@AnnemiekvandenBerg
- 2009
Waardeloos. De camperplek stond vol met auto’s. Waar je het toilet moet leegmaken was verstopt en er was geen water. Aan deze plek moet of nodig onderhoud gepleegd worden, of geschrapt.
De camperplek is verplaatst naar verderop.
We wandelden het Kloosterpad en deden dat vanuit CP Croy. Een heerlijke plek om te zijn. Ruime plek, hele aardige eigenaars Fam Kuijpers en elke ochtend verse kruidkoek voor in de rugzak. En na de snikhete dagwandeling onder de prima douche. Mevr. Kuijpers komt elke avond een praatje maken en bleek onze omgeving, land van Maas en Waal goed te kennen. Bij elkaar een heerlijke plek om te zijn.
Helaas was de camping gesloten vanaf 5 oktober. We moesten vertrekken.

Perfecte plek om te staan. Heel rustig. Heel veel plekken om te staan. Kies maar wat. Met de fiets zo in het centrum. Kies dan wel een route waar geen tram rijdt. Bv eerst een eind langs de rivier. Zagreb is een prachtige stad. Helaas zijn er veel bezienswaardigheden gesloten vanwege de aardbeving van 29 dec 2020.
Dit is geen camperplaats! We werden door de politie gewaarschuwd dat we hier niet mochten blijven slapen. Zelfs parkeren was verboden en daar kun je een bekeuring en wielklem mee oplopen.
op 21 oktober 2022 was deze camping nog gedeeltelijk open. We betaalden €55,71 voor twee nachten voor 2p. incl stroom.

Prachtige plek aan de Lahn en de Lahnwanderweg loopt er langs. Het is een groot grasveld met bomen voor schaduw. De eigenaar is erg aardig en verkoopt in haar winkeltje oa koele biertjes. Prima douches en toiletten, er is een schaduwrijk terras bij. Geen luxe maar eenvoud en landelijkheid voeren hier de boventoon. En een plons in de rivier is een bekroning na een lange wandel-of fietsdag.

Eenvoudige camping, lastig te bereiken voor grote campers/caravans.
Rustige cp. Het restaurant is deels afgebrand en in plastic ingepakt. Het is wel open. Villmar is een mooi plaatsje.

Leuke rustige camping aan de Lahn. Sanitair gedateerd, maar wel schoon. Aan de fietsroute naar het prachtige Marburg.

Het restaurant is al vanaf afgelopen januari gesloten. Je kunt er rustig staan, maar er is verder niets.
Prima camping. Lekkere warme douche. Dicht bij stadje. De camping ligt op een heuse fietsroute van Alberobella naar Locorotondo. We betaalden €18 Je kunt ook broodjes bestellen.
Fijne camperplek, direct aan zee. Lekker zwemmen na een dag Tropea. Sanitair erg verouderd. Kan eigenlijk niet zoveel als er kapot was.
Erg rustige camperplek. Werden aardig onthaald, kregen een beschrijving hoe de bus werkt, wat interessant om te bekijken is. Douche deed het niet, wc in orde. 's Avonds heerlijk gegeten echt op z’n Italiaans. €20pp. Flesje eigen wijn erbij voor €6. Eenvoudig maar klasse. In het dorp een klein winkeltje, en een pizzeria. Prachtige omgeving.
Prima plek om de ruïnes te bezoeken. Sanitair schoon, maar oud. Aardige mensen €21, Asci werd geaccepteerd. Trein loopt er achter langs. We stonden middenin op een mooi plekje. Ook ‘s nachts verlicht met een grote lantaarnpaal.
Perfecte Cp. Van de beheerder een kaart gekregen met tijden van trein/metro om Napels, Pompei en Vesuvius te bezoeken. Station ligt vlakbij, toch hoor je de treinen nauwelijks. Er is ook een douche: €1, en ook één wc.
Beetje rommelig, maar prima om een dag of hooguit twee te staan. Er is een winkeltje waar je allerlei streekproducten kunt kopen. Ook wijn uit een groot vat: voor weinig. Maar ook kastanjehoning. Groente, kaas etc.
Perfecte uitvalsbasis voor Florence. Shuttlebusje gaat vaak voor €3 pp. Maar ook prachtige fietsroute langs de Arno: 20 min bij Ponte Vecio. Prima ontvangst, douches, wc’s en wasmachine. Rustig.