@AnneTeeuwen
Geen last gehad van drukke weg en vliegtuigen. Wel heel veel last van muggen en stank van het sanitair. Wanneer je de deur opent van het sanitairgebouw komt de pislucht je tegemoet. In september zou je denken naseizoen maar ook wij moesten wachten in de rij voor de douches. Verder wel een nette camping, alle voorzieningen bij de hand.
Hele mooie, rustige terrassen-camping. Zelf plekje uitzoeken waar je wilt. Heuveltje over naar de rivier met prachtige plekjes om te zwemmen en te duiken. Mooie uitvalsbasis voor activiteiten in de bergen. Met de fiets naar Zonza is prima te doen (wel donker in de avond). Sanitair is schoon en ruim voldoende. Bakker komt dagelijks om 9u op de parkeerplaats met brood. Toetert 3x zodat je weet dat hij er is.
Fijne, nette camping. Heerlijk rustig eind augustus. Net en schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst aan de receptie. Kampeerplekken hebben allemaal een picknicktafel en tent/luifel staan waar je gratis van gebruik mag maken
Hele fijne, nette camping. Voornamelijk gericht op gezinnen maar ook voor mensen zonder kinderen een prima plekje. Mooi zwembad, sanitair is boven gemiddeld schoon en net. 2x per week foodtruck op de camping, iedere ochtend verse broodjes. Dicht bij de stad en haven van l'Ile-Rousse
Heerlijk rustige camping aan de rivier. Mooi vertrekpunt voor verschillende wandelingen. Eigenaren doen alles zelf: receptie, broodjes, restaurant. Zelf een plekje uitzoeken in het bos.

Kamperen hoe het is bedoeld op het Franse platteland. Terrassen camping met mooie gasthuizen die ook te huur zijn. Verwarmd zwembad, schoon en net sanitair en een 'winkeltje' dat 24 uur per dag open is. Opschrijven in een boekje en betalen bij uitchecken. Eieren van de eigen kip, wijn en streekproducten uit de omgeving enz. Enige nadeel is de vliegen, maar dat weet je als je naast een stal staat.
Camping die alles heeft! Leuk strandje, heerlijk zwembad en dicht bij de stad. Laat je niet afschrikken door eerdere reviews, je kunt prima met de fiets naar Céfalu. Grootste pluspunt van de camping is het sanitair! Alsof je thuis in je eigen badkamer bent. Geen gedoe met muntjes en timers, gewoon normaal douchen met warm water. Plaatsen zijn prima onderhouden. Goede service.
Super fijne plaats. Camperplaats wordt uitstekend onderhouden! Sanitair is altijd schoon. Er komen dagelijks mensen met groente, fruit, vis en brood langs. Qua locatie perfect. Direct aan het strand en direct in de stand
Fijne camping voor mensen die doorreizen. Wij betaalden €30 voor 2 personen met camper. Sanitair is misschien ietwat oud maar je betaalt niets voor te douchen en alles is schoon.
€119 voor 2 nachten met camper met 2 personen. Ze bieden verschillende soorten camperplekken aan, verschillend in grootte. Bij aankomst bleek dat de plek die wij hadden geboekt geen toegang gaf tot het zwembad, dit kostte dan nog €12 per dag. Sanitair is netjes, maar warme douche is echt te kort. Geen toiletpapier bij toiletten. Grote familiecamping, naar mijn mening geen plek voor mensen die doorreizen