@Annemarie-de-Wit
Lid van Campercontact sinds 2020
2020
5 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

2019
Camping met vrijwel alleen chalets, paar plekken voor camper. Receptie voortdurend dicht, je kunt niets vragen! We wilde op de dag van vertrek om 08.00 uur weg, we hebben dat moeizaam voor elkaar gekregen! Geen aanrader
Prima camping! Schoon, iets verouderd, sanitair met lekker warm water. Aan rivier en de camping heeft een verwarmd zwembad. Vriendelijke ontvangst, fiets mogelijkheden. Aanrader
Prima camping aan klein meertje. Restaurant en overdekt zwembad. Vriendelijke ontvangst, sanitair wat verouderd.
Prima rustige camping, alles nieuw. Sanitair ook nieuw en zeer netjes. Ik moest dit jaar helaas een invalidedouche gebruiken, deze was prima alleen het water bleef steenkoud! Verder rustige omgeving, je direct fietsen langs de rivier. Er zijn ook aparte camperplaatsen met sanizuil, wij hebben op de camping gestaan
2018
Gezellige goede gemeentecamping, zeer aardige beheerster. Goede camping voor doorreis, wij hebben er 2 nachten gestaan omdat wij de fietsroute van de oude treinrails wilde volgen. Dit hebben wij gedaan, maar is voor gewone fietsen wat moeilijk, met een mountainbike is deze beter te doen. Je kunt ook nog een fietsroute van oude watermolens doen. Prijs kwaliteit prima, sanitair wat verouderd en kon wat schoner.
Prima camping, als je wat vroeger op de dag aankomt mogelijkheid tot plekje bij het water. Fietsmogelijkheden en kastelen, om te bezichtigen, in de buurt. Prijs kwaliteit is goed. Wij betaalde € 23,00 voor per nacht voor twee nachten en € 17,00 per nacht, voor de andere twee nachten.
Sitecode: 1969
Prima camping. Jong gezin dat ik december 2017 is gestart. Prijs kwaliteit ook goed. Sanitair prima in orde en wasgelegenheid. Zwembad en speeltuintje voor kinderen aanwezig. Een aanrader, wij zijn langer gebleven dan we wilde en dat zegt wat over de camping:-)
Prima camping, rustig! Nederlandse eigenaren. Restaurant bij de camping. Mooie omgeving, wandel mogelijkheden, niet toeristisch. In augustus hier gestaan, prijs redelijk iets wat aan dure kant €27,- voor 1 nacht.