@AnnemarieBas
Superplek! Meest heerlijke douche van de hele reis. Beneden bij het water staat een sauna die je tegen betaling kunt gebruiken. Heel aardige eigenaar
Prachtige plek, je bent overgeleverd aan de elementen.
Prachtige plek! Sanitair ook super netjes, heerlijke regendouche die je tussendoor uit kunt zetten en dan stopt de tijd ook. Dan heb je echt genoeg aan 3 minuten. Veel vis in de rivier als je van vissen houdt. Wij waardeerden de rust en de zeer vriendelijke eigenaar
Prima plek om te staan voor of na de ferrytocht. Schoon en met alle voorzieningen behalve sanitair, zelfs gratis wifi. Goed geregeld van de gemeente Kristiansand! Bus konden wij niet vinden maar er stonden elektrische stepjes waarmee we naar het centrum zijn gegaan.
dit is geen camper parkeerplaats. Staat vol met gewone auto’s.
prachtige camping aan het water. Nieuw is de hottub en sauna aan het water die je tegen betaling kunt gebruiken. Heerlijk! Deze plek gaan we zeker onthouden!
parkeerplaats naast de weg, geen specifieke camperplaats. Overdag trekt de kloof (eerder een afgrond) wat publiek, ‘s nachts stonden we hier alleen. In april nog heel stil en mooi. Smalle gravelweg erheen.
parkeren voor campers inmiddels verboden, borden zijn weggehaald! volgens de restaurant eigenaar krijg je nu een boete
wat een topplek als je van rust, natuur en ruimte houdt! Wat een contrast met de camping daarnaast (zwembad-vol-druk-duur) sanitair verouderd maar past bij municipal-niveau. Prachtige bomen, veel vogels en verder niets. Broodjesservice. Plek om te onthouden!