@AnnH
- 2017
Fantastische, schone en nette plek met alle campervoorzieningen in een prachtige omgeving. Een korte wandeling naar de kasteelruïnes, met gratis toegang en audiogids. Gezellig dorpje met een kleine supermarkt en wandelpaden langs een oude spoorlijn.
Geweldige kleine tussenstop voor € 12 per nacht. Betaal bij het informatiecentrum op het plein of er komt 's avonds een aardige man langs. Alle diensten werkten uitstekend en de grotten zijn gemakkelijk te bereiken met de tram of het voetpad. Kan erg druk worden in de zomer!
Vol met kuilen, maar te overzien. Wordt gebruikt als pisplek voor passerende automobilisten. Geen voorzieningen behalve kleine prullenbakken, maar een aangename wandeling naar de botenlift en de waterkant. Ik denk er nog steeds over om te blijven!
Onlangs geüpgraded verhard oppervlak, water, afvalverwerking, chemisch afval. Nog steeds €8 per nacht en om de hoek van een bakker en supermarkt. Uitstekend en stil.
Mooie ligging met weids uitzicht maar geen toegankelijke voorzieningen als de aangrenzende campingreceptie gesloten is, dat is de hele woensdagmiddag!
De helft van de parkeerplaats is in aanbouw en de toiletten zijn momenteel niet beschikbaar. Geen kosten voor parkeren en ononderbroken uitzicht op zee.