@Annasusanna
U kunt aan zee staan met uitzicht op het prachtige strand. Helaas is er overal veel rotzooi. Vuilnis werd 's nachts ergens verbrand en het rook vreselijk.
Zeer mooie plek, maar de goederentreinen 's nachts beroofden me van slaap en de plaats vijf punten aftrek.
Goed gelegen plek om te bezoeken in Keulen. Rustig en ideaal om met de hond mee te gaan. De tuinman was erg vriendelijk.
Heel mooie, rustige plek. Prachtig voor wandelingen en rust. Alles is aanwezig behalve het gebrek aan afvalverwerking. We komen zeker terug.
Rustige plek, maar mooi is anders. Aan de positieve kant kun je snel met de fiets naar de oude stad.
Prachtig gelegen parkeerplaats, ideaal voor een bezoek aan Kasteel Trifels. Maar ik kan niet meer dan vijf sterren geven vanwege de drukke straat. De plaats kost € 5 per nacht.
Een zeer goed uitgeruste en goed onderhouden plek. Er is niets mis mee. We komen zeker terug.
Eenvoudig maar erg mooi veld. Je kunt goed wandelen met of zonder de hond. Zeer vriendelijke, goed Engels sprekende operators.
Sitecode: 19333
Deze plek is goed als je de stad wilt zien. Dit is echter het enige goede ding over de plaats. Het is een busparkeerplaats en geen camperpark. Het is luid dankzij de bussen en de nabijgelegen weg. We vertrokken onmiddellijk na sightseeing. Ik begrijp niet dat zo'n bekende plek geen betere parkeerplaats biedt.
Zeer mooie plek, geweldig uitzicht. Goed uitgangspunt voor wandelen en fietsen. De gieren cirkelen direct over het parcours, zeer indrukwekkend. De toiletten zijn zeker niet goed, maar voor 4 € inclusief elektriciteit kan niet worden verwacht.
Zeer mooie staanplaatsen rustig en direct aan de Oostzee. Eenvoudige toiletten en een goede douche. We voelden ons zeer comfortabel.
Eenvoudige plek zonder comfort, maar zeer mooi gelegen. Vriendelijke operator, directe toegang tot het meer.
Zeer vriendelijke exploitant, rustige parkeerplaats, goede sanitaire voorzieningen. Het diner in het restaurant was ook erg goed. Er is niets mis met de plaats.
Mooie, rustige plaats aan het meer, maar helaas veel afval. Een bijna lege afvalcontainer met een berg afval ernaast. Vanwege de wind was de vuilnis op het plein goed verdeeld. 'S Avonds maakten enkele vissers de vreugdevuren.
Zeer mooie, rustige plaats direct aan de Oostzee. Heerlijk om te ontspannen. Het eenvoudigste toilet en afvalcontainer. Dichtstbijzijnde stad is vier kilometer verderop.
Een van de beste plaatsen waar we zijn geweest. Mooie locatie, zeer vriendelijke exploitant. Alles past, er was niets om over te klagen.
Leuke plek met een zeer vriendelijke exploitant. Grote weide met veel ruimte. Het prachtige strand ligt op slechts een paar stappen.
Een heel erg leuke plek. Met een prachtig uitzicht op de Oostzee. Precies op de klif. Sanitair en elektriciteit zijn net zo slecht als de plaats mooi is.
Zeer mooie en verzorgde camping. Nieuwe en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Zeer mooie operator. Direct aan het meer en korte weg naar de Oostzee.
Landschappelijke zeer mooie plaats met niet verkorte mooie gazons. Direct aan het meer is de toegang tot het water ondiep en rotsachtig. Routebeschrijving zijn nogal vervelend. De eigenaren zijn erg, erg vriendelijk. De sanitaire voorzieningen zijn de reden dat er slechts zes sterren zijn.
De plek is goed om de stad te bezoeken en mogelijk een nacht te blijven. In de ochtend is het behoorlijk luid, je wordt gewekt door de passerende auto's.
Helaas was de beschrijving van de plaats beter dan de realiteit. We reden na 10 minuten terug. Hiervoor betaalden we 4 Zt, die onmiddellijk werden geëist door een goede Duitstalige dame.
Plaats is ideaal gelegen aan het dorp en de skipiste is niet ver weg. Plaats is niet meer gratis, alleen V / E 6 €, nacht 20 €.
Sitecode: 42046
Leuke kleine plaats met goede sanitaire voorzieningen. Mooi uitzicht op de kleine haven en de zee. Goede mogelijkheden om een wandeling te maken.
De schoonheid van deze plek kon mij niet openstellen. We zijn onmiddellijk verder gereden.
Zeer schone plaats, aan-en afvoer tip-TOP. Zeer vriendelijke operators. Dergelijke gewone plaatsen kan worden gevonden, helaas zeldzaam in Sardinië.
Goed ontworpen en schone plaats. Zeer rustig.
Prachtig gelegen plaats. Maar 12 € voor niets behalve een mooie locatie vind ik schandalig. Wij waren er in medio oktober. Zelfs niet afval kan worden afgevoerd.
Prachtig gelegen parkeerplaats. Cute operator. De toiletten kon een beetje beter. We waren zeker niet de laatste keer hier.
Heb hier slechts voor een nacht. Normale auto parkeerplaats, niet erg mooi, maar voor één nacht OK. Sani-station wordt niet gebruikt.
Fraai aangelegde parking, water inbegrepen. Goede wandelpaden, centraal in het dorp. Het gras kon Wel eens gemaaid worden.
Prima voor een overnachting. Camperservice stond vol met personenauto's.
Een rustige plek, het mooie strand is net achter het duin. Goed uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten.
Mooi, rustig gelegen, fijne zandstrand bijna aan de deur. Goed uitgangspunt voor een wandeling langs de kust. Relatief ver van de volgende plaats.
Prachtige plek aan zee en naast de camping. 6,50€, plus 0,70€ belasting per persoon per nacht. St. Gildas de Rhuys 3 km, zeer mooie kleine plaats. Zondagse markt is de moeite waard. Goed fietspad naar Arzon.
Rustige, smalle parkeervakken, niet ver van het oude stadscentrum. Voor 1 nacht OK.
Prachtig gelegen, rustige plek met gazons. Goed uitgangspunt voor boot- en fietstochten. Weinig leuke plek.
Prachtig gelegen parkeerplaats. We zijn echter onmiddellijk opnieuw worden gestart, omdat het strikt geen honden toegestaan op het strand.
Kleine rustige camperplaats achter een oude villa. Je bent snel in het dorp en in de wijngaarden. Zeer vriendelijke beheerders.
Relatief rustige casmperplaats met voldoende ruimte. Goede, warme douches voor € 0,50. Zeer vriendelijk en goed Engels sprekende jonge vrouw bij de receptie.
Zeer nette plaats, beter kan een camperplaats in mijn opinie niet zijn. In de buurt van het strand met grote kliffen en zandstrand. We vonden het erg goed. We komen terug.
De locatie is erg hobbelig en niet goed onderhouden. Het gebied is niet erg uitnodigend. Bovendien, lawaai van vrachtauto's op de nabijgelegen weg door de kasseien zeer luidruchtig.
Mooie grote plek. Mooie fiets- en wandeltochten mogelijk. Zeer rustig, we waren er niet voor de laatste keer.
Keurig aangelegde plaats. Helaas al vol toen we aankwamen om 17 uur.
Zeer nette plaats, heerlijk rustig en u kunt er prachtige fietstochten maken in de omgeving. Ideaal voor een reis naar Montpellier. De aanmelding verloopt een beetje omslachtig.