@Annemarie-en-Ruud
Lid van Campercontact sinds 2018
Leuke kleine camping. Direct vanaf de camping mooie kustwandelingen mogelijk. Zeer vriendelijke uitbaters. Broodservice in de ochtend. Dorpje heeft enkele goede restaurants. Met name Maison Bleu
Misschien wel de kampioenen van Duitsland. Hartelijke Nederlandse eigenaren. Prachtige locatie. Eigen sanitair. Alleen de winkels zijn wat verder.
Mooie ligging. Volop mogelijkheden in de omgeving ( fietsen, wandelen , diverse sporten , leuke stadjes ) Sanitair wat ouder maar keurig schoon. Camping kan wat rommelig ogen omdat hij vaak volledig volgeboekt is. ( juni ). Wij hadden een ruime plaats maar dit kan ook anders uitvallen ! Connectie met stroomkasten chaotisch. Wij hadden gelukkig een lange kabel.
Uitstekende camping. Mooie omgeving. Zeer vriendelijke receptie begeleiding en topklasse sanitair.Parkachtige uitstraling. Dorpje met meeste voorzieningen op loopafstand.
Dit plaatsje en deze camping hebben te maken met een toeristen-infarct. Afgeladen vol op 20 juni. Campers en Caravans moesten keren op een weg waar geen 2 auto’s naast elkaar kunnen rijden. Tientallen touringcars per uur arriveren bij dit kleine meertje. Bij de wandeling rondom het meer loop je file. Geen meter voor je. Ik had de indruk dat heel Slovenie in Bled was. Camping vol. Personeel chagrij
Prachtige camping. Veel uitzicht op zee. Schoon sanitair. Groenteman en af en toe een kraam met vis.Wel wat afgelegen. Helaas al in mei afgeladen vol met Duitse en Oostenrijkse toeristen. Vanaf begin juni vaak volkomen vol.
Mooie camping direct aan de main. Zeer vriendelijke receptie. Zeer schoon en modern sanitair. Leuk wijndorpje op korte loopafstand
In het naseizoen 1 nacht gebleven.Camping nagenoeg verlaten. We mochten een plek uitzoeken en konden daarna terug naar de receptie voor de sleutel van het elektriciteitskastje. Na 10 minuten was bij terugkeer ( 15.00u ) de receptie gesloten.... Geen internet. Op mijn voorzichtige vraag of dit 4 sterren waard was werd geantwoord dat die 4 sterren alleen in het hoofdseizoen tot mid Augustus golden.