@Ankr

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Wat een enthousiaste ontvangst! Je krijgt meteen zin om te kamperen. we mochten zelf een plekje uitzoeken, maar de eigenaar had zelf een hele mooie suggestie. Zo’n wijds uitzicht hebben we nog nooit gehad! Ons toiletgebouw bestond uit 4, af te sluiten ruimtes met elk een toilet, douche en wastafel en súperschoon. Vesting Bourtange ligt op loopafstand en is echt geweldig. Waar kun je zo nog overnachten voor €16? Dank jullie wel!

Sitecode: 19913

Tja, als je hier aankomt denk je dat het niet klopt. Je komt voor een dichte poort met daarachter een auto werkplaats. Alles rommelig en zeer vergane glorie. Je kunt als je goed zoekt water aftappen, de toilet verschonen, en stroom afnemen. De mevrouw spreekt Engels en is vriendelijk. Je staat er veilig en op 3 km afstand van het Colosseum. Wij hebben Rome op de fiets verkend. TOP! Dat is de grootste plus van deze camperplaats.

Sitecode: 20585

Hele fijne mooie camping. Als je op tijd reserveert heb je misschien een plekje aan het meer met prachtig uitzicht. Heel schoon en prima sanitair. Het fietsen om het meer viel ons heel erg tegen. Voor een mountainbike te doen, maar zeker de helft is slecht tot zeer slecht wegdek. Laten we zeggen… een uitdaging. Je kunt met de boot oversteken maar niet met de fiets. Plaatsje op loopafstand van de camping is heel levendig.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Fantastisch. Wat een gedienstige receptie. Om bij Cinque Terre te komen met de trein werd alles haarfijn uitgelegd. de pendeldienst brengt je naar het station en haalt je op op vaste tijden. Sanitair heel schoon en prima!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Hele nette fijne camping. Met acsi kaart echt goedkoop. Sanitair is prima, heel schoon. Met de bus naar Florence is prima te doen. Met de fiets is een slechte optie. Verkeer veel te druk en geen fietspaden. Wij hadden de bus van 7:33uur, maar dat is topdrukte en in dorpen files op de weg. De bus deed er meer dan een uur over, maar onderweg is er vanalles te zien. Bij receptie wordt alles goed uitgelegd en kun je een kaartje kopen. Halte vlakbij.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Aanrader. Prachtige route er naar toe. mooie schone ruime plekken. Dorpje met kasteel te voet of met fiets te bekijken. Groot zwembad met speeltuin nabij. was in april gesloten, dus het was er heerlijk rustig met veel vogelgezang.

Vriendelijke ontvangst. Superfijne royale plek aan het water gehad. Toiletgebouw eenvoudig maar schoon. Hele goede uitvalsbasis naar centrum stad te voet of met de fiets. Ook fijn dat je snel weer op de snelweg zit zonder helemaal door de stad te hoeven rijden. Als tussenstop camping echt een aanrader

Ze zijn dankbaar als je online reserveert. Gaat inchecken ook snel. Heel vriendelijk ontvangen. Het was niet druk dus plaats genoeg. Plek heel ruim. Sanitair súper schoon. In en uit met een kaart is wennen, toilet gebruik is gratis en koud water. Gebruik van warm water wordt van de kaart afgeschreven. Ga je vanzelf wat zuiniger om met energie! Mooie fietsroutes en vanalles te zien in de omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Sorry dat ik het zeg, maar ik word onderhand niet goed van dat gezeur over wat een camperplaats kost. Deze kost €5, waar praten we over. Supernette parkeerplaats met ruime vakken. Borders met struiken en bomen, keurig netjes. Op loopafstand van de stad! Parkeer daar in Nederland maar eens 24 uur voor. Leuke, verrassende stad overigens!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Als uitvalsbasis naar het centrum met de fiets heel ideaal. Lopend zeker 30 minuten. De camping is in etages. Boven een paar plekken voor grote campers Onze buscamper staat beneden op een klein schuin stuk. Veel schaduw. Het toiletgebouw is spiksplinternieuw. Je kunt je kleding niet in de douche kwijt maar in een kluisje en omkleden in een gezamenlijke dames- of heren ruimte. Speciale ruimtes voor gehandicapten/ kinderen.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Geweldig! wij waren er 14 april, vandaar dat het rustig was. wij betaalden €8 zonder stroom. Alle voorzieningen aanwezig. Alles súpernetjes! Niet normaal voor zo’n prijs!!

Sitecode: 12047

Prima camperplaats met alle voorzieningen. Wij waren er begin april rond 14:30 uur. Er waren nog maar 2 plekken over. Alles bezet. Met de fiets was je heel snel in San Sebastiaan.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Héle rustige, afgelegen camperplek aan de pelgrimsroute. Geen voorzieningen behalve een afvalcontainer een eind verderop bij een picknickplaats en een gesloten klein kloostergebouw. Wij stonden er alleen, dat was even wennen. Prima plek als je zelfvoorzienend bent.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

Prima camping, heel gastvrij ontvangen. Wat een topcamping als uitvalsbasis naar Burgos. Een prima fietspad door het park rechtstreeks naar de kathedraal in 15 minuten. Je kunt ook met de bus die voor de camping stopt. Het beroemde klooster ligt op wandelafstand. Echt top! Wij waren in april dus plaats genoeg. Mochten zelf de plek kiezen. Het sanitair is inderdaad verouderd maar het is schoon en heerlijk warme douches. Wij komen hier zeker terug.

Wat een geweldige locatie! Uitzicht op het fjord of op de bergen. Je kunt gaan staan waar je wil. Sanitair is schoon en echt prima. Wij waren met z’n vieren. Niemand heeft ergens te hoeven wachten. Aparte douches en toiletten. Wil je gebruik maken van de ruimere familiebadkamer, dat kan ook. douchen kost NK 10 voor 4 minuten. Lekker warm water. Supermarkten in de buurt. Soms komt er een schip, meestal is het heel rustig!