@Ann-en-Luc
- 2018
- Bürstner Nexxo T 660
begin februari was het sanitair blokje afgesloten en mochten we in het bijgebouw aan de stal douchen en naar toilet. Ook daar moest je zijn voor drinkwater. De staanplaatsen waren toch drassig, dus opletten om niet vast te rijden! Voorts is het zelfredzaamheid. Toevallig de vrouwtjes huizes gezien (zei erg vriendelijk goeiedag).
drie plaatsen op betonnen weg naast de schuur. Wel een bocht ten nemen, dus voor erg grote campers niet evident. onze buurman met zijn Morelo had het niet makkelijk. En wij zijn even van onze plek gemoeten om hem te laten keren. voorts is er wel elektriciteit en water.
Camping vlakbij Ajaccio. Naar onze normen zeker geen 4 sterren waard. + Erg grote plaatsen in het groen. Mooie verwarmde zwembaden (men schrijft wel dat ze gerenoveerd moeten worden maar dat valt nog best mee) Vriendelijke eigenaar - Enkel cash betaling mogelijk ! Reinigen sanitair kan veel beter Restaurant beperkt zich tot pizza en pasta Smalle doorgang in de straatjes van de camping Niet goedkoop (geen korting via CKE of ACSI) Langs drukke baan
Camping (terrasvormig),bezocht in juni 23: - Verouderd sanitair Lauw water voor douche en afwas Geen zwembad Veel oude verwaarloosde caravans + Vlak bij zee (voor de liefhebbers) Zeer ruime plaatsen Schaduwrijk
Camping aan zee. Ze krijgen 4 sterren (wat we onderweg al hebben bezocht, één van de betere op Corsica), maar er zijn toch een hele resem mankementen. Sanitair vertoont veel gebreken. Douches die niet werken, kapotte tegels, verstopping. Wel warm water. Ook het poetsen gebeurd maar « omdat het moet ». Met één vod en een tuinslang en geen zeep. Eerder een bungalowpark want nog een kwart is voorzien voor caravan, tent of camper. ideaal voor familie
ruime schaduwrijke plaatsen restaurant / pizzeria en verwarmd zwembad mogelijkheid tot bbq ideaal als je van Bastia komt (30 minuten rijden over heuvelrug) alles wel proper minpunt is het lauwe water voor de afwas enkel cash betalen mogelijk.
26€/n voor 2 pers + camper verouderd sanitair. wel wc-papier en warme douches. geen warm water aan lavabos het uitzicht maakt veel goed. glooiend terrein waarbij behulpzame eigenaar iedereen een plekje aanwijst. spreekt, naast Spaans ook beetje Frans (geen Engels).
Ruime plaatsen met zachte ondergrond op de weinige plaatsen voor doorreizers, dus opletten met zware campers. 80% zijn vaste stacaravans en bungalows. kitcherige (tuinkabouters, sfeerverlichting,...) voortuintjes zijn daar blijkbaar een must. Luidruchtige bewoners ('s avonds laat). Verouderd sanitair, geen toiletpapier. Douche met timer. Wel mooi ontworpen camping met vijvers (om in te vissen), prachtige planten. Zwembad is pluspunt.
zeer mooie locatie. ruime, goed onderhouden, nieuwe (vrouwelijke) eigenaren die heerlijk zijn. De douches en toiletten zijn erg nieuw en schoon. restaurant is open aan democratische prijzen. kleine speeltuin, geen zwembad. vlakbij het dorp Ardres waar je de trein kunt nemen naar bv. Boulogne-sur-Mer of Calais, of zelfs Amiens. Leuke fietstochten te maken.