@Annabel01
- 2000
we hebben hier weer voor de 8ste keer 6dagen doorgebracht was weer hartstikke goed altijd voor herhaling vatbaar van 19 mei tot 25 mei beveel hem aan iedereen aan groetjes josephien en tonnie manders
wij zijn alweer voor de 8 x hier op deze geweldige locatie en alles is hier geweldig wat je nodig hebt is er het personeel en zekers Louis loopt de benen onder z'n kont uit om het de mensen naar de zin te maken voor ons een geweldige plek ze zijn wel van 17 naar 18 euro gegaan is nog echt niet veel groetjes josephien en tonnie manders uit oss
wij staan hier alweer voor de 4de keer en telkens is het weer thuiskomen geweldige ontvangst van lowie en zoals altijd zeer behulpzaam groetjes van josphien en tonnie uit oss
wij hebben hier 3 nachten gestaan en ik moet zeggen een geweldige camperplek voor herhaling vatbaar wat je nodig hebt is er behalve stroom wij komen hier vaker terug bedankt groetjes josephien en tonnie manders
hele fijne locatie kort bij Zandvoort gratis grote douche dus heel tevreden kan mezelf niet vinden in vorige recentie groetjes josephien en tonnie manders
we staan weer op onze favoriete camperplaats net of we thuiskomen zo'n vriendelijke en gezellige beheerders complimenten groetjes josephien en tonnie manders
wij hebben er pas weer 4nachten gestaan op de heenweg naar lorca vorig jaar ook al gestaan tot onze volle tevredenheid altijd een heel gezellige tijd weer goede kennissen tegengekomen en nieuwe ontmoet .ik zou zeggen tot over wat weken komen graag weer aan op de terugweg
we zijn hier weer 2 overnachtingen gedaan 12april en 13 april in een woord voor camperaars het beste wat je kan overkomen we zijn hier al 4jaar gestaan en blijven terugkomen hele fijne beheerders groetjes josephien en tonnie
we hebben hier weer 2 weken hier gestaan en zoals de vorige keren was het weer super bedankt voor alles weer beheerders en tot de volgende keer groetjes joepie en tonnie manders en ieneke en appie noorman
heerlijke cp met uiterst vriendelijke en behulpzame beheerder MARTIN ik weet zekers wij komen hier heel graag terug groetjes van Josephien en tonnie Manders uit oss
Geweldige mooie en gratis cp mensen doe je best om het zo te houden .hier kan Nederland nog wat van leren groetjes Josephien en tonnie Manders uit oss
zeer fijne cp zelden een betere tegengekomen ben er 05-05-2023 tot 09 -05 2023 geweest hoop volgend jaar terug te komen groetjes Josephien en tonnie Manders uit oss
Wij wilden hier eigenlijk maar 1dag blijven omdat we op doorreis waren het beviel echter zo goed dat het er 3 werden zo'n mooi stadje of dorpje 100 meter lopen naar het strand ik weet ZEKER wij komen hier terug zo'n vriendelijke beheerders gose en zn vrouw ook alles blinkt je tegemoet gr Josephien en tonnie uit oss
wat een super cp grote doeches en toilet mooie vlakke harde plaatsen en hee vriendelijke beheerder en dat alles gratis hier kunnen veel landen nog wat van leren een dikke 10 groetjes Josephien en tonnie
Wij hebben hier 3 overnachtingen gedaan ons oordeel hele fijne camping voor 19euro per nacht met ACSI cart waar ze zelf om vroegen niks dan lof over deze gastvrije mensen hopen hiet nog eens te komen groetjes Josephien en tonnie Manders
hele fijne camping hele fijne beheerder (eigenaar) hele makkelijke man echt dit weekend heel fijn gestaan
wij hebben met de paasdagen gebruikt gemaakt van de cp evenals vorig jaar en het was zoals altijd perfect altijd fijne plaats om terug te keren ga zo door groetjes fam noorman en familie manders
ik denk niet dat ik ooit nog zo'n fijne cp tegenkom als bij deze 2heerlijke gezellige en betrouwbare en betrokken mensen als deze 2 kanjers heb hier 4degen met heel veel plezier gestaan en ik hoop dat er op onze terugweg weer plaats is voor nu bedankt en hopelijk tot snel ik geef jullie een 10 meet een geroffel groetjes toon manders en Josephien
wij zijn nu 2dagen op deze geweldige camperplaats en zijn nu al dolblij dat we hier staan echt heel gastvrije eigenaars en de vervangers rosa en Jan zijn precies hetzelfde als de eigenaars op en top waren alle camper plaatsen maar zo een dikke 10 groetjes Josephien en tonnie manders
super fijne camping alles heel proper en hele vriendelijke eigenaren wij hebben hier 3 dagen gestaan heel fijn gestaan groetjes en bedankt Josephien en tonnie
wij hebben 3dagen bij jullie gestaan echt een compliment daar kunnen veel gemeenten een voorbeeld aan nemen groetjes Josephien en tonnie Manders
Héle fijne camperplaats wij zouden er 2 dagen blijven het werden er 7 ook hele fijne beheerster groetjes Josephien en tonnie
hele fijne camperplaats leuk stadje n mooi zwembad naast de camper je kan bijne nergens beter staan
hele fijne camperplaats hele vriendelijke beheerders lekker restaurant erbij waar je lekker kunt eten kortom een plek om graag terug te komen groetjes Josephien en tonnie
wij hebben helaas maar 1 overnachting gedaan hadden niet meer tijd maar komen zeker terug hele mooie en fijne camperplek met hele vriendelijke havenmeester en een geweldige uitkijk over de jachthaven en gedeeltelijk de merwede
wij kwamen bij deze camping aan en wij wilden 4nachten blijven op de camperapp vroegen ze 24 euro per nacht wat scherst onze verbazing vragen ze omdat het pinksterweekend is 50 euro per nacht nevver nooit niet ik zou zeggen hof van domburg FOEI doei en tot nooit ziens groetjes Josephien en toon
hele schone rustige fijne mini camping heel schoon sanitaire vriendelijke beheerder alom alles wat een camperaar zich maar kan wensen
wij staan een maand hier van 18 01 2020 tot 28 02 2020 hele fijne camping heel rustig en overal kortbij kortom wij komen hie weer terug
wij zijn net aangekomen en gelukkig savonds om 22.oo uur nog net 1 plekje vrij PPFFFT maar een héle fijne camperplek wij komen er al voor de 5 de keer een dikke 8
Geweldige camperplaats heel lekker rustig in een natuur omgeveving
Sitecode: 19359
Voor die prijs ben ik dik en dubbel tevreden wat Zwitserland betreft
08-09-2019 waren wij hier met 2 campers onze ervaring was hele mooie omgeving mooi centrum en de camperplaats op zich geef ik een 7
Van 20 tot 22 mei hier geweest best wel tevreden
OP de app stond 20euro bij ons was het 25 euro per nacht met een zeer onvriendelijke vrouw die ons te woord moest staan
voor een gratis cp werkelijk boven verwachting, van wc papier tot gratis wifi aan toe . jammer dat je maar 48 uur mag blijven staan, al zijn er mensen bij die daar natuurlijk weer misbruik van moeten maken
zeer fijne camperplaats. heel behulpzame beheerder. in een woord aanrader
Wij staan er nu en vinden prijs kwaliteit heel goed. als je minimaal 7 dagen blijft is de prijs 12,50, maar we moeten nog betalen. als er geen foefjes achter zitten vinden wij het prima
Wij vonden de beheerder gewoon vriendelijk en correct, verder hele fijne schone rustige camping en monschou is mooi voor een halve dag; wij hebben 1 overnachting gedaan.