@Anneleis
Op dit moment ligt de parkeerplaats helemaal open en is hier geen CP. Of die weer terug komt kan ik niet zien.
Dit is geen fijne plek meer. De strook wordt gebruikt om campers en caravans te stallen. Het is bijna niet mogelijk om de camper enigzins waterpas te krijgen. En voor mij voelt dit niet als een veilige plek om te slapen. Maar als parkeerplaats om de stad te bezoeken zeker geschikt.
Wat een heerlijke plek. Wij hebben hier twee nachten gestaan, lekker rustig, geen last van lawaai maar heerlijk stil en lekker veel schaduw.
Mooie plek! Als je hier aankomt staat nergens dat je hoort meer een camper mag staan, maar als je je meld bij de receptie wordt je hartelijk ontvangen en mag je het mooiste plekje opzoeken. Verder mag je gebruik maken van de toilet en douche. Wat een service. 😊
Tussen 12 juni en 22 juni 2924 is de parkeerplaats gesloten in verband met een evenement. Maar een leuke plek om te staan. En er is van alles te zien in de haven.
Een mooie plek, goed verzorgd. Bij camperlengte staat onbekend, wij hebben een camper van 7 m. Dat is hier wel een beetje de max. Als de camper langer is kun je er niet meer voor langs om weg te rijden.
Deze plek is voor leden van Landvergnügen, niet leden betalen €10,= per nacht.
Een mooie plek en erg rustig. je mag hier max 3 dagen staan.
Wat een fijne plek. En het water probleem is blijkbaar opgelost. Voor € 1,= krijg je ong. 50 liter water.
In April hier geweest, heel vriendelijk en we hoefden niet te vragen, werd er gezegd, we konden gewoon lossen en water innemen. Inmiddels zoals gezegd, alleen nog voor klanten.
Gisteren aangekomen op deze plek. Prima plek, we hebben nog gecheckt er staan aan het begin camper bordjes. Maar toen we vandaag terug kwamen van een fietstocht vonden we een papiertje onder de ruitenwisser, zie foto's. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Prima plek om te staan. Veel wandelaars maar daar heb je geen last van. s Avonds en s morgens hoor je alleen de vogels. Er zijn geen voorzieningen, ook geen water. daarvoor moet je naar het Panorama bad.
Helaas is lozen en innemen op dit moment niet mogelijk. Het bedrijf is verhuisd naar de straat aan de andere kant van het water. Misschien komt er in de toekomst weer een loosput.
Deze locatie lijkt niet meer te bestaan. Er staan bouwhekken op de plek waar volgens de foto campers stonden
Heel mooi en goed onderhouden Sanistation. Ook hele vriendelijke mensen die daar werken. inmiddels is het niet meer gratis maar €5 voor lozen en water
Prima, goed onderhouden Sanistation. Voor het lozen van vuilwater en toilet betaal je 1euro, je hebt dan 6,5 minuut de tijd. dat is prima te doen. Water 10 cent per 10 liter.
Dit is een parkeerplaats, je mag hier niet meer s nachts staan
geen service voor passanten
We kwamen aan in het donker. als je het terrein op rijd zijn de camperplaatsen meteen links. Dat hadden we niet gezien en zijn doorgereden naar boven. bij het restaurant gevraagd waar we konden staan. Hij keek naar buiten en zei, ik zie jullie lichten. Dat is een mooier plek dan beneden. Het is rustig, blijf daar maar lekker staan. We stonden heerlijk rustig. Geen last van het restaurant.