@Anna-buscamper
- 2006
Leuke plek. Je staat op een groot veld. Niet erg druk. Ook veel vaste plekken. Goed sanitair !
Wat een prachtige plek !! Direct aan het fietspad. Er zijn 4 plekken, 2 in de schaduw en 2 aan het weitje met geitjes. Rustig. Netjes sanitair in de boerderij. Vriendelijke eigenaar. Broodjes service op afspraak. Een toplocatie !
Sitecode: 22097
Leuke plek met wat bedrijvigheid ivm de haven. Restaurantje heeft goed eten en drinken en is niet duur. De voorzieningen zijn eenvoudig maar prima. Zicht vanuit de camper direct op de zee-arm.
Een leuke plek. er zijn eenvoudige wc’s, douches, en je kunt je toilet legen. Vriendelijke eigenaar. Direct aan zee. Er staan ook een aantal vaste gasten.
Prima plek. We komen hier al veel vaker. Goede ervaringen. Ook goede WiFi!
We hebben heerlijk rustig gestaan op deze camping. Hele grote plekken met stroom. Er is een supermarkt vlakbij, op loopafstand. Ook het stadje is op loopafstand. De camping was moeilijk te vinden, maar met behulp van de route via deze app lukte het te vinden. Een aanrader!!
We hebben hier 2 nachten naar volle tevredenheid gestaan. Beslist een aanrader. We wilden nog wat eten en op veel locaties was alleen drinken mogelijk. De plaatselijke pizzeria heeft veel meer dan alleen pizza’s. Niet duur ! Ook zelfs een la Chouffe biertje of een Karmeliet te verkrijgen !
De code voor het toilet gaat van mond tot mond en is 4343
De camping was vol. Het aardige personeel vond toch nog een plekje voor ons. Reserveren is gewenst, zei men. Best volle camping, maar het is ook hoogseizoen. Wij waren blij met de plek.
Als je 4 euro meer betaalt sta je op de camping. Op gras. Met goede WiFi. En van alle gemakken voorzien.
Kleinschalig, rustig, erg tevreden! Wij betaalden €10 voor 1 nacht (2 personen en een hond, met stroom)
Mooie plek, rustig en kleinschalig. Goed sanitair. We betaalden op 19 oktober voor 2 personen € 24,00
Op 12 okt gesloten helaas
Fantastische plek. Rustig in oktober. Schoon. Lijkt op een camping. Alle voorzieningen aanwezig. Goedkoop en klantvriendelijk.
Leuk campinkje. Stadje ook heel erg mooi ! Na 7 uur is de poort dicht. Even omlopen en de behulpzame eigenaresse deedhem open. In het stadje zelf veel terrassen, maar na half 9 niets meer open, jammer !
Druk in het hoogseizoen. Veel jeugd. Kabaal. Kleine plek. Zonder privacy. Denk in voor en na seizoen prettiger. Wel vlakbij zee !
De camping is snel vol. Er zijn veel lege plaatsen, maar die zijn al gereserveerd. Voor ons was net nog 1 plekje beschikbaar. Receptie van 12 tot 4 gesloten. Dicht bij zee. Is leuk! Ik moest 22,70 betalen voor 1 plek, 2 personen, met stroom. Best veel meer dan de prijs die wordt omschreven.
Leuke camperplaats. Mooi terrasje bij eetgelegenheid. Stroom niet op elke staplaats. Douchen wel duur, 2 euro
Het leuke van deze camping is de locatie. Je loopt zo vanaf de camping naar het dorpje. Daar zijn verschillende restaurantjes en terrasjes. Leuk !
Leuke plek voor 1 nacht. Bosrijke omgeving. Mooi. Leuk terras waar je een Belgisch speciaal biertje kunt drinken.
Kleine maar aardige camping. Wij stonden met onweer onder de bomen. Er breken veel takken af dan.
Een fantastisch zwembad naast de camping, voor 1 euro overdag. Je mag er op hetzelfde kaartje meerdere malen naar toe !! Camping is eenvoudig maar prima. Grote plekken.
Best een leuke camping. Gemoedelijke. Famliegebeuren. Alles aanwezig. Ruime fijne plekken, met voldoende schaduw.
Leuke kleine camping, voor niet al te grote campers. Het gemeentelijke zwembad naast de deur, kost €2,50 per kaartje. Tot 12.00 uur gratis voor campinggasten. Dorpje op loopafstand. Veel terrasjes en eetgelegenheden. Gezellig. Prima plek hier en niet duur!
Meer dan prima ! Ruime plekken met schaduw. Super toiletgebouw!! Fijn zwembadje. Keurig !!
Leuke camping, alle voorzieningen aanwezig. Vrijkaartjes voor het zwembad, dat vlak naast de camping ligt. Water op elke plek aanwezig.
Nu eerst 7 euro betalen, dan met de code door de slagboom. Er zijn nieuwe en meer stroompalen. Rustige plek. Schaduw is mogelijk. Veilig gevoel. Fijne plek
Leuk stadje om te bezichtigen. Op wandelafstand van de camperplaats. Rustige plek. In juli ‘18 voldoende plek om te staan.
Het toilethokje even nagemeten : 7 x 4 m. Alles was heel, niks stuk. Keurig in de verf !
Rustige plek. Ook aardig wat bootjes. Toegang ruim genoeg. Ik stond op grind, op bijna de hele plek ligt grind. Om tien uur begint hier een fabriek op te starten: veel monotoon geruis. Dat is minder leuk. Je slaapt er wel om, maar toch...
Slechte WiFi
De plek boven was afgesloten en de plek beneden was één grote modderpoel.
Sitecode: 19573
Je mag er wel staan op de gesloten tijdstippen, er is alleen geen service. Zeer slecht telefonisch bereik.
Oktober. Rustig. Camping gesloten. Camperplekken bereikbaar via andere ingang. Voorzieningen aanwezig. Stroom niet geprobeerd. Waterkraan deed het wel. Ietwat verlaten plek. Wij stonden er alleen. Je staat op grind. Riviertje stroomt bij de camping langs. Loosplek moeten we nog zoeken maar is er wel.
Rustig. Aan de weg. Weinig verkeer. Schaduw en ook zon. Kan eigenlijk maar 1 camper staan. Kippen en een haan. Landelijke bedrijvigheid. Geen voorzieningen.
Oktober 2016. Afgelegen plek. Waren er alleen. Voelt unheimisch. Geen huizen oid in de buurt. Alleen Gemeente werken. Verlaten opslagplaatsen. We zijn verder gegaan.
Ook in 2016 hier gestaan. Is nog steeds een heerlijk plekje. Het beste WiFi punt is halverwege de jachthaven. Het restaurant staat te koop, maar Franeker is dichtbij.
Geen WiFi op het veldje.
Het is een parkeerplaats. Geen camperplaats.
De plaats is nu gratis, zonder voorzieningen.
Op zich een mooie plek. Alles stond vol met auto 's van vissers. Er was ook een feest gaande. Wij zijn doorgereden.
Wij stonden op de camperplaats voor de camping. Achter de slagboom. Ondergrond verhard, erg stoffig. Wel fijn in de schaduw. Drukke plek qua verkeer. Iedereen rijdt bij je langs. Lager gelegen parallel weg geeft ook drukte. Waterinname bij wc afvoer, niet zo fris. Kost niks. Sanitair niet zo schoon. Douches afwisselend steenkoud of véél te heet, echt gevaarlijk! Zonder dat je aan de knoppen draait
Ziet er niet uit als camperplaats. Voorzieningen zijn er wel. Wij zijn doorgereden naar de plek aan het meer, staat heel duidelijk als camperplaats aangegeven. 2 km verderop.
Leuke levendige plek. De faciliteiten zijn in het dorp zelf te vinden ( 2 km ) wel wat druk ivm kamperende jeugd. Kampvuur etc. maar geen overlast. Vrachtauto's laden grit vanaf opslagplaats aan de weg, is ook hoorbaar, maar geen overlast. Leuke plek met kinderen.
Prachtige plek. Rustig. WiFi signaal is te zwak voor je mobiel! Zelfs tegen het hekwerk van het gemeentehuis. Wij stonden er op 1 aug. 2016 alleen. Geen voorzieningen, zelfs geen prullenbak.
Rustige plek. Geen boswachter gezien. Je loopt zo het bos in. Mooie verharde plekken. Jammer dat je de wc niet kunt legen.
Prima plek. Rustig. Mooi stadje op loopafstand. WC legen: vieze bende.
Bij de camperplaats stond een bord: op deze publieke plek mag geen alcohol worden genuttigd. Duidelijk dus. Vast in het verleden dingen gebeurd. Wij zijn doorgereden.
Plekje is prima. Het stikt er van de muggen. Stilstaand water. Wij zijn verder gereden.
Heel prachtig plekje. Bijzonder rustig. Gevoel van veiligheid. Zeer schaduwrijk.
Super plek wanneer je van kleinschalig en ongereglementeerd houdt. Voelt veilig. Voor de voorzieningen even naar de andere camperplaats rijden.
Niet geschikt voor campers langer dan 7 meter.
Prijsindicatie klopt niet. Kost €6,40 Erg veel zwerfvuil rondom de plekken. Erg smerig. Vieze plekken.
Sitecode: 11934
De betonplaat was afgesloten met een lint. En deels weggehaald. Slordige plek. Wel rustig. Geen zicht op het kanaal.
Uitstekend verzorgde plek. Alles erop en eraan. Zeer dicht bij het centrum. Geen last van verkeer oid. Zitten hekken omheen. Betalen met bankkaart.
Fijne rustige plek. Veel privacy door de heggen tussen de plaatsen.
Al voor we de nachtrust hebben genoten, is de conclusie getrokken: een bijna onvoorstelbaar mooie en prima voorziene camperplaats! En dat ook nog gratis!
Leuke plek. We hebben 9 euro voor de plek betaald en 3 euro voor stroom. WiFi doet het niet zo goed. Inloggen lukte ook niet vlot. Verder bijzonder leuk campinkje.
Zeer fijne plek. Direct nabij speeltuin, hertenkamp, afspanning met terras aan het water, midgetgolf baan, wandelpark. Alle voorzieningen aanwezig. Schaduw. Luwte.
Prima plek. Rustig. Alle voorzieningen aanwezig. Midden in de natuur aan de rand van het dorp.
Erg fijne plek. Kost nu € 8.50 in 2016 maar dan is de stroom gratis. De plekken zijn groot en bieden veel privacy. Het is een camperplaats met alle voordelen van een camping. Er zijn nieuwe plekken bij gemaakt. Er kunnen nu 14 campers staan.
Toilet legen en water lozen lukt niet meer. Wanneer je naar het noorden reist is lozen bij de camperplaats Wijhe een goed alternatief. Tevens een mooie rit over de IJsseldijk.
De plek is prima. Vrij kaal. Faciliteiten uitstekend. Helaas geen stroom.
Veilige plek. Zeer schoon. Wij waren hier in feb. dus geen voorzieningen. Mooi uitzicht. Goed verlicht. Weinig verkeer. Komen zeker terug in de zomer.
Prettige plek. We staan hier al jaren. Altijd goed. Mooi park om te wandelen. Horeca vlakbij. Nooit last van eerder vermelde vervelende zaken. Gratis plek toch?
Fijne plek. Veilig. Goed georganiseerd. Best duur, maar een hotel is vele malen duurder. Loopafstand tot het centrum is goed te doen, mooie route langs het Minnewater. Goed gedaan Brugge
Mooie rustige plek nabij sanizuil. Vrij uitzicht. Geen last van de weg.
Rustige ruime plek aan een stroompje. Wandelbos nabij. Voetbalveld naast bos. Voor een speeltuintje het kleine bruggetje over. Picknick set aanwezig. Vlakbij oude wasplaats. Veilig gevoel. Lampen gaan wel om half 11 uit.
Fijne plek. Keurig onderhouden. Alle plekken verhard. Zeer schoon toiletgebouw. Inworp 50 cent in de deur. Ook voor douchen. Chemisch toilet reinigen bij de brug. Wel wat industrieel geluid op doordeweekse dagen. Mooie gratis plek.
Fantastische plek. Erg rustig. Veilig. Klein dorpje. Klein winkeltje. Restaurant open op do vr za. Franeker op fietsafstand. Mooi fietsen langs de 11 steden route, richting Berlikum. Havenmeester komt langs. Alle voorzieningen aanwezig.
Internet doet het nu wel. We moesten nu 2 euro betalen.
Prima plek. Alles voorzieningen gratis. Geen stroom. Rustig. De plekken op het gras zijn het mooist. Je kunt ook prima op het grind staan. Op het parkeerterreintje er naast staan soms ook campers. Veel jeu de boule banen vlakbij. Geeft op zaterdag gezellige drukte.
Prima plek zonder voorzieningen. Rustig. Aan een beekje. Schaduw. Bij nat weer drassig. Veilig gevoel. Platteland.
Fijne veilige plek. Er is water en stroom. Prachtig wandelgebied aangrenzend. Alles gratis, maar als je 2 nachten verblijft dan kost het 5 euro. Te betalen bij het gemeentehuis.
Superplek! Alle voorzieningen zijn aanwezig. Netjes. Keurig verzorgd.
Vlakbij visvijver. Zeer ruime plekken. Zon en ook veel schaduwmogelijlheden. In de buurt van Le foret de Paimpont (mythische woud). Voorzieningen in het centrum.
Sitecode: 19330
Prima plek. Rustig. Prachtige omgeving, vele kleine meertjes.
Prima plek in woonwijk, vlakbij politiebureau. Dorpje op loopafstand. Rustig. Geen verkeerslawaai. Je staat op asfalt. Veilig gevoel. Blokken noodzakelijk.
Druk bezochte plek in het hoogseizoen. Op loopafstand van de Loire. Toeristisch gebied. De plek is rommelig en niet zo schoon. Lijkt op een volle camping. Doorgaande weg loopt er achter langs. Weinig last van gehad.
Rustig. Niet toeristisch. Alle voorzieningen zijn er, behalve elektriciteit. Mooi wandelparkje. Aan de rand van het dorp aan doodlopend weggetje.
Vreselijke Plek. Onduidelijk. Je mag nergens inrijden. Is dit wel een camperplek?
Mooie rustige plek. Kost 3,50 zonder water. Douche en wc gratis. Zeer onvriendelijke beheerders. Schreeuwen tegen camperaars. Roken mag niet op het grasveld/speelveld. Er wordt bepaald hoe je moet staan, neus naar voren of andersom. Het gedrag van de beheerders leverde veel ergernis bij andere camperaars op. Zelf hadden we geen problemen. Het is de 3e keer dat we hier staan. Niet eerder dit gezien.
Prachtige plaats. Ze zijn bezig stroomkastjes erbij te plaatsen. De afvoer zit " verstopt" naast het toegangshek.
Het kost in 2015 : 10 euro. Leuke plek. Leuke wandelingen vanaf hier. Centrum vlakbij Haven. Leuk stadje.
Prima plek. Alle voorzieningen aanwezig.
Prima plek. Netjes, schoon. Aan riviertje. Geen voorzieningen, behalve prullenbak. Groeten van Tammo en Anneke uit Franeker
Ruime plekken. Flot blue, sani met munten. Gezicht op het meer. Schaduwrijke plekken. Veel watersportaktiviteiten. Restaurant. Weinig privacy. 's Avonds wel veel hangjongeren, maar niet gericht tegen campers.
Superplek. Rustig, veilig, alle voorzieningen aanwezig. Aardige mensen. Landelijk. Privacy. Groeten van Tammo en Anneke uit Franeker
Fijne plek. Rustig. Veilig. We stonden hier alleen. Één bootje was aangemeerd. Veel vissers. Alle voorzieningen zijn gratis. Stroom is voor de boten. Groeten van Tammo en Anneke uit Franeker
Mooie plek aan de haven. Rustig. Mooi wandelen of fietsen langs het Canal du Nivernais. Er is water en stroom voor de boten. Voor het sanistation moet je even verderop in het dorp zijn. Staat aangegeven. Groeten van Tammo en Anneke uit Franeker
Mooie camperpekken bij haven. Ziet er goed verzorgd uit. Internet doet het niet.