@Annadie
- 2018
Heel mooi camperplekje. 8 plaatsjes mooi aangelegd in vakken, je kan zelfs je luifel uitdraaien. Elektriciteit en water tegen betaling. Plekje is gratis. Aanrader
Rustige ligging. Geen voorzieningen maar is dan ook gratis. Voor ons een prima overnachtingsplaats. In het reglement staat wel dat je enkel mag overnachten, niet parkeren om het stadje te bezoeken.
Voor 2,5 EUR, een halve dag en een nacht kunnen parkeren. Je staat gewoon op een busstrook. Neem zeker een ticketje, ook al staat de bareel om buiten te rijden open, onze buren kwamen ook langs daar binnen en konden niet meer weg. Er is een sanitaire blok, nog nieuw en proper. Mooi dorpje vlakbij. Leuk parkje. Aanrader
Zeer vriendelijke eigenaren. Sanitair niet gebruikt. Je mag vrij kiezen waar je wil staan, wat maakte dat we amper uit onze camper konden stappen omdat er een tentje op nog geen halve meter van ons opgeslagen was. Waarschijnlijk gewoon even pech gehad. Dicht bij een zwem meer. Leuke ervaring gehad
Heel kleine plekjes. Als je 1 van de 4 buitenste hebt, kan je met een stoeltje buiten zitten. Anders sta je echt gewoon geparkeerd. Krap, maar mooi. Vriendelijke en behulpzame eigenaar. Water nemen is mogelijk
Zeer mooie en nette camping. Er hangt een familie sfeer. Dicht bij het nationaal park, hier krijg je gratis tickets voor bij het inchecken. Heel mooi gemaakte plaats om camper met water te vullen en vuilwatertank en wc te lozen. Echte aanrader
Eigenaar was niet aanwezig bij onze aankomst. Hij zou s'avonds nog komen ontvangen maar hebben hem niet gezien. s'morgen kwam hij langs, 47euro voor 4 personen terwijl we de code van de wifi niet hebben kunnen gebruiken, geen electriciteit, niet buiten konden zitten door loslopende honden die steeds terug kwamen, het water stond een cm hoog in de douche blok. wc's waren proper. Plekjes waren mooi aangelegd.
Mooie plekken. Leuk dat de eigenaar Vlaams sprak. Mooi voetbal plein. Klein proper zwembadje. Sanitair niet gebruikt. Ontzettend lekkere pizza's.
Ontzettend vriendelijke mensen. Gewoon een weide, je hebt geen schaduw, douche en wc ter beschikking maar niet gebruikt. Mooi restaurant en ijs kraampje naast de camping. Heel mooie speeltuin. Ons stoorde het niet maar je staat naast een treinspoor. Overdag vliegen er kleine vliegtuigjes, mooi om te zien.
Vriendelijk personeel. Mooie lokatie, naast een waterstroom. Mooie plekjes, alleen erg nat als het flink regent. Geitjes op de rotsen was mooi om te zien. Sanitair niet gebruikt. Voor een fijne ervaring
Je zit op ideale locatie om het stadje en het kasteel te bezoeken. geen vuil waterlozing, wc lediging of nemen van water mogelijk. overdag geen plaats owv het zwemcomplex maar tegen 20u hadden we plaats genoeg. S' nachts wel wat rumoer van jeugd, maar hé, hoe waren we zelf. ze deden niks stuk, hadden alleen wat muziek op en plezier
Sitecode: 52023
Dure camping voor wat je krijgt. Voor dezelfde prijs hebben we in Slowakije al netter en beter gestaan. Positieve puntjes: loopafstand van het dorpje. Receptie was best vriendelijk. Vele faciliteiten in de buurt: kano verhuur, zwembad, kasteel, dorpje, .... En mooi uitzicht op het kasteel vanop de camping
Zijn hier begin juli geweest. Zeer mooie plek om te overnachten. Overdag ontzettend druk maar tegen sluitingstijd plek genoeg. Gratis verbleven. Jammer genoeg niets om vuil water of wc te lozen en proper water te nemen. Maar een ech
Super mooie plaats om te overnachten. Heel mooi aangelegd. 5 € in de parkeer automaat stoppen en papiertje voor de raam leggen. Mooi voetbal veld, pingpong tafel, tafelvoetbal, .... Maar inderdaad door deze mooie lokatie een uitnodiging voor jongeren die tot middernacht voetballen met luide muziek.
Heel rustig plekje om te overnachten. Blijf zeker op de camper plaatsen want de bussen sluiten je gewoon in terwijl de parking nog niet half vol stond. Mooi dorpje om in rond te dwalen. Dicht bij het bos om te wandelen.
Mooie plaats. Jammer dat niet iedereen binnen zijn lijnen blijft. Hadden waarschijnlijk ook gewoon pech dat onze buren luidruchtige waren en om 2u s'nachts nog volop muziek draaide. Wat wel jammer was want geen van ons 4 was uitgeslapen. Heel proper Sanitair. Mocht je de stad bezoeken, zeker het openbaar vervoer gebruiken of fiets meenemen. Wel een aanrader als onze buren er niet waren
Heel vriendelijk ontvangen. Mooie plaats, zelf te kiezen. Sanitair behoort tot één van de properste tijdens ons verblijf in Hongarije. Het zwembad stelt niets voor en is niet onderhouden. Mooie loopafstand naar het charmante dorpje.
Heel vriendelijk onthaald. Heel mooie plek om een charmant stadje te bezoeken. Sanitair niet gebruikt, ontzettend vies, de geur was niet te harden. Voor een camperstop, als je niets moet vullen of ledigen, een 10 op 10 maar als camping .... Echt jammer want het zou kunnen werken. Is echt een fijne plaats om te staan. Vond het zo jammer voor de uitbaters dat er weinig bezoekers waren.
Slogan, hoe meer hoe gezelliger, is hier van toepassing. Je wordt echt op elkaar gepropt. Sanitair: water spoot alle kanten op dus je moest de douchekop vasthouden of je gordijn vloog weg. Vriendelijk personeel. Watertank vullen ging vlotjes. Lekker dicht bij het stad. Enige voordeel
Heel vriendelijk ontvangen. Plekjes zijn gemiddeld. Sanitair was heel netjes. Leuke propere buiten keuken met mooi terras. Een aanrader
Takken van de bomen hangen zo laag, dat je de parking niet eens op kan. Een echte bouwwerf. Voor auto's ok maar zeker geen aanrader voor mobilehome
Heel vriendelijk personeel. Grote plaatsen. Zwembad mooi onderhouden, niet te groot en niet te klein, leuk voor een verfrissende duik. Er rond iets minder proper. Sanitair was ok. Verouderd maar ze zijn een nieuwe blok aan het zetten, denk ik. Je kan op een km aan je stadsbezoek beginnen. Zeker een aanrader.
Heel vriendelijk personeel, grote plaatsen, rustige omgeving. Sanitair was ok. Enkel gaan de deuren van de wc niet op slot en douchen doe je met zijn allen samen. Van het zwembad hebben we geen gebruik gemaakt, wat wel ontzettend jammer was, want uiteindelijk hebben we er wel voor betaald. Zit bij de prijs in.
Beetje verouderd. Iedereen gaat staan zoals hij wil. Onze electriciteitspaal deed het niet, en moesten dan maar een andere plek kiezen. De zwembaden leken ons ok. Perfect Engelstalige en vriendelijke mensen aan de receptie. Heel gezellig aan het water. Sanitair ook verouderd maar doen baar. Denk wel dat ze het aan het opknappen zijn. Je kan er geen wc en vuil water lozen, water vullen ging niet. Je bent op 1,5km in de stad.
Gastvrouw op leeftijd maar heel vriendelijk en behulpzaam. Plekje was gemiddelde grootte. Je staat op beton en daar rond gras. Vonden wij netjes. Konden wc lozen. Water nemen. Sanitair hebben we niet gebruikt. Electriciteit betaal je enkel wat je verbruikt.
Super vriendelijke dame, voelde zich een beetje schuldig omdat ze geen Engels sprak. Enkel Duits. Alles wat je nodig hebt met de camper is aanwezig. Zwembad is een bonus. mooi en netjes. Maar dus iets duurder. Stadje en meer is op loopafstand. Een aanrader
Heel vriendelijke eigenaar. Fijn aangelegd. Elektriciteit, water en vuilwatertank/wc lozing aanwezig. Online reserveren en betalen is een heel fijn systeem. Een aanrader om te overnachten.
Online reserveren en betalen is een fijn systeem in het weekend. Alles was aanwezig wat we nodig hadden. Geen last gehad van de auto's op de baan. Op wandelafstand van een supermarkt en het stadje. Een aanrader.
Was jammer genoeg een bouwwerf. vuilzakken aan de kant op een gestapeld. Denk dus niet dat de plek nog bestaat