelig maar ok. Genoeg te wandelen!
Op de plek 'beneden' stonden we heerlijk alleen, wat een ruimte. Je kan alleen niet even wandelend van het terrein af ivm de elektrische poort. Op het terrein wel alle ruimte voor korte wandelingen. Voorzieningen zijn prima. Wat een rust!
Sitecode: 20084
Mooie rustige plek, groots uitzicht, goed wandelgebied naar meerdere dorpjes in de omgeving. Alle voorzieningen aanwezig. Aanrader.
fijne rustige kneuterige camping, prima voorzieningen. Wi-Fi is traag. sanitair op zn Frans. prachtige omgeving om te wandelen.
opn tot en met 15 oktober? staat op de site.
is gesloten!
prachtige plek, mooi uitzicht, top wandelgebied! maar...wc kan je hier niet legen! Ook geen grijs water en bij weggaan moesten we plots 4€ extra betalen per nacht voor electra. Franse slag? Voor de omgeving komen we graag terug, camperplaats is minder.
mooie plek, top voorzieningen. genoeg te wandelen en fietsen, supermarkten en cafés in t dorp. wel prijzig, 26€ camper, 2 pers, 2 honden (3€ per nacht). vriendelijke mensen die helpen lekker rustig in het najaar.
geen idee hoe de camping is maar de camping sluit op 10 oktober! periode in de info klopt dus niet.

Prachtige rustige plek, we mochten buiten t seizoen komen. mooi uitzicht, vriendelijke eigenaar. echter! alleen mogelijk voor camperbussen, en dan nog, t is n steile weg omhoog! water uit de bron, elektra 1 contactpunt, wc is n gat in de grond, geen douche. wel Wi-Fi bij t huis. alles is nog in opbouw en gaat nog wel even duren.... voor ons een paradijs!
Prima plek om de mooie binnenstad te bezoeken! snachts rustig. we hebben de parkeerkosten ad. 3,60 per dag betaald (via de app of sms)
prima camping om de stad te bezoeken, meer niet. leuke stad overigens!
prima plek voor 1 of 2 nachten. wel geluid van snelweg. super vriendelijke eigenaar!
heerlijk rustig, alles aanwezig, je hoeft je niet aan te melden, privacy en uitzicht. goed wandelgebied.
super druk, allemaal oudjes met elektrische fietsen 😜 gauw doorgereden!
Mooie locatie! Leuk langs de Waal met veel bootverkeer. Prachtig wandelgebied. Betalen kan via een tikkie 👌 Geen voorzieningen.
Prima wandelomgeving, wel verwaarloosde plek met n slagboom-systeem, je kan er dus niet zomaar uitrijden (ook niet in ge al van spoed snachts!) en als je te laat bent, kan je n nieuw kaartje gaan halen.... Prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken, geen aanrader.
Mooie nette camperplaats, alle voorzieningen. Mooie wandel en fiets-omgeving. Vlakbij het dorp. Nog open tot 1 december, start vanaf 1maart weer.
Mooie goed verzorgde plek, met Wi-Fi. genoeg te wandelen in de omgeving, mooie locatie. schotel voor tv is lastig. dorpjes en winkels in de buurt. top!
Wauw wat een mooie camperplaats! Goed verzorgd en netjes, mooi uitzicht en goed te wandelen naar het strand, restaurants, winkels. TOPplek.
Sitecode: 19104
26 oktober 2020 staan we voor een gesloten deur, jammer!
in oktober heerlijk rustig, dichtbij het strand. Veel is gesloten. honden mogen officieel niet op t strand. voorzieningen zijn ok, 2 euromunten voor electriciteit mee nemen. prima plek voor enkele nachten
Sitecode: 12078
prachtige plek, midden in natuur en wandelgebied. voorzieningen zijn prima. lekker rustig in oktober
mooie locatie om enkele dagen te verblijven, vlakbij restaurantjes en zee. geen voorzieningen,wel gratis. alleen zoveel afval en vuil! zonde!
Prima plek voor enkele nachten in een olijfgaard. Ruim aan de prijs. Via een rotspaadje kan je zwemmen in de zee. Geen echte wandelomgeving. Services zijn eenvoudig. Eigenaar is vriendelijk.
Supermooie omgeving! Heerlijk om te wandelen. De camperplaats is wat ongezellig maar ok. Ontvangst was heel vriendelijk, services zijn aanwezig. Niet goedkoop.
Sitecode: 20107
Prachtige omgeving, smalle weg ernaar toe en dan....gesloten! openingstijden kloppen dus niet, helaas :( Vorige review klopt ook niet, ligt niet vlakbij zee, ligt boven in de bergen met mooi wandelgebied.
prachtige locatie, vriendelijk ontvangst. heerlijk om hier te wandelen of fietsen. wel n beetje op de lip van de eigenaars maar dat is persoonlijk. zeker de moeite waard!

Supermooie gratis plek naast een toprestaurant! mooie wandelomgeving. Geen voorzieningen, helaas vind je dan wel meer wc-restanten :( Zonde!
Mooie gratis plek! Stroom kan via de zuil (niet gebruikt). Mooie wandel- en fietsomgeving.
Volle bak, zeer populair. We stonden helemaal achteraan en dat is super. Ongeveer 1 km van het bos vandaan, mooie omgeving.
Mooie plek naast de camping, en aan de rand van het bos en op 1km van de hei. We betaalden €14 p/n, stroom betaal je apart. Snel vol dus wees bijtijds! Supermooie omgeving om te fietsen en wandelen !
Prima plek bij mooi dorp, met bakker, winkeltje, resto en mooie wandelomgeving. Camperplek is schoon en met water en loosplek. Top.
Prima plek in Reus, veel winkels en restaurants. Niet duur zo in het centrum. Zelfs wasserette om de hoek. Alleen geen mogelijkheid om honden uit te laten.
Prima plek, stil dorpje, niet echt gezellig. Wel goed te wandelen
Mooie schone camping, zeer gastvrij en supermooie natuur. Wandelen, fietsen, allerlei sportmogelijkheden maar ook rust, koeienbellen, waterval geluiden, heerlijk. Brood bij de buren (Auberge). Camping is alleen open van 1 april tot en met 1 oktober, is sinds 2 jaar gewijzigd. Ter uitzondering mochten we hier toch enkele nachtjes genieten.
Bij de stad is een groot woord, wel een leuk dorp met epicerie, prachtige omgeving, uitzicht op de bergen, heerlijk wandelgebied. Camperplaats zelf is eenvoudig, beetje rommelig maar met een zeer vriendelijke beheerder. Voor een paar dagen is dit een prima plek.
Duur inderdaad, maar wel vlakbij zee en stad. Bus voor de deur naar Nice en Cannes. Juist zeer vriendelijk personeel, erg behulpzaam! Camping is verder prima onderhouden en genoeg faciliteiten. Prima voor een paar dagen.
Prachtig gelegen, rustige camping, genoeg wandelmogelijkheden (soms wel pittig!), dorpje met epicerie en café goed te belopen. Geen broodservice buiten t hoogseizoen.
Voor ons een fantastische mooie schone plek, heerlijk om te wandelen en fietsen naar dorpjes dichtbij. In de dorpjes vindt je cafés en n boulangerie, tegenover de Camperplaats (wordt niet aangegeven trouwens maar kan aan 2 kanten links en rechts over het bruggetje) is een Shopicerie met bijna alles! (open van april tm oktober). Er is water en een vuilnisbak, en rust ;)
Sitecode: 2024
Voor ons een superplek, lekker rustig, netjes, mooi dal, dorp in de buurt, prachtig wandelgebied. Top!
prachtige mooie plek, wat aan de prijs maar dat is het wel waard. helaas wel veel processierupsen! En, terwijl je staat te douchen (ruimte boven douches en wc's zijn open) zit er iemand naast je te bouten. ranzig.....
mooie rustige plek bij t fort. wandelomgeving. fort is ook zeker de moeite waard! kleine supermarkt in t dorp, 7 dagen open. kan je ook nog iets drinken. En dat voor €2 per nacht.
prima voorzieningen op een beetje achtergelegen plek bij een sportcentrum. Token voor elektriciteit te koop in de bar of stadhuis. mooie omgeving, leuk dorp.
prachtige camping in een mooie omgeving. wandelgebied. nette voorzieningen, alles aanwezig. vriendelijk en verzorgd, heerlijk rustig midden in de natuur. Top!
camping is eenvoudig, zeer rustig en mooi gelegen vlakbij het natuurmeer. de voorzieningen zijn er. het eten in het restaurant en de vriendelijkheid van de mensen is voortreffelijk en maakt alles goed. geen wandelgebied, wel vissen en zwemmen in het meer.
mooie camping in n prachtige omgeving maar die weg....zeer storend, zeker 's nachts. jammer.
prima camping, schoon en goede voorzieningen. mooi uitzicht en fijn wandelgebied. stadje vlakbij met gezellig centrum.
Topplek, prima camping, goede voorzieningen, aardig dorp en mooi uitzicht. vanuit de camping loop je linksaf dwars door de (olijf-)velden in 10min naar t natuurgebied. we hebben hier genoten!
prima plek, aardige beheerder. we betaalden wel €16 incl stroom per nacht.
niks mis mee, mooie camping. gavin stelt niks voor. buesca is leuk, mooie wandeltocht er naar toe.
Mooie plek midden in de bossen en vlakbij een leuk dorpje. jetons ook te koop in het café. prachtig wandelgebied.
prima plek, gratis en met alle faciliteiten! lekker in t groen aan de rand van een leuk dorp. wandelomgeving. wel n fabriek vlakbij en veel vliegen. maar heerlijk tapas eten op t plein midden in t dorp.
Mooie plek, leuk dorp met klein winkeltje waar veel te koop is. verder rustige omgeving, lekker om te wandelen, prima stekkie!
Ik wil het niet zeggen, bang dat teveel mensen komen, want jee want n gigantische mooie plek! midden in de natuur, rust, stilte, heerlijke geluiden van koeienbellen, mooie wandeltochten en uitzichten. n paradijs. en de weg ernaartoe is goed te doen hoor! verder geen vermaak of luxe. precies goed dus. neem contant geld en genoeg eten mee.
prima plek, te wandelen naar het dorp (half uur). mooie wandeling op het domein zelf. top.
prima plek, lekker rustig en met mooi uitzicht naar t dorp. leuk dorp met van alles. prachtige wandelomgeving, pittig maar o zo mooi. enige minpunt, geen loosplek voor wc.
Mooie ruime camping, vriendelijk ontvangst. Heerlijk wandelgebied. Niks mis mee voor in t najaar (Lekker rustig).
prachtige plek, midden in natuur en toch ook vlakbij n dorpje. jetons ook in café verkrijgbaar. prachtige wandelingen, supermooi bos. schone en nette plek. helaas zijn in de zuilen het legen van wc's en de 'schoon' waterkraan dichtbij elkaar, enig minpuntje.
mooie plek, redelijk druk. vlakbij leuk dorp met winkels en restaurants. wandelgebied.
prima plek als t niet te druk is. mooie wandelomgeving, erg leuk dorpje (30min wandelen).
mooie plek, prachtig om te wandelen. op grasveld met loslopende hond en kippen. Bij regen wat drassig. geen wc loosplek.
Ik wil eigenlijk geen 10 geven ... want dan komen er meer mensen naar toe .... het is een heerlijke landelijk gelegen camping, aan het bos en dicht bij een leuk dorp. Vriendelijke eigenaren en prima faciliteiten. Voor ons een ideale camping. ruime plekken, misschien wat verharde plekken erbij? Wij komen terug. Dank en succes!
Mooie plek, dorp dichtbij en goed wandelgebied. Je kan zwemmen en vissen in het meertje. Wi-Fi is bagger. niet heel enthousiast over deze plek.
Mooie plek, prachtig uitzicht. Heerlijk wandelen in de omgeving en naar dorp, met alle winkels en zondagmarkt. Camperplaats is mooi en goed voorzien. We zijn alleen graag op onszelf en hoeven niet mee te borrelen.
Ongelooflijke mooie plek, uitzicht is prachtig! Goede wandelomgeving, rustig. water, elektriciteit, verder toch niks meer nodig? 10€ voor 24uur, incl stroom. Een echte 10!
mooie camping, dorp met supermarkt, café, bakker om de hoek. prachtig uitzicht, weinig te wandelen. prima service en alle faciliteiten. top!
voor een camping aan de kust is dit een van de betere. niet te druk, leuk stadje, alle voorzieningen aanwezig. flinke wandeltochten de berg op maar ook dichtbij zee.
voor ons n ideale rustige mooie plek. zeer net en vriendelijk. mooi wandelgebied, leuk dorp. alles aanwezig wat we nodig hebben. We komen graag terug!
wel heel simpel en desolaat, ook de directe omgeving. aardige eigenaar. wandelmogelijkheden vanaf de camping. We zijn toch doorgereden.
ideale plek voor rustzoekers. stil, midden in de natuur. binnendoor goed te wandelen naar t dorp en terug. geen moer verder te doen, heerlijk! 😉
Een topplek! alles aanwezig, super ingericht en goede service! Niet veel te wandelen, wel veel te zien in de omgeving. ideale plek voor gezinnen met kleine kinderen of rustzoekers.
prima camping in een prachtige omgeving. nog wel wat rommelig maar goede faciliteiten en aardige eigenaar. wandeling van 9 km de bergen in vanaf de camping is pittig maar de moeite waard!
Prima plek, van alle gemakken voorzien en niet te duur. Wandelen kan urenlang bij de Spiegelplas (camping uit naar links, 10 min wandelen).
Prima plek met alle faciliteiten, gratis WiFi. Niet heel ruim. Aardige mensen.
Prima plek voor enkele nachten. Niet goedkoop maar wel bij een leuk dorp en mooie omgeving. Camping staat aangegeven en gaat via een klein weggetje door het centrum. Voor rustzoekers een topplek, ook genoeg te wandelen.
Inderdaad prima rustige plek. Zolang de camperplaats niet propvol staat is t goed toeven hier. Prima internet. Redelijke faciliteiten. Wij komen hier nog eens terug.
Mooi uitzicht, goede voorzieningen, incl wifi bij het huis. Pittoresk dorp!
Topplek! Mooie (wandel)omgeving, klein dorpje, rustige plek. Zonder stroom, wel water en afvoer. Echt een ideale plek voor rustzoekers en wandelaars!
Fantastische plek! Leuk dorpje.