@AnneVanWesemaelKleijnHesselink
Receptie zit in cafetaria aan de overkant! Camping met schoon sanitair en fijne keukenmogelijkheid. Plekken niet heel charmant maar wij kwamen ook vooral voor alle sportfaciliteiten voor ons gezin. Groot fijn gemeentelijk zwembad (gratis). De padelbanen, maar ook fitnessruimte zijn niet gratis. Het ziet er van binnen wel echt fantastisch uit! De camping zelf is voor grote campers wellicht een uitdaging maar wij met bijna 7meter pasten gewoon.
Fantastisch! Doet niet aan als camping maar als een verblijf in de natuur. Heerlijk koel zwembad. Gezamenlijke ruimte biedt meerwaarde door alle voorzieningen, als dart, biljart, voetbaltafel, koken, thee, koffie en een veranda om te eten in de schaduw of te schuilen voor regen. Mogelijkheden voor yogales, en tot slot een geweldige ontvangst en gastvrijheid van Ellen en Maarten. Een cadeautje!
Prachtige natuur in de directe omgeving voor wandeltochten, wielrennen en zwemmen in t meer. Mooie ruime schaduwrijke plekken. met centraal een kampvuurplek waar kinderen samen in de avond weerwolven speelden. Hartelijke ontvangst zoals al omschreven door anderen, en de croissants zijn een aanrader hier! Een plek om tot rust te komen.
Heerlijke plek in de schaduw onder de bomen. Het is licht glooiend, dus voor de plekken heb je vaak blokken nodig. Veel Fransen op de camping, ondanks Nederlandse uitbaatster. Broodservice, restaurant met zelfgemaakte pizza, Franse frietjes, of een vegetarisch bord groenten. Prima zwembad, badminton, tafeltennis, petanque. Schoon sanitair (geen wc papier) en goede fietsroutes vanaf de camping, ook naar Brantome (12km).
prima plek op doorreis, goed sanitair, verouderde tennisbaan die steeds vrij beschikbaar was. We hebben een rustige nacht gehad, veel Fransen.
Op doorreis, prachtig groot zwembad, goede tennisbaan en multisport terrein. Bar met pizza en hamburger, en de broodservice gaf heerlijk vers brood!
Leuke plek dichtbij Tours. Super U en lac du Bretonnieres op fiets of wandelend goed te bereiken, incl het Gadawi Park (klimpark voor gezin). we vonden de camping zelf te vol ingedeeld, en al hadden wij een grote plek (grand confort) men stond ook deels haring aan haring. Sanitair was vies en werd te weinig schoongemaakt. zeker voor de weinige wc’s die er waren en dus t veelvuldige gebruik. prima 3 nachtjes gestaan, maar we komen niet terug.
Geweldige gratis plek. dichtbij sportveld en een uitgebreide mooie gratis speeltuin incl minigolf. we stonden om 18u al met zes campers. Minpunt: dronken jongens die hard op de camper sloegen ‘s nachts.
Dure camping met weinig aandacht voor onderhoud. zoals eerder is genoemd vies sanitair. maar ook lozen chemisch toilet nog nooit zoals hier gezien. melding van gemaakt. afwaswater is ochtend en avond koud. bij toilet is een klein fonteintje waar alleen heet water mogelijk was. bijzonder veel, en grote muggen. de sterren zijn voor de ruime plekken en locatie tov het dorp. wandelend naar een erg goede bakker en supermarkt (Carrefour market)
De camping zelf is heerlijk. vriendelijke ontvangst, goed en schoon sanitair. ruime, groene plekken. op loopafstand is er een bakker en een klein supermarktje. maar verder is er echt niets, uit eten was op een woensdag niet mogelijk zonder de auto te moeten pakken voor 20minuten. ook sprak de zwemvijver ons minder aan dan gehoopt. Vandaar voor ons geen 5 sterren, maar de camping zelf is erg netjes en goed en een aanrader voor rustzoekers.
Heerlijke plek, warme ontvangst door de eigenaren. zwembad is prachtig en was gelukkig net t weekend geopend. Genoten van het stromende watertje, gaf een ontspannend geluid, van de bakker op loopafstand en het gratis OV in Luxemburg. voor de kleine kinderen is er een speeltuin en minigolf. voor de oudere kinderen sportveldjes (kooien) net buiten de camping. we komen graag nog eens terug!