@Annemieke1965
Sitecode: 12046
Bij aankomst aangemeld, vrouw achter de tafel begon gelijk te snauwen dat we achter de lijn hadden moeten parkeren. Ze had een punt maar ze was echt onvriendelijk. De toon was echt niet oke. Maar je bent moe, dus je bent blij als je een plaats hebt. 25 euro!! en 5 euro stroom voor 4 douches,3 wc en dat voor 100 camperplaatsen. Geen stroom snachts .Om 11.00 s morgens nog niks schoongemaakt. Één vieze bende. Schandalig voor 30 euro, Nooit meer

Leuke camping, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Plaatsjes een beetje krap, dat komt door de bomen. Natuurreservaat dus veel muggen. 2 sanitair gebouwen, 1 nieuw en 1 verouderd. Geen animatie voor kinderen voor als je dit zoekt. Heerlijk zwembad wel badmuts op. Restaurant is goed. Kortom volgend jaar gaan we zeker terug

Betonnen parkeerplaats, met prachtig uitzicht. Water en Elektra zit bij de prijs inbegrepen. Douchen in het hotel is top. Overnachting kost 20 euro. Min punten vonden wij, geen loospunt voor vuilwater en om je toilet te legen. Dus is 20 euro best dan best prijzig. Verder heerlijk gegeten in het restaurant.
Leuke authentieke camping waar de douche nog afgeschermd is met douchegordijn. Vriendelijk personeel. Lekkere broodjes en de tapbier is uitstekend. Mensen die zeuren dat de plaatsjes klein zijn hebben wij niet ervaren, dan moet je op een 5 sterren camping gaan staan. Op de fiets naar Terezin is te doen. Supermarkt is dit bij. Plaatjes aan het water de Elbe is leuk. Kortkom wij vinden het een prima plek

Sitecode: 19669
Vriendelijke dame aan de receptie. Prima plaatsen, schoon en leuk sanitair. En een zwembad. Op 20 min lopen, wij namen niet de bus (die is om de hoek) naar het station. In 15 min met de trein waren wij in Praag Leuk restaurantje erbij, verse broodjes in de ochtend.
Sitecode: 197175
Prima plaats om te overnachten. Aardige eigenaar. Voor 15 euro staan en als je stroom wil 4 euro. Vlakbij een heerlijk bakkerij en 23 minuten fietsen naar Leipzig. Eén rechte weg via een fietspad
Prima plek voor 1 nacht, 10 euro incl stroom en water