@AnnemiekHulsebosch
- 2020
Sitecode: 194808
Wat een fantastische plek! Heerlijk rustig tussen de bomen en aan e
Sitecode: 195721
Geweldige plek, lekker rustig. Super voorzieningen. Echt een aanrader.
Onderweg naar Denemarken kwamen langs deze camping. Wat een heerlijke plek. Heel vriendelijk ontvangst en we kregen een mooi plekje met uitzicht op het water. Prachtig verwarmd toilet gebouw met heerlijke douches. Als we in de buurt zijn komen we hier zeker weer!
Heerlijke camping direct aan zee. We werden vriendelijk ontvangen en kregen de mooiste plek met uitzicht op zee. Sanitaire voorzieningen zijn top. Douchen gaat met een kaart. Alle voorzieningen voor de camperaar zijn aanwezig. Wij betaalden 440 kronen voor 2 personen met stroom per nacht.
Wat een heerlijke plek! Super vriendelijk ontvangst. We kregen een mooi plekje met uitzicht op het fjord! Sanitaire voorzieningen zijn top! Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
Heerlijke camping, we stonden vooraan met prachtig uitzicht. Vriendelijk ontvangst door Nederlandse. De camping is dit jaar overgenomen door een Nederlander. Schoon sanitair en alles voor de camperaar is aanwezig! Helemaal top!
Prachtige camperplaats. Mooi aan het bos gelegen dus ondanks de regen heerlijk met de hond kunnen wandelen. Ruime plekken, mooi schoon sanitair en alles wat je nodig hebt om te lozen en schoon water te tanken. Wij komen zeker terug!
Mooie plek aan zee, al moet je er wel eerst een stuk voor over de rotsen lopen. Omgeving is prachtig. Wij betaalden 515 kronen voor een plek met stroom en 2 douchemunten. Voor het gebodene vonden wij het duur. Afwassen doe je inderdaad buiten en in ons geval regende het dus dat is erg onhandig.
Super camping, aller vriendelijke ontvangst. Ruime plaatsen, je kan zelf je plekje uitzoeken. Keurig schoon sanitair. Leuke wandeling gemaakt langs de rivier over een planken pad. Lekker in de grill stuga op de rendiervellen gezeten om fikkie te stoken.
Heerlijke relaxte camping, vriendelijke ontvangst door de eigenaresse, mooi plaatsen en schoon sanitair. Het restaurant is een aanrader, heerlijk gegeten.
Heerlijk camping, inderdaad best groot maar daar merk je niks van. Vriendelijke ontvangst en op de net nieuw aangelegde camperplaats gestaan. Alles prima in orde, schoon water tanken, vuil water afvoeren helemaal top! en dat voor 25 euro! Sanitair keurig schoon, douches 50 cent. Direct aan zee met een speciaal hondenstrand. Wij komen hier zeker terug! Let op! in het restaurant kan je alleen contant betalen!
Fantastische rustige plek. Mooie wandelplek om met de hond te lopen. Heerlijk gegeten in het restaurant en lekker buiten op het terras gezeten onder het genot van een Duits tapbiertje. Tijdens de openingstijden van het hotel, tussen half 8 ‘s ochtends en 9 uur savonds kan je gebruik maken van het toilet van het hotel. Wij komen zeker terug!

Dankzij storm Hans hier 4 nachten gestaan. Super vriendelijke ontvangst, Inderdaad schoon sanitair, campkitchen met alles er op en eraan die ook dient als ontspanningsruimte. Verharde camperplaatsen. Wasmachine 50 nok. Mooi uitzicht op Jotunheimen. NB. er is geen campwinkel, cafetaria. Winkel in het dorp, 4km. Komen hier zeker terug!
Op zich een prima camping, wij hebben er 1 nacht gestaan. Ontvangst was vriendelijk. Bij navraag over WIFI norse man achter de balie. Sanitair prima maar veel te weinig voor volle camping. Bij vertrek weer zelfde WIFI man dus niet bepaald vriendelijk uitgezwaaid. Kon geen goedemorgen af. En voor het bedrag wat wij achterlieten hadden we wat anders verwacht. 43,50! voor 1 nacht, 2 personen en hond, stroom hadden we niet nodig maar is verplicht.
Wat een fantastische plek. Een allervriendelijkst ontvangst. Heerlijk aan het water. Alle camperplaatsen hebben uitzicht op de Ee. Sanitair prachtig en schoon. Verder alle voorzieningen voor de camperaar aanwezig. Wij komen zeker terug.
Aanmelden bij het hotel, vriendelijke ontvangst, we mochten gaan staan waar we wilden. Stroom is beperkt maar hadden wij niet nodig. Heerlijk gegeten in het hotel. 4 sterren omdat er geen sanitaire voorzieningen zijn, maar wij komen zeker terug!
Sitecode: 20589
Wij betaalden 375,00 sek voor 2 personen zonder stroom. Incl. 6 min douchen per persoon. Keurige camping, mooi sanitair maar wij vonden het behoorlijk aan de prijs voor het naseizoen. We mochten niet bij het water staan want dat waren stroom plekken. Nu moesten we achteraf staan want dat waren de plekken zonder stroom. Beetje jammer als de camping verder leeg is….
Heerlijke rustige camping. Mooi gelegen aan een meer. Restaurant aanwezige Sanitair prima en schoon. Prijs 260,00 zonder stroom, douches incl.
Vriendelijke ontvangst maar afgaande op de voorgaande reviews vonden wij het tegenvallen. Op zich mooie plek aan een baai, maar achter ons oude caravans en een plek met dranghekken er om heen alsof we op een bouwterrein stonden. Toiletgebouw top maar de douche is wel aan renovatie toe. En dan de prijs 300,00 zonder stroom en de douche nog apart betalen…
Heerlijke camping langs de 17. Schoon sanitair. Mooie plekken met uitzicht. Wij komen zeker terug!
Heerlijk gestaan voor 1 nacht. Asfalt terrein voor 8 plaatsen. Keurig schoon toilet. Betalen via app GoMarina, heel eenvoudig. Lekker gezwommen in het stuwmeertje. Ruimte voor lozen chemisch toilet.
Mooie camping aan zee, schoon sanitair. je kan heerlijk wandelen langs het strand. Broodjesservice. Wij betaalden 34 euro voor 2 personen zonder stroom.
Heerlijke camping met uitzicht op zee. Super aardige beheerder, sanitair schoon, en alles aanwezig om te lozen en schoon water te vullen. Wij betaalden voor 2 pers, hond en stroom 240 dkk
Vriendelijke ontvangst, mooie grote plaats met zeezicht (tegen meerprijs) Schoon sanitair en alles aanwezig om te lozen en te vullen. Wij zouden hier zeker terug komen.
Heerlijke camping met mooi schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Gelegen aan de bosrand dus je loopt zo het bos in met de hond. Wij komen zeker terug!
Vriendelijke ontvangst op deze kleine camping. Campingbaas lists ons zien waar we konden staan en kregen een mooie plek in de zon. Sanitair is inderdaad sterk verouderd maar anders hadden we 5 sterren gegeven. Wij betaalden 115DKK voor 2 personen zonder stroom maar douche inbegrepen.

Heerlijke plek! Vanaf de wildernis route ca. 15 km gravel road maar dan kom je ook ergens. Kleine camping aan het meer, vuurplaats met hout, schoon sanitair. Toilet kan geleegd worden en drink water vullen. Bellen met telefoonnummer wat bij de WC hangt en dan komt de camping beheerder om af te rekenen.
Wij gebruikten de camping als doorgangscamping. Een aanrader. Vriendelijke ontvangst, het sanitair is misschien wat verouderd maar wordt 3 x per dag schoongemaakt. Dus wat wil je nog meer? Heerlijke warme douche en sauna alles inbegrepen. Wij stonden met z’n 2 zonder stroom voor 200SEK
Vriendelijke ontvangst, vrije keuze van plek met uitzicht op zee. Heerlijk over het strand gelopen met de bergen op de achtergrond. Prachtige locatie. Sanitair werd niet echt goed schoongehouden. Wij hadden het gevoel dat het einde seizoen was maar de camping stond wel bijna vol!
Mooie camperplaatsen met uitzicht op fjord en het National Park met diverse wandelingen aan de overkant van de camping. Prima sanitair echter toen wij er waren werd het niet goed schoongehouden. Wasmachine en droger gratis te gebruiken. 4 sterren vanwege de ligging.
Wij vonden deze Camperplaats niets, op zich mooi hoor. Maar op een industrieterrein vlak achter een enorm gebouw. Niet echt wat wij in gedachten hadden bij de mooie natuur op Vesterålen.
Sanitair inderdaad verouderd maar de vriendelijke ontvangst en het prachtige uitzicht maakt dat meer dan goed. Heel groot terrein aan het strand. We mochten staan waar we wilden. Wij betaalden 280 NOK zonder stroom.
Sitecode: 19194
Prima camping met mooi uitzicht op het fjord. Sanitaire voorzieningen op zich prima echter voor al het warme water moet je betalen, zelfs om af te wassen!
Rustige camping met prima sanitair! Vriendelijke ontvangst door Nederlandse eigenaar. Zou hier zeker terugkomen!
Rommelige bende, niet de naam camping waardig. Echt overal lag troep op het terrein, leek wel een vuilstortplaats.
Dankzij de lovende kritieken toch op deze camping gaan staan echter wat een tegenvaller. We mochten op een gravel veld bij de slagboom staan, de sanitaire ruimtes zijn mooi dat zeker echter niet schoon (en dat voor 425,00 kr per nacht zonder stroom) en toen moest onze anti muggen kaars in glas ook nog uit (wegens brandgevaar...serieus???) voor ons 1 x maar nooit weer!
Mooi gelegen camping aan meer. Vriendelijke ontvangst! Sanitair is prachtig. Ruime plaatsen.
Top camping! Fantastische plek aan de rivier. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken en schoon sanitair. Heerlijk rustig aan de RV-17. Wij komen hier zeker weer!
Mooie locatie, vooral voor vissers. Ik ben hier al vaker geweest maar camping heeft wel op kwaliteit ingeleverd. Sanitair is nog hetzelfde als 15 jaar geleden. Camping met voornamelijk vaste gasten, Duitsers en Nederlanders.
Wij hebben hier 1 nacht gestaan, de plekken zijn perfect echter het sanitair verouderd al is alles aanwezig. Leuk uitzicht op jachthaven en fjord!

Wij wisten niet dat het van een Nederlandse eigenaar was maar dat merkten we wel toen we op de camping kwamen. z Heel veel Nederlanders. Lozen van vuil water is lastig (moet je eigenlijk een slang voor hebben) Voor het aantal mensen wat op de camping staat ( stond behoorlijk vol toen wij er waren) wordt het sanitair niet vaak schoongemaakt. Voor ons voor 1 nachtje prima maar meer ook niet.
Voorziening zijn prima! Plekken zijn ruim maar voor ons is het echt een doorreiscamping. Groot winkelcentrum naast de camping, weinig natuurlijks aan maar voor het doorreizen prima!
Heerlijke rustige kleine camping aan de rivier. Vriendelijke ontvangst.