@Anna-Waffel
- Dethleffs Citroën C25
- 1989
- Ander
- Alkoof
Een knusse kampeerplek op een weiland. Elektriciteit kost €1 voor 2 kW en er is een afvalbak aanwezig. Een paar straten verderop is er een afvalbak. Ideaal voor mensen met honden. Die kunnen vrij rondlopen op de dijk en bij de bezinkvijver. Vriendelijke bewoners en veel natuur maken het plaatje compleet. Ik kom hier altijd graag een paar dagen ontspannen.
Een heerlijke plek aan de dijk. Alles wat je nodig hebt is aanwezig: elektriciteit, water en afvalverwerking, toiletten, douches, vuilnisbakken en hondenpoepzakjes. Ideaal voor hondenbezitters; een paar honderd meter verderop ligt een klein strandje waar ze naar hartenlust kunnen rennen en spelen.
Liefdevol ontworpen en zeer goed onderhouden plek. Er zijn veel verschillende zitmogelijkheden en decoratieve dingen te ontdekken. Dit wordt mijn nieuwe favoriete stop op weg naar het zuiden.
Prachtige ligging direct achter de duinen. Snelle toegang tot een breed zandstrand waar honden vrij kunnen rondlopen. In ieder geval nu in december. Alles wat belangrijk is, is aanwezig: water, afvalwater, toilet legen.
Het gebrek aan standpunten wordt herhaaldelijk bekritiseerd. Het is waar dat je de haven vanaf het veld niet kunt zien, maar in de andere richting kun je de zee prachtig zien. De wandelpaden zijn momenteel gesloten, eind november zijn er nog vuilbakken en water beschikbaar. Een prima plek voor zelfvoorzienende kampeerders.
Geweldige parkeerplaats bij een kleine jachthaven. Camper €8 - €1 per persoon... en elektriciteit, water, toilet en douche inbegrepen. Ook een zeer warm welkom. en belangrijk voor alle hondenliefhebbers: prachtig gebied voor uitgebreide freeruns.
Leuke, kleine parkeerplaats zonder franje, maar wel met uitzicht op het water en veel natuur. Vuilnisbakken zijn aanwezig.
Goede locatie, maar 0 mobiele telefoon- en internetontvangst. Er was geen WiFi meer.
Een prachtige plek met uitzicht op het water en een zwemgedeelte. Helaas werd de prijs van juli tot augustus verhoogd van 9 naar 15 euro (met stroom 19 euro).