@Anne-Frankie
vriendelijke eigenaars. mooi en goed sanitair. grote plaatsen . heel rustig om te slapen. kort tegen het gezellige centrum en ook heel veel wandel mogelijkheden in de natuur . wij komen zeker nog terug.
vriendelijke eigenaar. rustige plaats . stonden alleen. zalig . je kan nog mooie wandelingen maken ook . een aanrader.
hele propere Kamping . grote plaatsen. behulpzame en vriendelijke eigenaar. mooi uitzicht en tof strandje. komen zeker terug.
mooie camperplaatsen. Makkelijk betalen via QR code , er is ook iemand om gewoon te betalen. Het is 39 euro per nacht met stroom . Alles kunnen lozen en vers water getankt . 5 min van centrum røros .
we zijn hier één week geweest met de camper tussen kerst en nieuwjaar. heel vriendelijk eigenaars . mooi sanitair . naast spoorlijn maar totaal geen lawaai van . op 10 min wandelen van centrum. veel mooie wandelroutes. komen zeker nog terug.
hele toffe eigenaars . doen alles om je tevreden te stellen. goede sanitaire en rustig om te slapen . leuk strandje . wandel mogelijkheden in de buurt . supermarkten en restaurants op wandel afstand. hebben genoten van ons verblijf .
4 mooie rustige camperplaatsen . tof dorpje rillaar met alle mogelijke winkels , restaurant, café op loopafstand. mooie wandelingen in de buurt ..
prachtig panorama zich .. heel rustig geslapen . 2 restaurants . plaats max 6 mobilhomes aan één zijde van verharde parking van restaurant. andere parking plaatsen verbodsborden mobilhome.
heel rustige plaats bij iemand achter zijn huis . is verharde grond. ook om te slapen heel rustig . vriendelijke eigenaar . stroom voorzien.
heel vriendelijk . sanitair heel proper . keuken heel proper. ook hun moose farm is een aanrader .
mooie locatie maar is inderdaad een lokaal badplaats . parking is een parking voor de zwemmers en zonners . stond helemaal vol .
allemaal afzonderlijke plaatsen aan het meer,heel rustig,mooi uitzicht,zwemmen mogelijk, kampvuur mogelijk een heel gezellige plek
mooi strand en uitzicht . heel rustig . stonden met 7 campers . heb geen negatieve commentaar.
heel vriendelijk uitbater . toiletten en douches heel proper . keukentje om te gebruiken . mooi zicht en stil . prijs 20 euro zonder stroom 25 euro met stroom Anne - frankie