@AnnemiekL
Lid van Campercontact sinds 2026
Sitecode: 162062
Grote schaduw rijke plekken. Rustige relaxte sfeer. Fijn strandje (gras of zand) bij het meer. Het meer blijft wel erg lang ondiep. Onze plek half juli met elektriciteit kost €31, hoogseizoen. Wasmachine €5. Zeer aardige eigenaresse.
Sitecode: 12047
Als je eenmaal een plek hebt bemachtigd, dan sta je hier prima voor een bezoek aan de stad. De beste kans is tussen 8 en 9 bij de opening te staan en wachten op campers die weg gaan. De eerste dag kwamen wij om half 12 aan, kansloos. We hebben overnacht op een parkeerplaats in de omgeving van deze plek, wat veel camper reizigers doen. Leg dan je parkeerticket goed zichtbaar op je voorruit.
Prima plek voor €8,50 per nacht als je geen voorzieningen nodig hebt. Dichtbij de lift naar beneden. Je staat bovenop de krijtsrotsen dus mogelijk altijd winderig.
Centraal gelegen nabij strand en stad. Groene camping, relaxte sfeer. We waren er voor 12 uur en er was plek, want reserveren is niet mogelijk. Later in de middag was hij vol. Goed en net sanitair. Wel zelf toiletpapier meenemen!