@Annemart
Lid van Campercontact sinds 2018
op 1200m. hoogte, mooi uitzicht
Korte plaatsen: alleen voor campers < 7.50m. Doordeweek al vroeg zware vrachtwagens en bussen die rakelings langs mijn hoofd denderden.
rustige, ruime plaatsen, centrum 500m, niemand geweest om geld te innen
verharde plaatsen, leuke bedrijvigheid aan het haventje, centrum aan overkant van de Donau
mei '12: Wel wat afgelegen, maar met een geweldig uitzicht.
Mooie ruime plaatsen, deels met grind. Goedwerkende sani. Rustige natuurlijke omgeving naast (bijna) geruisloze spoorbaan!
Sitecode: 11992
Maart '12: mooie ligging, beetje blubberig door recente grondbewerking. €15,- wel prijzig zonder loosmogelijkheden.
26/27 mei 2012 hier gestaan. Wat een geweldige plaats: goed onderhouden plaatsen, rustig, veel groen, zon en schaduw. Grijswater en cassette-loosput hebben beide een spoelmechanisme, maar (1 minpunt!) vanwege het rooster op de cassette-loosput, bleef er veel bovenop liggen wat ook (al maanden) niet weg te spoelen was: resultaat zal ik hier niet beschrijven. Wij stonden hier als enigen, maar het voelde veilig.
Heerlijke plaats om te staan, vriendelijke ontvangst en alles keurig verzorgd.
sept.'11: Prachtige plaats en goed verzorgd, een voorbeeld voor andere gemeentes!! Jammer dat het zo regende.
mooie, rustige en ruime plaatsen met prima voorzieningen. Electriciteitskasten afgesloten met (borg-) sleutel.
's nachts rustige plaats, 's morgens veel verkeer van gemeentewerf, centrum 1km. Veel regen, daarom geen foto's gemaakt.
sept.'11: Gelukkig niet vol ondanks weekend en 30gr.C en dus ruimte om een stukje luifel uit te draaien. Prima, goedverzorgde camperplaats.
sept.'11: Weekend + 30gr.C > dus vol helaas. Beoordelingcijfer dus geschat.
2 sept.: parkeerplaats helemaal vol met personenauto's > doorgereden
We komen hier vaker als laatste etappe voor we weer naar huis gaan. Prima lokatie. Minpuntje: vuilcontainers puilden alweer uit.
Al jaren onze favoriete camping op doorreis van en naar het zuiden: rust en ruimte. Weinig tot geen 'langstaanders'.
31/05/11 - Niet overnacht, alleen sani gebruikt. Parking midden in het dorp op een groot plein: functioneel, maar ongezellig.
Mede door het vreselijke noodweer (eind mei/ windkracht 9/ dikke hagelstenen) een indrukwekkende (lees: beangstigende) plaats. De 2 sanistations zagen er verwaarloosd uit, water innemen niet mogelijk. Beheerder kwam pas volgende ochtend i.p.v. avond geld ophalen i.v.m. het weer. Komen zeker terug met beter weer.
Vriendelijke ontvangst - rustig - met struiken afgebakende plaatsen - eind mei was er nog weinig aan 'groenonderhoud' gedaan
Mooie ruime en rustige plaatsen - restaurant met terras aan meer 100m - stroomvoorziening wat verwaarloosd
Prima plaats, met keuze voor harde ondergrond of grasveld aan de Weser - centrum 500m
Ruime plaatsen, prachtig uitzicht over het stuwmeer. Wel enkele 'langstaanders'. Bakker rond 8.15u
Heerlijke plaats. Na 1 nacht toch doorgereden i.v.m. dreigend noodweer. Komen zeker terug!
Rustige schaduwrijke plaats met eenvoudige voorzieningen
De perfecte camperplaats!! Rust, ruimte en alle voorzieningen.
Sitecode: 1970
Prima plaats om te overnachten: heel rustig en het centrum slechts 150m.
Nog steeds een fijne en goed verzorgde plaats. Prima tussenstop op doorreis van en naar het Zuiden.