@AnnekeBuursinkNiessink
- 2008
2021
Zeer goed verzorgde CP , en waar zie je zittend voor je camper Reeën grazen op een akker en een ooievaar landen! fantastische plek
2020
Mooie camping! Voor tenten prachtige plekken op terrassen of in het bos aan de overkant van het water. Campers mogen in principe niet over de brug zij kunnen een plekje zoeken langs het water. Prima sanitair. Soms loopt de camping tegen de avond erg vol. Prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen !
2019
Leuke plek bij een prachtig park wat over drie weken open gaat . De extra grote AH op 500 meter, centrum , station , pop podium 013 , museum de Pont, Textielmuseum en natuurhistorisch museum allen op loopafstand. Zeer de moeite waard om te bezoeken als je iets in Tilburg wilt ondernemen. Voor navigatie kun je nu nog beter Hazelaarstraat aanhouden want het nieuwe adres is wat moeilijk vindbaar
Goed onderhouden camperplaats. Ook in voorseizoen al ( bijna) helemaal vol. Fijn dat je er ook kunt douchen, en wassen. Stadje zeer de moeite waard. Het gras tussen de stenen werd zelfs gemaaid!
Prima camping met goede voorzieningen.
2018
Mooie vlakke plekken aan de snel stromende rivier. Prettige ontvangst en hulpvaardige beheerder. Prima sanitair. Winkels wat verder weg en niet makkelijk per fiets bereikbaar. Erg steil. Handig om van tevoren boodschappen te doen. Op woensdag groente/ fruit verkoop op de camping en donderdag pizza
2017
Mooie wel erg langgerekte camping waardoor je veel en ver moet lopen ! Mooie speelgelegenheid voor kinderen. Jammer dat kinderen onder de 12 jaar niet op trampolines mogen. Extra sanitaire op diverse plekken vanwege de grote afstanden een prima idee. Mijn kleinzoon wil nog wel een keer gaan
Een fantastische plek! Gezellig café waar zelfs Belgische biertjes worden geschonken😘. Buitengewoon aardige gastvrouw en personeel. We hebben er ondanks veel regen genoten. Lekker gegeten in het cafeetje samen met andere gasten en de bewoners. Toch nog leuk gewandeld tussen de buien door. Zeker een plek om vaker te bezoeken👍
4 mei 2017 Rustige aangename plek, alhoewel het wel even zoeken was voor we wisten hoe we iemand konden bereiken die de poort voor ons open kon doen. Telefoonnummer klopte niet en bellen leverde niks op. We vonden andere telefoonnummers naast de ingang. Voorzieningen lichtelijk gedateerd, wifi (gratis) vrij krachtig ook lager op de camping.
2016
Wij waren hier in 2015 en nu in 2016 zelfs twee keer! Erg prettige plek . Mooie wandel mogelijkheden ! Stadje erg leuk en op loopafstand ! Erg mooie markt op donderdag ! Een aanrader!