@Anneniem1

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Tweede keer dat we hier waren. en weer genieten. Het stond dit keer wat voller. wat je alleen merkte in het zwembad. Je eigen sanitair, mooi zwembad, jacuzzi en heerlijk eten en fantastische wijn. We komen terug.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

warm en vriendelijk ontvangst. we waren hier begin augustus en de camping was vol. Toch werd er moeite gedaan om ons een plek te geven. Heel fijn. 2 nachten gestaan. Schoon sanitair, al mogen vrouwen wel iets vaker omkijken als ze van het toilet komen. Douches heel fijn, vooral in het nieuwe gebouw. Plek om naar terug te gaan.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Het is zo jammer dat je als campingeigenaar goud in handen hebt, maar hier niks mee kan/wil doen. Blijkbaar is de step verruild voor een grasmaaier. Het gras voor de plek was ook echt goed gemaaid. omdat de ruimte beperkt is die ik hier heb: alle ervaringen kloppen, ondanks de reactie van de beheerder. De campinggast die aan de toiletten bezig was heeft dat goed gedaan! Hopelijk kan deze man meer opknappen. Wij rijden de volgende keer door.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Hele fijne camping. rustig maar helaas ook veel Nederlanders, daar moet je van houden. Jammer genoeg is dit het laatste seizoen van de camping, want zo in de bossen met veel wandel mogelijkheden is het een mooie plek om tot rust te komen. Daarom de 3sterren, omdat volgende seizoen deze camping er niet meer is.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fijne camping met super sanitair. Van alles ruim voldoende en schoon. worden meerdere keren op een dag schoon gemaakt. ontbijtje is mogelijk. Met de bus en de metro ben je zo in de stad. De plekken zijn wat smal. eerst hadden we een plek die al voor een deel in gebruik was bij de buren. zonder problemen kregen we een andere plek.