@AnnaMariavandenBerg
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij zijn op basis van de andere recensies naar deze camping gegaan. Ons viel het tegen. Sanitair werd op de dag niet schoon gehouden, terwijl de camping vol stond. Er was ook maar 1 gebouwtje open, de andere was dicht. We hebben 55 euro per nacht betaald voor 4 personen en elektra, teveel voor deze camping in vergelijking met andere aan de Opaalkust.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Wij hebben hier 4 nachten gestaan en het is een hele fijne camping. Klein, rustig, grote plaatsen, beschut met heggen en bomen. Speels ingericht ook, geen recht toe rechtaan straatjes en plaatsen. Schoon en modern sanitair en vriendelijk personeel. Brood te bestellen voor de ochtend. En we hebben 24,50 per nacht betaald in augustus, voor 2 personen met ern camperbusje en elektra. Vlakbij Wissant.
Wij hebben 50 euro per nacht betaald voor 2 personen en een camperbusje in het hoogseizoen. Dat vonden we veel. We hadden weliswaar een grote plek, maar was te schuin om ook met blokken onze camper recht te kunnen zetten. Ook pal naast de weg waar ze ontzettend hard rijden savonds en snachts. Sanitair is schoon maar verouderd. In het hoogseizoen camping voor gezinnen met kleine kinderen. Vriendelijk personeel en lekker eten in de brasserie.
Camping is geen 4 sterren waard. Sanitair nog steeds vol spinnenwebben en het lijkt alsof alleen afval bakjes worden geleegd. Kregen met ons camperbusje en tent voor onze dochter zo'n beetje de kleinste plek naast de ingang van het zwembad. Terwijl we al lang geleden 4 nachten hadden gereserveerd. Het geld niet waard. Omgeving is mooi.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.