@Anneleis
Op dit moment ligt de parkeerplaats helemaal open en is hier geen CP. Of die weer terug komt kan ik niet zien.
Dit is geen fijne plek meer. De strook wordt gebruikt om campers en caravans te stallen. Het is bijna niet mogelijk om de camper enigzins waterpas te krijgen. En voor mij voelt dit niet als een veilige plek om te slapen. Maar als parkeerplaats om de stad te bezoeken zeker geschikt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 1 jaar geleden

Wat een heerlijke plek. Wij hebben hier twee nachten gestaan, lekker rustig, geen last van lawaai maar heerlijk stil en lekker veel schaduw.
Mooie plek! Als je hier aankomt staat nergens dat je hoort meer een camper mag staan, maar als je je meld bij de receptie wordt je hartelijk ontvangen en mag je het mooiste plekje opzoeken. Verder mag je gebruik maken van de toilet en douche. Wat een service. 😊
Tussen 12 juni en 22 juni 2924 is de parkeerplaats gesloten in verband met een evenement. Maar een leuke plek om te staan. En er is van alles te zien in de haven.
Een mooie plek, goed verzorgd. Bij camperlengte staat onbekend, wij hebben een camper van 7 m. Dat is hier wel een beetje de max. Als de camper langer is kun je er niet meer voor langs om weg te rijden.